Благо си тръгва от Грозни,шанс за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Благо си тръгва от Грозни,шанс за ЦСКА

Мнениеот Артилериста » 16 сеп 2011 12:27

Националът Благо Георгиев най-вероятно ще се раздели с руския „Терек" през зимната пауза, твърди „24 часа".

Тогава ще остават 6 месеца до края на договора му с отбора от столицата на чеченската република Грозни. Халфът ще е свободен да преговаря и без знанието на работодателите си с други клубове. За да си върнат част от парите, вложени в българина, от „Терек" ще са склонни да го продадат. Нещо, което му бе отказвано в последните трансферни прозорци. Това лято имаше конкретно предложение за Благо от московския „Динамо". От чеченския клуб му поставиха завишена цена и така отрязаха столичани.

Благо пристигна в „Терек" през януари 2009 г. „Славия" прибра от сделката стабилната сума от 1,5 млн. евро. Оттогава насам интерес към него проявиха „Щутгарт", „Парма", „Бешикташ" и още няколко руски отбора.

Мисля,че е време ЦСКА да вземат Благо.Един много добър халф,който определено ще внесе нужната класа в средата на терена и ще е отличен заместник на Янчев според мен!!!
Мисля,че един от футболистите,които крием е именно Благо :).Дано го вземем,ако е свободен агент :!: :!: :!: :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Благо си тръгва от Грозни,шанс за ЦСКА

Мнениеот Udoji90 » 16 сеп 2011 12:38

Благо вече с доста по-всиока цена, след като мина през няколко чужди отбора. Ще иска и висока заплата. При това положение е абсурд да успеем да го привлечем. Да не говорим, че с всеки следващ сезон сякаш става все по-посредствен играч. Преди ми харесваше, но напоследък хич не ми вдъхва доверие. Не бих го взел в отбора си, ако бях треньор.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 16 сеп 2011 12:41

Да не дава Господ!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 16 сеп 2011 12:44

Хора,играча най-вероятно ще остане свободен агент и не се сещам за по-добър трансфер от този.Определено има класа,опит и самочувствие.Със сигурност може да ни помохне,плюс това е и национал.Би било добре и за него,тъй като Терек не играят толкова често в Европа като ЦСКА!
Искам Георгиев в ЦСКА,само при условие,че е свободен агент.Ще е супер трансфер!! :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 сеп 2011 12:45

А освен всичко друго от малък си е фен на ЦСКА :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 16 сеп 2011 12:46

аз мисля че Благо е доста посредствен играч и изобщо няма с нищо да помогне на ЦСКА
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 сеп 2011 12:53

Артилериста написа:Хора,играча най-вероятно ще остане свободен агент и не се сещам за по-добър трансфер от този.Определено има класа,опит и самочувствие.Със сигурност може да ни помохне,плюс това е и национал.Би било добре и за него,тъй като Терек не играят толкова често в Европа като ЦСКА!
Искам Георгиев в ЦСКА,само при условие,че е свободен агент.Ще е супер трансфер!! :lol:

И на мястото на кой и в каква схема ще играе?Не ни трябва тая ходеща икона.От сезон на сезон става все по зле.Преди това ми харесваше,но има сериозен спад в нивото му.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 сеп 2011 13:00

efocskan написа:Аз предпочитам да отиде в Левски вместо да идва при нас

И аз го предпочитам!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 16 сеп 2011 13:01

Джийзъса е уникат! ;д
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 16 сеп 2011 13:08

Със сигурност Благо е футболист с качества.Иначе нямаше да се плащат толкова пари за него.Друг е въпросса,че е много важно на каква позиция играе,какви футболисти има до себе си и колко е мотивиран.Оставям настрана нарцисизма му,един добър треньор ще го понатисне.Играч с опит и самочувствие.А мотивацията му в Терек-ясно е за какво иде реч.Като офанзивен халф в ЦСКА поне в момента няма място,но виж,би ми било интересно да го видя като дефанзивен,с офанзивни функции.Защото е играч който тича и се бори,дори и да е като муха без глава понякога.Че Тошко или Борката не го ли правят? Освен това изпълнява добре статични положения,нещо,което в момента ни липсва.Лично аз мисля,че ще е удачно да се вземе през зимата,за един полусезон и да се види какви са му способностите да направи ЦСКА по силен в халфовата линия.А като е само за пролетта от една страна,ако не се докаже,през лятото лесно може да си тръгне.От друга страна ако иска да остане и да се опита да играе в евротурнирите ще се напъне ,за да заслужи мястото си.Но определено смятам,че си струва да се опита с него.

Върни се в “ЦСКА”