България - Русия - 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: България - Русия - 1:3

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 18:24

blue avalanche написа:
mistreated написа:Жалките ти опити да ме обориш само доказват тезата ми. Защото ако другите играчи са направили по един, максимум 2 слаби мача, то при Никол това се получи във всички мачове на това европейско.
Нещо друго да искаш да ти разясня или ти стига?

Ако ти завършиш на 30м след Болт,аз мога ли да те критикувам,че си абсолютен некадърник на 100м гладко бягане?
Т.Алексиев играе така,както винаги е играл.Силно-слабо-това е!Ако не ти харесва-рекламации при Стойчев!

Аааааа, дойде на мойта. Да, така е играл винаги, но поне от време на време имаше проблясъци в атака, ако не в друго. На това първенство не можа и за секунда да блесне.
И дори не си помисляй да сравняваш Казийски с Никол, защото това е все едно да сравняваш Стоичков с Гонзо!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 сеп 2011 18:50

mistreated написа: 8-)
И дори не си помисляй да сравняваш Казийски с Никол, защото това е все едно да сравняваш Стоичков с Гонзо!

Не може ли да загрееш, защо ги сравнява? Аз не прочетох някъде да казвам, че Тошко е по-добър от Казийски ! Всички статистики и твърдения на blue avalanche според мен целят да покажат, че Тодор не е най-слабия волейболист на света, както го изкарват доста хора. Не е най-добрия, но не може все с него да се обърсва представянето на целия отбор!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 18:56

Sardukar написа:
mistreated написа: 8-)

Не може ли да загрееш, защо ги сравнява? Аз не прочетох някъде да казвам, че Тошко е по-добър от Казийски ! Всички статистики и твърдения на blue avalanche според мен целят да покажат, че Тодор не е най-слабия волейболист на света, както го изкарват доста хора. Не е най-добрия, но не може все с него да се обърсва представянето на целия отбор!

Не, не и не. Той започна да се заяжда, че видиш ли съм споменал, че Тодор е с 38% в атака снощи и като прибавим и другите, които съм изброил - просто няма как да бием Русия.

Да, Тодор не е най-слабият волейболист в света, но е най-слабият в титулярният ни състав. Това е въпросът. И не само аз го знам, цяла България го вижда. Само че явно няма реална смяна в момента. И ето в това се състои трагедията на този иначе добър наш национален отбор!
Защото се извъртяха още 5 човека на този пост и никой не показа, че е по-добър от него. Факт! Но това не означава, че не продължава да е най-слабото ни звено.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2011 19:24

mistreated написа:
Да,Тодор не е най-слабият волейболист в света, но е най-слабият в титулярният ни състав...Само че явно няма реална смяна в момента. И ето в това се състои трагедията на този иначе добър наш национален отбор!
Защото се извъртяха още 5 човека на този пост и никой не показа, че е по-добър от него. Факт!

Ми какво се плюнчиш тогава?Да не би да си плаща,за да играе?
Само той ли е "трагедията" на националния?Ами,когато Жеков се откаже,кой е следващия?

dream_team
Контакти:

Мнениеот dream_team » 17 сеп 2011 01:17

Я го питайте Радо за тоя мач, какво ще каже. Какво им каза на Казийски, Гърбич, Винярски, Бирарели, защо ги сменя за тайбрека. А не, изобщо не иска да загуби :)) http://www.legavolley.it/TabellinoGara.asp?IdGara=17236

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 сеп 2011 10:26

blue avalanche написа:
mistreated написа:
Да,Тодор не е най-слабият волейболист в света, но е най-слабият в титулярният ни състав...Само че явно няма реална смяна в момента. И ето в това се състои трагедията на този иначе добър наш национален отбор!
Защото се извъртяха още 5 човека на този пост и никой не показа, че е по-добър от него. Факт!

Ми какво се плюнчиш тогава?Да не би да си плаща,за да играе?
Само той ли е "трагедията" на националния?Ами,когато Жеков се откаже,кой е следващия?

Ако има някой, който се "плюнчи", то това си ти. Аз си написах коментара за мача, но теб пак те засърбя гъза, щом има негативна оценка за бивш левскар. Ето това е твоя проблем. Мозъкът ти е тотално промит. Живееш в някакъв собствен свят, в който всички настоящи или бивши левскари са най-добрите в света и срещу тях никога, за нищо не трябва да се казва лоша дума.
Момче, нещо не си наред с главата, повярвай ми.

Върни се в “Волейбол”