Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Мнениеот ntodorov » 14 сеп 2011 16:15

Конан. За публиката... Прав си, че без пари ще влязат лаици. За това мисля, че една разумна цена от 3-4 лв. би редуцирала такива хора до минимум и би понапълнила стадиона с едно 2 - 3 000 човека...На мен лично ми е все по-трудно да намирам "компания" за мач. Аверчетата, като чуят цена от 6 лв. и мераците им се изпаряват, като юлска локва. Като добавим и чудовищната информация и мачове транслирани по ТВ и Интернет - картинката се изпълва. Персоналната вина в Събев я виждам в "отношението", ако щеш ПР пред вярната публика. Събев търсеше масовост и я изроди до степен да ни "базикат" с кебапчетата на корем и безплатните входове. Грешна политика според мен, която сложи и нас интересуващите се от отбора в един кюп с незнаещите кой кой е и за какво играе ? От "мерките", които последваха - пострадахме САМО ние и то до степен да изчезнем съвсем за мачовете от пролетния фалш. От там пък се зароди и новия базик за самотните чайки на стадиона, които с ръка на сърцето си признавам, че бяха по-гласовити от нас. Дори имах чувството, че ни се смееха. ( аз допуснах само един такъв мач и се отказах от срам ) :)
ПС: Скоро гледах едно филмче за Юве: Там ръководителите на клуба недоумяваха отливът от стадиона на великата иначе публика на торинци... Кардиналното решение: Не публиката им била малко, а стадион Деле Алпи се оказал голям :roll: Недоумявах, но някакъв пич обясни: "По-добре да надстрояваме, отколкото да надценяваме". И к'во сделаха Талианците: Нов стадион с компактни размери, само за футбол и "приобщиха" масата към "своето". Гледах мача с Парма. Атмосферата беше Английска, а феновете луди по стадиона и отбора си, но...всичко беше направено и се направи само за негово величество фена. Да не коментирам и другите "откачалки" от Бундеслигата, които си направиха трибуните в Английски стил затривайки лекоатлетическите си писти ( Щутгарт, Вердер, ), а други "луди" пък си построиха нови стадиончета ( Шалке, Волфсбург, Кьолн, Байерн, Хофенхайм)...Тук на Лазур не искат тениска да ти "продадат" във феншопа, а и малкото ентусиасти биват рекетирани с Уеко неадекватна за футболния ни пазар цена за вход . За тази Събева вина си прав. Оставям факта, че Черноморец не играе на собствения си стадион, защото него вече го има само в старите карти и анали.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 сеп 2011 11:42

Турският Алтай Из­мир е направил за­питване за офанзивния халф на Черно­морец Жужу. 24-годишният алжирец, който е откритие на Димитър Димитров-Херо, се представя отлично от началото на сезона, отбеляз­вайки три гола. От турския клуб са били информирани за ка­чествата на играча чрез мениджъра Несим Нешадов. Той е направил много доб­ра реклама на алжи­реца и го е препоръчал за трансфер. Сделката е възможна, тъй като цената на Жужу няма да е по-висока от 300 000 ев­ро. От ръководството на Алтай са влезли вече в контакт с шефовете на Черномо­рец, за да разберат при какви условия ал­жирецът може да бъ­де привлечен през зимната пауза. Ако получат конкретна оферта с необходима­та трансферна сума, от Черноморец ще продадат със сигур­ност арабина. Клуб­ният бос Митко Съ­бев изпитва сериозна нужда от свеж ре­сурс, за да издържа отбора.

В същото време бургаският тим вече се настройва за гос­туването на Светка­вица. Старши треньо­рът Димитър Димит­ров е предупредил остро играчите в ни­какъв случай да не се отпускат и да не под­ценяват противника, за да не бъдат изне­надани неприятно. Херо иска на всяка цена да вземе три точки в Търговище, защото това ще зазд­рави позициите на от­бора в челото на таб­лицата.
[center]Member of Old School Boys [/center]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 15 сеп 2011 12:31

300 000? Че направо ще го подарят. Цената му ще скочи след време. Дано остане.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 сеп 2011 13:56

orion написа:300 000? Че направо ще го подарят. Цената му ще скочи след време. Дано остане.

Не забравяй , че там нейде фигурира лицето Митко Събев . При един добър есенен полусезон , нищо чудно на Херо да му се налага напролет да сглобява нов отбор от нулата .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 сеп 2011 15:01

И какъв е смисъла да сглобаваме нов отбор,който таман ще се сработи и след 6 месеца да продаваме тези играчи които изпъкнат като Жужу.Това е грешна политика,то Левски всяка година прави така и после ги виждаме как се излагат в Европа.Ако ще го продаваме да му сложат цена от 1 милион евро,то 300 000 е смешна сума за турски отбор.Най-малкия бюджет на отбор от турската суперлига е 10 милиона евро.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 сеп 2011 20:38

Днес към 16.30 часа на паркинга на "Бриколаж" съвсем случайно паркирах до един черен "LAND ROVER". Оказа се джипа на Херо. Почти заедно се измъкнахме от возилата си. Поздравих с кимане и вървейки към входа на магазина само " вмъкнах ", че прави добро отборче. Все съм знаел, че е много критичен, ама направо ме "застреля", когато със свенлива усмивка ми отговори: "Много, много сме далеч от истината". Не си позволих да занимавам повече човека. Пожелах му успехи и поех по пътя си. Стори ми се обаче, че Херо беше отворен за разговор, но сърце не ми позволи да го занимавам с още питателни за любопитството ми въпроси.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 сеп 2011 20:43

ntodorov написа:Днес към 16.30 часа на паркинга на "Бриколаж" съвсем случайно паркирах до един черен "LAND ROVER". Оказа се джипа на Херо. Почти заедно се измъкнахме от возилата си. Поздравих с кимане и вървейки към входа на магазина само " вмъкнах ", че прави добро отборче. Все съм знаел, че е много критичен, ама направо ме "застреля", когато със свенлива усмивка ми отговори: "Много, много сме далеч от истината". Не си позволих да занимавам повече човека. Пожелах му успехи и поех по пътя си. Стори ми се обаче, че Херо беше отворен за разговор, но сърце не ми позволи да го занимавам с още питателни за любопитството ми въпроси.

Трябваше да го разпиташ, мисля, че нямаше да ти спести много неща, напротив, щеше да ти каже... :) Ако успея аз да го хвана така, ще се опитам да го разпитам :) И да, ще се оглеждам за червен Ланд Роувър :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 сеп 2011 21:38

Bourgas написа:
ntodorov написа:Днес към 16.30 часа на паркинга на "Бриколаж" съвсем случайно паркирах до един черен "LAND ROVER". Оказа се джипа на Херо. Почти заедно се измъкнахме от возилата си. Поздравих с кимане и вървейки към входа на магазина само " вмъкнах ", че прави добро отборче. Все съм знаел, че е много критичен, ама направо ме "застреля", когато със свенлива усмивка ми отговори: "Много, много сме далеч от истината". Не си позволих да занимавам повече човека. Пожелах му успехи и поех по пътя си. Стори ми се обаче, че Херо беше отворен за разговор, но сърце не ми позволи да го занимавам с още питателни за любопитството ми въпроси.

Трябваше да го разпиташ, мисля, че нямаше да ти спести много неща, напротив, щеше да ти каже... :) Ако успея аз да го хвана така, ще се опитам да го разпитам :) И да, ще се оглеждам за червен Ланд Роувър :)

Не червен. Черен е Ланд Роувъра...Не е нещо грандоманско. Практично джипче, досущ, като собственика си...Но нещо друго ми направи впечатление: Херо върви много трудно. Явно си има някакви проблеми с колената. Не знам. :roll:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 сеп 2011 22:00

ntodorov написа:
Bourgas написа:

Не червен. Черен е Ланд Роувъра...Не е нещо грандоманско. Практично джипче, досущ, като собственика си...Но нещо друго ми направи впечатление: Херо върви много трудно. Явно си има някакви проблеми с колената. Не знам. :roll:

Те проблемите с коленете не са отсега ... още навремето бяха причина да прекрати преждевременно кариерата си на футболист . Ако не се лъжа на 25 или 26 години спира да играе .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 сеп 2011 22:21

Да. Чувал съм, че контузия го е отказала, но завалията почти си влачи краката. Когато съм го засичал преди години из морската беше напет въпреки проблемите си. На резервната скамейка оня ден, като, че ли повече се държеше или аз не съм обърнал внимание ?
Както и да е...дано е временно това му неразположение.

Върни се в “Черноморец”