ШЛ: Бенфика - Манчестър Юнайтед - 1:1 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ШЛ: Бенфика - Манчестър Юнайтед - 1:1 FT

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2011 08:06

man_utd_ написа:Ти смятай щом вратаря ни е играч на мача колко е бил зле отбора.От една страна пък си мисл,че САФ е излязъл с цел да не се загуби мача и да се пазят исли за ЧЕлси,от друга не знам кво да мисля.ОБАче ни трябва класен!!!! халф,че КАрик опрделено не става.Не знам защо на полувремето в игра не се появи НАдерсон

"Не знам защо на полувремето в игра не се появи НАдерсон"
Защото НАдерсон не е футболист на Ман Юн. :lol: :lol: :lol:

Delyan
Контакти:

Мнениеот Delyan » 15 сеп 2011 10:19

Не може да се опреква САФ за нищо!!!Такава му беше стратегията, да се пазиме за неделя срещу Челси!Колкото до Бенфика мисля, че на театъра на мечтите с всичките титуляри ще им напълниме "кошницата"!!!GGMU!!!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 сеп 2011 13:37

Като цяло мача беше равностоен, но според мен се вижда липсата на Клевърли. Това момче е уникално! За толкова малък период от време да прогресира по такъв начин. И наистина, не напразно е сравняван със Скоулс ... :)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: ШЛ: Бенфика - Манчестър Юнайтед

Мнениеот dxl » 15 сеп 2011 23:52

MuFc1878 написа:Заявка за титулярен вратар !!!
Тактическо реми ;)

П.П. Какво прави ултра мега гига милиардерския отбор на Сити :lol: :lol: :lol: Всяка жаба да си знае гьола. Смешници.

Абе и вие едно тактическо реми правите, ама, с пръст да го сочиш...

Сити се измъкнаха, както и вие. Не върви да сипваш за това, че удрят Х, било то и у дома, докато вие също правите Х и не е като да сте се сцепили да пропускате...

Точно все си мисля, че САФ е искал да мине по тънката лента - някаква измислено победа, било то и с 1:0 и бездарна игра. Точно да рискува първия мач от ШЛ, като гост на Бенфика. Въпреки, че има мач с Челси. Ако от сега ще мислите за това.... имате още 50-60 мача да изиграете. С тоя състав, сглобен в движение обаче - толкова.
Пък и всъщност, като се замисли човек, съвсем до скоро Карик, Флетчър (преди да се контузи), Еванс (докато отсъсваще Рио), Фабио, Валенсия - все си играеха редовно...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 сеп 2011 23:59

С този състав точно за равен излезна и ако има възможност да спечелим. Най-трудният ни мач в групата мина. Какво повече да се иска. И тук да бием с 10-0....

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 16 сеп 2011 00:03

MuFc1878 написа:С този състав точно за равен излезна и ако има възможност да спечелим. Най-трудният ни мач в групата мина. Какво повече да се иска. И тук да бием с 10-0....

Ако Юнайтед бяха били, сега щяхте да казвате, че с тоя съства е излязал точно за минимална победа...

Иначе до някъде го разбирам - в една от лесните групи на ШЛ, наистина е безсмислено да рискува конузии (не толкова физическа умора. Тия приказки за натрупани мачове и още не влезли в ритъм от лятната пауза, ги има само в БГ).
Но някак си не мога да си представя САФ, какъвто е глорихънтър, да излезе за Х, рискувайки дори загуба в първия мач...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 сеп 2011 11:32

Явно не следиш достатъчно клуба ;) Мога да ти изброя 100 случая, в които излиза точно по този начин. Насища халфовата линия. Даже и на Олд Трафорд е излизал с такава тактика. Всичко според съперника. И Бенфика не са някое случайно тимче.

Върни се в “Манчестър Ю”