България - Русия - 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Русия - 1:3
Чета, чета и .... ми се струва, че някои хора не могат да проумеят че ние сме НИКЪДЕ вече! Благодаря за честта и достойнството, но! Но сега няма да сме на полуфинали, няма да участваме в световната купа, има вероятност да не се класираме и за олимпиадата, благодарение на това. И какво ни е успокоението, че сме най-честният отбор!!! Смешно е! Да си призная честно, и на мен ми се искаше да бием Германия и Полша да победят Словакия и да бяхме завършили първи в групата. Ама, не стана! Защото добрата стратегия включва и стратегически загуби! След като не сме победили Словакия, трябваше да следваме друг план. Да, така е! Защото ме боли, че сме извън всичко важно във този спорт и излишно се бием във гърдите! Помислете и вие! На всяко първенство правим по един силен мач срещу силен отбор, но това не е достатъчно за нищо. И кой е доволен и щастлив от петото място?!?!?! Аз не съм! Радо Стойчев можеше да обясни на сина си, че просто чичковците е трябвало да почиват на мача с Германия, защото вече са продължили напред. А не да ми излиза с приказката "как да обясня на сина си". Ами първо да му обясни защо загубихме срещу Словакия! Разберете ме правилно! Много ме боли! И не плюя срещу никого! Но имахме възможност по-добре да изиграем картите си! За съжаление, е го направихме.... Не ни стигна и смелост да бием Русия. (Можеше да се пробваме, но се уплашихме). И сега загубихме ВСИЧКО! Това е недопустимо, след като претендираме че сме световна сила! вече никой (освен нас) не си спомня, че Бразилия загубиха демонстративно на световното първенство, никой не упреква и немците, когато си избираха съперници на световните първенства по футбол (правили са го няколко пъти). А ние просто нямаме стратегия! А такава трябва не само на терена, защото понякога там нещата не се получават, а схемите са измислени, за да могат грешките да се поправят. Но ние няма да си вземем поука и този път, както не го правехме и досега. Дано скоро отново се появим на голямата сцена...дано ни поканят на световната купа поне..... Дано някога да станем шампиони... Както Испания, например... Дано!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
hrclspr12 написа:Догодина Салпаров пак няма да играе, Николов и той, Братоеви чеп за зеле не става от тях, Соколов - посредственик, Ананиев - дърво. Нямаме силни резерви за съжаление. Просто сме малка държава, която се цели във всичко, а не да развиваме определен спорт като една Литва например.
Защо Салпаров да не играе догодина? Стига да е жив и здрав и да е във форма, 100% ще го видим в отбора

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Прави го тъжно не защото не получиха награда , а защото пропиляха възможноста за нея по най глупавия начин 

- za nas e toj religiq
- Контакти:
1912BOTEV написа:Чета, чета и .... ми се струва, че някои хора не могат да проумеят че ние сме НИКЪДЕ вече! Благодаря за честта и достойнството, но! Но сега няма да сме на полуфинали, няма да участваме в световната купа, има вероятност да не се класираме и за олимпиадата, благодарение на това. И какво ни е успокоението, че сме най-честният отбор!!! Смешно е! Да си призная честно, и на мен ми се искаше да бием Германия и Полша да победят Словакия и да бяхме завършили първи в групата. Ама, не стана! Защото добрата стратегия включва и стратегически загуби! След като не сме победили Словакия, трябваше да следваме друг план. Да, така е! Защото ме боли, че сме извън всичко важно във този спорт и излишно се бием във гърдите! Помислете и вие! На всяко първенство правим по един силен мач срещу силен отбор, но това не е достатъчно за нищо. И кой е доволен и щастлив от петото място?!?!?! Аз не съм! Радо Стойчев можеше да обясни на сина си, че просто чичковците е трябвало да почиват на мача с Германия, защото вече са продължили напред. А не да ми излиза с приказката "как да обясня на сина си". Ами първо да му обясни защо загубихме срещу Словакия! Разберете ме правилно! Много ме боли! И не плюя срещу никого! Но имахме възможност по-добре да изиграем картите си! За съжаление, е го направихме.... Не ни стигна и смелост да бием Русия. (Можеше да се пробваме, но се уплашихме). И сега загубихме ВСИЧКО! Това е недопустимо, след като претендираме че сме световна сила! вече никой (освен нас) не си спомня, че Бразилия загубиха демонстративно на световното първенство, никой не упреква и немците, когато си избираха съперници на световните първенства по футбол (правили са го няколко пъти). А ние просто нямаме стратегия! А такава трябва не само на терена, защото понякога там нещата не се получават, а схемите са измислени, за да могат грешките да се поправят. Но ние няма да си вземем поука и този път, както не го правехме и досега. Дано скоро отново се появим на голямата сцена...дано ни поканят на световната купа поне..... Дано някога да станем шампиони... Както Испания, например... Дано!
Батка явно почети никой тук не проумява че освен сила се иска и УМ (или както там се казва мисловния процес ) Искам всички тия с високо вдигнатите глави и морала да ми обяснят ,какво точно постигнахме като се натресохме на Русия и загубихме от тях ??? Ама биле по силни ? Че кой не го знаеше това ??
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:1912BOTEV написа:Чета, чета и .... ми се струва, че някои хора не могат да проумеят че ние сме НИКЪДЕ вече! Благодаря за честта и достойнството, но! Но сега няма да сме на полуфинали, няма да участваме в световната купа, има вероятност да не се класираме и за олимпиадата, благодарение на това. И какво ни е успокоението, че сме най-честният отбор!!! Смешно е! Да си призная честно, и на мен ми се искаше да бием Германия и Полша да победят Словакия и да бяхме завършили първи в групата. Ама, не стана! Защото добрата стратегия включва и стратегически загуби! След като не сме победили Словакия, трябваше да следваме друг план. Да, така е! Защото ме боли, че сме извън всичко важно във този спорт и излишно се бием във гърдите! Помислете и вие! На всяко първенство правим по един силен мач срещу силен отбор, но това не е достатъчно за нищо. И кой е доволен и щастлив от петото място?!?!?! Аз не съм! Радо Стойчев можеше да обясни на сина си, че просто чичковците е трябвало да почиват на мача с Германия, защото вече са продължили напред. А не да ми излиза с приказката "как да обясня на сина си". Ами първо да му обясни защо загубихме срещу Словакия! Разберете ме правилно! Много ме боли! И не плюя срещу никого! Но имахме възможност по-добре да изиграем картите си! За съжаление, е го направихме.... Не ни стигна и смелост да бием Русия. (Можеше да се пробваме, но се уплашихме). И сега загубихме ВСИЧКО! Това е недопустимо, след като претендираме че сме световна сила! вече никой (освен нас) не си спомня, че Бразилия загубиха демонстративно на световното първенство, никой не упреква и немците, когато си избираха съперници на световните първенства по футбол (правили са го няколко пъти). А ние просто нямаме стратегия! А такава трябва не само на терена, защото понякога там нещата не се получават, а схемите са измислени, за да могат грешките да се поправят. Но ние няма да си вземем поука и този път, както не го правехме и досега. Дано скоро отново се появим на голямата сцена...дано ни поканят на световната купа поне..... Дано някога да станем шампиони... Както Испания, например... Дано!
Батка явно почети никой тук не проумява че освен сила се иска и УМ (или както там се казва мисловния процес ) Искам всички тия с високо вдигнатите глави и морала да ми обяснят ,какво точно постигнахме като се натресохме на Русия и загубихме от тях ??? Ама биле по силни ? Че кой не го знаеше това ??
Нищо не разбирате, вие не сте моралисти, анатема

Viktor4o_Rs написа:Нищо не разбирате, вие не сте моралисти, анатема![]()
![]()
Съгласен съм да не бяхме моралисти, но да очаквахме полуфинала на България.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Напротив моралист съм , но не и мазохист
Разбирам да е трябвало да направим нещо което никой до сега не е правил , да кажат - ние не се поддадохме и няма да го правим
Ама за нещо , което го правят всички най силни отбори (без значение какъв е спорта) да се правим на девици и да се оправдаваме с това е меко казано СМЕШНО

za nas e toj religiq написа:Напротив моралист съм , но не и мазохистРазбирам да е трябвало да направим нещо което никой до сега не е правил , да кажат - ние не се поддадохме и няма да го правим
Ама за нещо , което го правят всички най силни отбори (без значение какъв е спорта) да се правим на девици и да се оправдаваме с това е меко казано СМЕШНО
![]()
![]()
По - добре да не играем на олимпиадата. Изобщо да не класираме. Нямаме бази, няма държава, нищо нямаме, с което да покажем на ония отгоре, че заслужаваме малко повече толеранс, а не все да ни режат. Главно нямаме управляващи оттам е проблемът.
Стискам палци да се провалим, защото просто няма смисъл да играем там. Пак ще ни отрежат главата.
Последна промяна от hrclspr12 на 16 сеп 2011 00:29, променено общо 1 път.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
За пореден път се убеждавам, че няма по-странна нация от нашата ... Големи държави, велики империи, създали едни от най-големите постижения в историята на човечеството, печелили какво ли не, не се свенят да паднат и от сборен отбор от инвалиди на каквото и да е, само и само в крайна сметка да постигнат целта си. Ние обаче нали сме по-хитри и голяма работа, избираме да играем с единственият отбор, който е по-добър от нас и естествено ни опердашват набързо. И се почват оправданията и одите за морала, за етиката, мъжете, вдигнатите глави, сякаш пишещите живеят в Рая, а не в България. Това са типичните страхливи оправдания, луузърският манталитет "прецакаха ни, мразят ни, схемата е против нас, поне сме честни и т.н." Няма никакъв морал в това да не се опиташ да си запазиш силите докрая и да драпаш с всички сили до финала, само и само да зарадваш тоя изстрадал народец, нарича се простотия
С такова мислене ще сме без трофей още 3000 години ...
Впрочем поляците са много по-вярващ и набожен народ от нас, дори покойният папа Йоан Павел Втори е поляк, ние сме като цяло безбожници и атеисти. Това спря ли ги да не се напрягат срещу Словакия и да си останат 3-ти ? Не, и сега те по всяка вероятност ще играят финал и феновете им ще тръпнат в очакване. А ние сме много по-силни от тях, видя се, ама пак с празни ръце.Така че не говорете за морал , смешно е ...
Извинявам се ако съм обидил някой, просто много се ядосах. Никога няма да спра да подкрепям волейболистите ни, защото те за разлика от ритнитопковците могат и са гордост за нацията, просто смятам че направиха огромна глупост. Ако не беше тя, щяхме да сме на финала, убеден съм. Приятна вечер

Впрочем поляците са много по-вярващ и набожен народ от нас, дори покойният папа Йоан Павел Втори е поляк, ние сме като цяло безбожници и атеисти. Това спря ли ги да не се напрягат срещу Словакия и да си останат 3-ти ? Не, и сега те по всяка вероятност ще играят финал и феновете им ще тръпнат в очакване. А ние сме много по-силни от тях, видя се, ама пак с празни ръце.Така че не говорете за морал , смешно е ...
Извинявам се ако съм обидил някой, просто много се ядосах. Никога няма да спра да подкрепям волейболистите ни, защото те за разлика от ритнитопковците могат и са гордост за нацията, просто смятам че направиха огромна глупост. Ако не беше тя, щяхме да сме на финала, убеден съм. Приятна вечер

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 16 сеп 2011 00:43, променено общо 1 път.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:За пореден път се убевдавам, че няма по-странна нация от нашата ... Големи държави, велики империи, създали едни от най-големите постижения в историята на човечеството, печелили какво ли не, не се свенят да паднат и от сборен отбор от инвалиди на каквото и да е, само и само в крайна сметка да постигнат целта си. Ние обаче нали сме по-хитри и голяма работа, избираме да играем с единственият отбор, който е по-добър от нас и естествено ни опердашват набързо. И се почват оправданията и одите за морала, за етиката, мъжете, вдигнатите глави, сякаш пишещите живеят в Рая, а не в България. Това са типичните страхливи оправдания, луузърският манталитет "прецакаха ни, мразят ни, схемата е против нас, поне сме честни и т.н." Няма никакъв морал в това да не се опиташ да си запазиш силите докрая и да драпаш с всички сили до финала, само и само да зарадваш тоя изстрадал народец, нарича се простотияС такова мислене ще сме без трофей още 3000 години ...
+10000000
С единствената разлика в мненията ни , че не волейболистите ни са виновни ! Момчетата играят това което им каже ръководството ! Не са излезнали на своя глава да се бъхтата за тоя дето ....! Харесвам Стойчев като треньор , виждам много потенциал и в него , и в отбора ни !!! Но е крайно време да се научат (както казах някъде по напред ) че не е нужно да си блъскаш главата в стената , при положение че можеш да я заобиколиш