Какво постигна Радо Стойчев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Какво постигна радо

Мнениеот emarkon » 15 сеп 2011 23:45

Levskar_90 написа:Подръжниците на радо да си го подкрепят много жалко за тях. Защото явно подкрепят не толкова България ами радо с успехите му в италия, които въобще не ме интересуват, защото съм българин и ме интересува България. Все пак се радвам, че виждам че някай хора осъзнават че радо не е човека за националния, подръжниците му да си го защитават, но няма ли промяна, скоро време ще стигнем нивото на Естония. Досега каквото съм казал за радо се е случило, аще световната лига като беше прогнозирах, че на европейското ще се провалим, ако не го изгоним, сега предстои още по - голям срам на олимпийските клалификации...

Дано от българската волейболна федерация, час по - скоро изгонят радо, че да потръгне национала. 8-)

Бе ти нема ли да се застреляш бе?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 сеп 2011 23:47

Levskar_90 написа:Подръжниците на радо да си го подкрепят много жалко за тях. Защото явно подкрепят не толкова България ами радо с успехите му в италия, които въобще не ме интересуват, защото съм българин и ме интересува България. Все пак се радвам, че виждам че някай хора осъзнават че радо не е човека за националния, подръжниците му да си го защитават, но няма ли промяна, скоро време ще стигнем нивото на Естония. Досега каквото съм казал за радо се е случило, аще световната лига като беше прогнозирах, че на европейското ще се провалим, ако не го изгоним, сега предстои още по - голям срам на олимпийските клалификации...

Дано от българската волейболна федерация, час по - скоро изгонят радо, че да потръгне национала. 8-)

И какво си мислиш, че ще стане, ако дойде друг треньор ? :? Същите момчета пак ще са в националния! Ще бъдат със същите възможности! В крайна сметка това са ни възможностите бре! Нямаме разпределител като Бруно Резенде, нямаме друг нападател като Матей от световна класа, нямаме либеро като Сержо.... това е! Това имаме, с това играем! :)

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 15 сеп 2011 23:58

marmi52 написа:8-)

За съжаление трябва да се съглася с голяма част от написаното. Въпреки, че ми е безкрайно симпатичен, Радо Стойчев се провали жестоко на това европейско първенство.
Ако решението да бием Германия е негово - трябва да поеме отговорността си !

За теб е по-важно едно продължаване постигнато по нечестен начин с висша низост от едно честно и справедливо към всички представяне? И да ми говориш,че треньора трябва да поеме отговорността,защото е спечелил даден мач,а не го е продал? Говориш уникални глупости.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 15 сеп 2011 23:59

Интересни мисли,по тази логика успехите на Стоичков би трябвало въобще да не ни интересуват.....Бербатов също,Казийски,Стойчев,Пиронкова...по твоята логика успехите им в чужбина би трябвало да не ни интересуват?

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 16 сеп 2011 00:03

Спрете да живеете в този паралелен свят, където никой не може да ни победи. Не съм особено навътре във волейбола,но се вижда с ясно око,че нямаме достатъчно качество в отбора,а и често главни фигури страдат от слаба форма. Изиграхме добър първи гейм с минимален брой грешки,но впоследствие настъпи един срив с огромен брой индивидуални грешки и загуба на всякакво постоянство в играта.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 16 сеп 2011 00:19

Това, което Радо е постигнал, постига и ще постига ти не можеш и да си мечтаеш. В тази държава расте някакво безумно поколение (има изключения естествено), което по цял ден "цъка на компа" и разбира от всичко. Тъпако, ако ще и бан да ми докара това, наясно ли си, че едва ли има държава в Европа с по - мизерни условия от нашите за развитие на какъвто и да е спорт, че едва ли има треньори в Европа, които да вземат по мизерни пари от нашите и т.н. и т.н. и въпреки това по някакъв (идея си нямам какъв) начин продължават да се произвеждат качествени волейболисти, които бързо отиват в чужбина, а там стават още по - добри. Играем 1/4 финал на Европейско първенство в отборен спорт, отпадаме от най - силния отбор в света и някакъв пикльо седнал да разсъждава за успехите на треньора ни, който е постигнал всичко, което може във волейбола на клубно ниво. Ами нали половината отбор (Матей, Владо, Цецо и Вальо Братоев, въпреки че сега не игра) в последните години играха точно при него и той не малко е спомогнал за добрата им форма? Ама какво да ти обяснявам като от ника си личи, че си просто някакво заблудено левскарче (можеше и цесекарче да е), което сигурно по седмица не изтрезнява след велики победи над отбори като Тампере. Това вече е успех, нали?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 сеп 2011 00:28

Той постигна нещо , което не се измерва с купи и медали - който разбрал , разбрал.... :!:
Ще добавя , че волейболистите се различават много , ама много от футболистите и баскетболистите.Това е спорт за Бели хора (дори и бразилския , френския,холандския волейболни отбори са изцяло с бледолики хора).
Мартин не взе Владо на Европейското в Москва преди няколко години , Пламен обиколи няколко пъти земното кълбо , за да изчисти името си и името на страната ни по време на Олимпиадата и те-Капитаните никога не хвърлиха фанелките с герба и не казаха ,че при този или онзи треньор или с тези съотборници няма да играят.....Трябва ли да Ви припомням кои футболистчета хвърляха фанелки и капитански ленти???? :P

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 16 сеп 2011 00:33

Каза най-успелият българин! Ето затова нищо, никога няма да се промени в България. Това ни е манталитета, това ни е природата. Защо толко омраза, бе хора!? Не ви ли пречи толкова негативизъм - новини, ежедневие, спорт, абе всичко ...

Прост народ - слаба държава!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Re: Какво постигна Радо Стойчев?

Мнениеот IvanGit » 16 сеп 2011 01:28

Не мога да разбера,защо всички дрънкат глупости от сорта на "можехме да избегнем Русия като паднем от Германия"-такъв вариант просто не съществуваше малоумници неграмотни-научете регламента,та затова си бихме Германия.Просто организаторите ни преебаха.И ние ,че не бихме Словакия,това е.А за тези които твърдят ,че Радо Стойчев не е никакъв треньор,нека кажат същото и за Гуардиола ,Дел Боске и Моуриньо.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Какво постигна Радо Стойчев?

Мнениеот Alex » 16 сеп 2011 01:47

Еми, момчето може да не го слуша главата, но е право за нещата, които е изброило. Пранди провали само една СЛ, но тогава подмлади отбора, взе огромно количество играчи на лагер и следеше кой от тях може да се развива и т.н. Спечели МЕДАЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКО СРЕЩУ ТАЗИ РУСИЯ, КОЯТО ДНЕС НИ РАЗМАЗА и не беше той виновен, че Тошко не заби сам срещу мрежата (все па кс тия играчи толкова). Освен това българите сме много арогантни и все се правим на големите мъже - вижте и Пламен, винаги с костюм, хвърля папки, позира, прави се на мъж, а големите треньори изваждат максимума от играчи (със сигурност това избухване на Стойчев днес беше много глупаво и безмислено). Това поведение с мъжкарството и желязната дисциплина не работи (особено като си имаш работа с българи, а ние сме си добри момченца с лабилна психика и се панираме), вижте Пранди колко спокоен беше и в същото време методичен... абе нз, всички сме афектирани, но аз не виждам големият треньор да прави нещи с тоя отбор. за днешния мач истината е една: ППЪРВИЯ ГЕЙМ РУСИЯ ОБЪРКА 9 СЕРВИЗА и затова загуби, следващите геймове вече си вкарваше сервизите и ни размаза тотално.

пп стойчев НИКОГА не бил виждал отбор да прави 70% успешна атака, това значи и че никога не е виждал отбор да се представя толкоа зле в защита като нашия днес.... смисъл тя атаката нали е срещу защитата, статистиката отразява и двата отбора, не само руснаците.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Волейбол”