Какво постигна Радо Стойчев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво постигна радо
На този пубер, автора на темата, кога ще бъде сложен поне временен бан и да се спре с идиотските му теми?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:На този пубер, автора на темата, кога ще бъде сложен поне временен бан и да се спре с идиотските му теми?
всички ние това се питаме

Омръзна ми! След всяка загуба на българки отбор (било то национален или клубен) се започва с темите: "Еди кой си вън", "Еди кой се няма място в отбора", "Жестоката истина" и т.н.
Какво сега е виновен Стойчев ?! Говорим за загубата от Словакия... ами един слаб мач за нашите момчета, не им тръгна играта, постепенно започнаха нещата да се получават и за малко да вземем мача! Сега Стойчев ли да влезе да завърши някой топка на мачбол в петия гейм? Продължаваме с мача срещу поляците: Изобщо се чудя дали авторът осъзнава какво пише? Поляците ни били легнали ?!
Само да припомня, че те имаха победа от вчерашния ден и излезнаха за победа срещу нас, за да си гарантират първото място, а по тази начин хем да не са 3-ти в трупата, хем да имат и повече почивка
Ти се опитваш да ни убедиш как излезли да загубят
И сега идва и мачът с Германия! Мач, в който излезнахме за победа с ясното съзнание, че победа ни праща срещу най-силния отбор в света в момента- Русия.... но въпреки това излезнахме за ПОБЕДА, за ЧЕСТТА на БЪЛГАРИЯ! И мен не ме е срам от това.... наще не се опитаха да бягат от съдбата си... Ще ти отговоря и конкретно на въпроса ти: Какво постигна Радо? Радо е постигнал МНОГО! Радо не е печелил само междугалактическата купа на клубно ниво.... просто, защото такава не съществува! Радо е начело на националите от има-няма 6 месеца.... но това не му попречи да ни класира за финалите на Св. Лига.... а това Пранди не можа да го стори 2 години! Какво лошо има, че човекът ходи с костюм ?! Кое му е лошото, че има някакъв стил на обличане? Дай сега да упрекваме Гуардиола, че всеки мач е с костюм? Ами всеки човек си има предпочитания просто и ще носи каквото си поиска! Не виждам нищо шокиращо и в това, че в четвъртата част се поскара на състезателите.... Преди викахте по Мартин Стоев, че на прекъсвания викал само: "Айде, айде, момчета" , а сега ви е криво, че Радо се е скарал на Теодор.... Ми ще му се скара като не си изпълнява тактическите задачи! Човек се учи от грешките си! А Теодор не направи много силен мач... в повечето пъти бе на първа линия срещу Волков и пак трудно се ориентираше за атаката на руснака... По едно време Тодоров очакваше всяка атака да е през центъра и едва ли не не мърдаше... Стойчев му каза, че така и така не може да го хване на блок да спре да го дебне, ми да помага на Жеков при двойния блок и в защита... Не виждам нищо лошо в думите му
И в крайна сметка руснаците бяха по-добри от нас... победиха ни и това е!
На мен ми писна от капацитети, който не знаят постовете във волейбола, камо ли въртене и тактически указания, ама след всеки мач дават заключения за работата на треньора, за играта на състезателите и т.н. 

Kerer написа:Аз Тренирам Волейбол, Повярвайте не е толкова лесно колкото го гледате. Всичко е до психика и до малко късмет.
Така че, Можем да кажем едно голямо БРАВО на нашите момчета
От колко време тренираш и на какъв пост си ?

- орчо войвода
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
За съжаление трябва да се съглася с голяма част от написаното. Въпреки, че ми е безкрайно симпатичен, Радо Стойчев се провали жестоко на това европейско първенство.
Ако решението да бием Германия е негово - трябва да поеме отговорността си !
Това е най-добрият треньор в света,не ви ли е срам да го плюете,гордея се че има истински българи като него.Поляците,защото са много хитри еврейски курви,знаеш ли колко години от своето съществуване са независима държава и колко пъти ядат к..ра на руснаците.Радостин Стойчев показа на целия свят какъв трябва да бъде истинският спортист и накъде трябва да върви спортът,защото иначе и спортът и светът ще загинат.Като си фен на планираните загуби,защо роптаеш срещу благодетелят на "бели пеперудки къде отлетяхте?".Венци Стефанов направи една планирана тотозагуба срещу Лудогорец,какво спечелихте-пари за собственика,с които уж ви издържа и срам за феновете.
- Levskar_90
Подръжниците на радо да си го подкрепят много жалко за тях. Защото явно подкрепят не толкова България ами радо с успехите му в италия, които въобще не ме интересуват, защото съм българин и ме интересува България. Все пак се радвам, че виждам че някай хора осъзнават че радо не е човека за националния, подръжниците му да си го защитават, но няма ли промяна, скоро време ще стигнем нивото на Естония. Досега каквото съм казал за радо се е случило, аще световната лига като беше прогнозирах, че на европейското ще се провалим, ако не го изгоним, сега предстои още по - голям срам на олимпийските клалификации...
Дано от българската волейболна федерация, час по - скоро изгонят радо, че да потръгне национала.
Дано от българската волейболна федерация, час по - скоро изгонят радо, че да потръгне национала.

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Напълно съм съгласен с TodorT.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
marmi52 написа:8-)
Ако решението да бием Германия е негово - трябва да поеме отговорността си !
Разбира се, че решението да бием Германия е негово! Нали той е казал на момчетата: "Излизате за победа" !!! Само не ми е ясно защо не упреквахте Пранди миналата година, че не падна от Бразилия и не влязохме в по-лекия поток, а сега упреквате за същото Стойчев ?!

- kola_di_rienzo
- Контакти:
Освен че авторът на темата е малоумен мисля че няма какво друго да се каже по тая тема. 

И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
Явно във Варна,да ходите на училище,не ви е приоритет!

Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!