Къде бяхте миналото лято на 16 септември?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Nestor Mahno
Контакти:

Re: Къде бяхте миналото лято на 16 септември?

Мнениеот Nestor Mahno » 16 сеп 2011 16:51

На този ден вечерта бях пред телевизора,защото след 2 дни предстоеше сватбата ми :)а така да ми се ходеше в сектора... По същото време кумовете бяха у нас за разни уточнения и изглеждаха стреснати и притеснени от крясъците ми,даже след гола на Грийн при който изпаднах в транс и ревах с все сила кумата си тръгна,тъй като беше в напреднало положение ,да не стане сакатлък..
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!
Левски 1914,West Ham United

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 16 сеп 2011 23:04

[quote="Nestor Mahno"]На този ден вечерта бях пред телевизора,защото след 2 дни предстоеше сватбата ми :)а така да ми се ходеше в сектора... По същото време кумовете бяха у нас за разни уточнения и изглеждаха стреснати и притеснени от крясъците ми,даже след гола на Грийн при който изпаднах в транс и ревах с все сила кумата си тръгна,тъй като беше в напреднало положение ,да не стане сакатлък..
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!![/quo

Ехххх, а не можа ли да си тръгне жената?!? :( Щеше да се спасиш! :) Майтапя се! Дано семейния ви живот да бъде една такава блясаква и незабравима победа, като тази която си пропуснал да видиш на живо. И дано ти носи същите, та и по-големи положителни емоции!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 сеп 2011 09:24

Момче, защо ти трябваше да бъркаш с пръст в раната? Защо ни припомняш на всички къде ни е мястото? Припомняайки ни отново онези отминали мигове на футболно опиянение несъзнателно предизвикваш омраза към човека лишил ни тази година от тях.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 сеп 2011 15:17

До тунела,в сектор "В" ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”