TodorT написа:Alex написа:пп стойчев НИКОГА не бил виждал отбор да прави 70% успешна атака, това значи и че никога не е виждал отбор да се представя толкоа зле в защита като нашия днес.... смисъл тя атаката нали е срещу защитата, статистиката отразява и двата отбора, не само руснаците.
Добре де, като според теб защитата ни е слаба.... я ми обясни как се спасява топка през центъра, забита на втория-третия метър ?!
Братле, не говоря "според мен". Той каза, че никога не бил виждал на голямо първенство такива показатели, а те се определят от двата отбора заедно!!!!!! Нали се сещаш, че успешна атака и неуспешното и противодейство са едно и също, щом досега никой отбор не е постигнал такъв процент, значи и че никой отбор не е имал толкова ниско противо действие срещу съперниковите атаки!!!
Иначе ще ти обясня - като не допускаш да се стигне до атаки през центъра на втория метър. Виж, спомням си преди година, че Арсенал размазаха Брага с 6 еднакви гола и пропуснаха още 2-3 такива. 6 пъти някой излизаше сам срещу вратаря в нак. поле..... е как се противодейства на излизания сам срещу вратаря - ми като аткаите през центъра..... същата работа.
btw Ние не загубихме 1/4финал от РУСИЯ, ние загубихме 1/4финал от СЛОВАКИЯ!!! Това е истината не победихме Словакия в мач на живот и смърт и затова играхме срещу Русия. Стига сме се оправдавали руснаците извънземни и тн. Факт - ние загубихме срещу Словакия и това доведе до отпадането ни от първенството