Локо Пловдив с учебна паралека в у-ще Черноризец Храбър
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: Локо Пловдив с учебна паралека в у-ще Черноризец Храбър
Супер . Браво на Коко .
Супер!
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Браво на Локо Пловдив!
Хубаво е,че децата ще учат специалност в това училище за жалост не всички ще могат да станат футболисти
Хубаво е,че децата ще учат специалност в това училище за жалост не всички ще могат да станат футболисти

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Като се сетя, че републиканските шампиони набор 1971 също бяха спортна паралелка в Черноризец Храбър, пожелавам на децата да повторят успехите на батковците/татковците си, хихи.
Незнам защо се е нарушила традицията спортните паралелки да не са в у-ще Димитър Матевстки. От там излязаха набор 1972 бяха републикански шампиони и се класираха на първо място в престижен турнир в Франция, помня имена като Ради Райковски, Ангел Чавдаров, Апостол, Красьо къдравия (капитан),Дженан - Джето и др. Страхотна беше и парелалката на набор 1974 прословутия "Е" клас тренирана от Базарски.
Това което се случва в Ч.Храбър е страхотно, но малко съжалявам защото детето ми тринира в ЛОКОМОТИВ и уче в Димитър Матевски.
Това което се случва в Ч.Храбър е страхотно, но малко съжалявам защото детето ми тринира в ЛОКОМОТИВ и уче в Димитър Матевски.