groti написа:delqnski47 написа:groti написа:Делев е поредната "звезда" еднодневка.Взеха го цска и сега се опитва да накара публиката да го подкрепя.Абсолютно нормално действа.Няма какво толкова да го мислите.Още повече,че в обратния случай ако дойде някой при нас и каже,че ще го мушка на червените ще се изкефиме. Нищо кой-знае какво не е казал
По принцип през ЦСКА не минават или раждат юноши ''еднодневки''!щом като е определен като номер 1 сред юношите,едва ли е такъв!Спас Делев съм го гледал в почти всички мачове(често съм ходил в Благоевград) и да ви кажа не са само 2 мача,които е играл много добре!ВЕРВАЙТЕ МИ!![]()
Вашите юноши....
А това кой,за какво е обявен е без значение.Доста набедени за футболисти има в БГ. Тоя ще го видиме.Едно е да играеш в Пирин,друго в някой "гранд".Има бързина момчето.Има и техника,остър футболист и уж талантлив...Но нима Сашо Младенов,Крум Бибишков,Мариян Огнянов,Стойко Сакалиев,Г.Чиликов,Коприваров,Л.Любенов и още тумба подобни не бяха обявявани в един момент за бъдещи Сираков,Стоичков,Костадинов и т.н. ?
1.Не го разбирам това ''Вашите юноши...''!Бъди така добър да изясниш!Не се заяждам,знам какво имаш предвид,но за всеки случай!

2.Пак казвам,че всеки път ако съм в Благоевград и има мач на Пирин,отивам и оставам със страхотно впечаление за него!Никой тука не може да спори с мене в това колко е добър и амбициозен,защото съм сигурен че съм го гледал най-много от всички!
3.Едно е да те обяват в някой жълт вестник или някоя просмукана статия,друго е да спечелиш наградата за най-добър юноша!Поне аз така мисля нз!