Кой беше прав - Полша или България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой беше прав Полша или България ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Кой беше прав - Полша или България?

Мнениеот msm » 16 сеп 2011 11:59

velchev написа:Не знам кой е бил прав, но едните са 1/2 финалист и е вероятно да вземат медал, а другите вече си пътуват към вкъщи
:roll:

Нормално! Не може всички да са първи! Както не е запазено и нито едно място в класирането. Въпреки, че не винаги се играе честно и по правилата.

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 16 сеп 2011 11:59

TheClub написа:Тука няма смисъл да се пише, пълно е с хейтъри .. Явно трябва да се примиря, че тук няма да има промяна на мисленето .. Нещастници сме и такива ще си останем :!:

Уау и ти как се бориш да промениш това , о Всевишни?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 сеп 2011 12:00

За анкетата - 50/50. Едните са доволно на 1/2 финал, а пък ние сме си играли за честта и отпаднахме от най-силния отбор в Европа. За мен цялата вина да се срещнем на този ранен етап е изцяло на организаторите. Всяко следващо първенство било Световно, Европейско и т.н. бие по тъпизъм предходното. Много добре знаем възможностите на нашия отбор. Единствено Бразилия и Русия могат да ни надиграят с класата си.За жалост все на тях попадаме. Ще дойде отново момент, когато ще си вземем своето. Дано е скоро.

П.П. Алексиев докога ще си "плаща", за да играе...

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 16 сеп 2011 12:01

Кво сте седнали да ревете , по хубаво ли щеше да е лишперите от Сборная да на опукат на финала с 3-0 , тогава щяхте да плюете наще , сега поне плюете поляците , че са мижитурки , много хитро го измислиха наще да бием Германия ;д
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 16 сеп 2011 12:02

Вижте колеги, отговорът на въпроса, поставен от автора, е всъщност много сложен. Аз лично мисля, че нашите постъпиха правилно и излагам своите аргументи:
1. При загуба от Германия с 0:3 си гарантирахме третото място, обаче отивахме на бараж с домакините от Чехия, в който победата хич не ни бе гарантирана. Гледах мача Чехия - Полша, и мога да ви кажа че поляците бяха на косъм да загубят. Впрочем, те могат да загубят и на полуфинала с Италия, и тогава пак цялото им театро би се обезсмислило.
2. Бразилия 2010. Аз лично съм убеден, че бразилците сбъркаха с театрото срещу нас, защото щяха да спечелят шампионата и без него. Така просто станаха за смях, което им вгорчава титлата.
3. По принцип тактическата загуба е оправдана, ако води до краен успех, който не би могъл да бъде постигнат по друг начин. Преценката за това трудно би могла да бъде направена, защото опираме до въпроса - какво би станало, ако....Затова правилното решение е прави каквото трябва, да става каквото ще.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 сеп 2011 12:02

Целта оправдава средствата. Това е вторият път, в който пропускаме медал, защото сме много честни. И оня мач с Бразилия си го помним само ние, другаде помнят, че те са станали шампиони.
Друг е въпросът, че ако бяхме били в първия мач, нямаше да се стига до такива глупости, но както и да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 сеп 2011 12:03

Спортът от доста време не е феър плей, така че не мога да разбера, защо се правим на интересни и не започваме, и ние да играем "мръсни игрички". Зачитат се успехите, а не това, какъв Дон Кихот си. Както каза един колега от по-горе, прави са победителите. И се помнят само победителите. Честно казано, писна ми да се правим на честни и да отпадаме, когато отпадат и средняшките отбори.
Г-н, Стойчев, вярно че няма, как да се приберете вкъщи при малкия ви син и да му кажете, че нарочно сте паднали, но от друга страна има няколко милиона фенове на българския национален отбор. Жертвата си струва, защото Националния не е на сина ви, а не всички фенове на играта в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 сеп 2011 12:06

c0mba написа:Кво сте седнали да ревете , по хубаво ли щеше да е лишперите от Сборная да на опукат на финала с 3-0 , тогава щяхте да плюете наще , сега поне плюете поляците , че са мижитурки , много хитро го измислиха наще да бием Германия ;д

Дай Боже да ревем, че сме паднали с 3:0 на финала. Де тоя късмет :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 сеп 2011 12:12

Всеки един от двата отбора е прав за себе си! Нито българите можем да съдим за действията им,нито поляците...и двата отбора си гонят целите,и е въпрос на стратегия и тактика как ще ги реализират!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 16 сеп 2011 12:19

brat domingo написа:Вижте колеги, отговорът на въпроса, поставен от автора, е всъщност много сложен. Аз лично мисля, че нашите постъпиха правилно и излагам своите аргументи:
1. При загуба от Германия с 0:3 си гарантирахме третото място, обаче отивахме на бараж с домакините от Чехия, в който победата хич не ни бе гарантирана. Гледах мача Чехия - Полша, и мога да ви кажа че поляците бяха на косъм да загубят. Впрочем, те могат да загубят и на полуфинала с Италия, и тогава пак цялото им театро би се обезсмислило.
2. Бразилия 2010. Аз лично съм убеден, че бразилците сбъркаха с театрото срещу нас, защото щяха да спечелят шампионата и без него. Така просто станаха за смях, което им вгорчава титлата.
3. По принцип тактическата загуба е оправдана, ако води до краен успех, който не би могъл да бъде постигнат по друг начин. Преценката за това трудно би могла да бъде направена, защото опираме до въпроса - какво би станало, ако....Затова правилното решение е прави каквото трябва, да става каквото ще.

Напълно съм съгласен. Никой и нищо не ни е гарантирало , че на 1/4 финал с който и да се бяхме паднали победата ще ни е осигурена. Както паднахме първия мач, така можехме да паднем и във втори и в третия и т.н. Защото всичко опира до думичката "АКО"! Ами "АКО" бяхме били Русия, дали щяхте да пишете, че е било по-добре да паднем от Германия?
А, ако бяхме победили Словакия? А, ако бяхме загубили от Германия? А, ако Полша бяха били Словакия? А, ако Русия беше паднала от Чехия? А, ако ние бяхме победили Русия? Все АКО, думичка която е много удобна за критиците и най-вече за българина.Най-лесно е да се изтъкват кусурите, особенно когато всичко вече е свършило. За това хората не правят секс на площада, защото всеки ще дава акъл!

Върни се в “Волейбол”