ПС: Скоро гледах едно филмче за Юве: Там ръководителите на клуба недоумяваха отливът от стадиона на великата иначе публика на торинци... Кардиналното решение: Не публиката им била малко, а стадион Деле Алпи се оказал голям

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
orion написа:300 000? Че направо ще го подарят. Цената му ще скочи след време. Дано остане.
ntodorov написа:Днес към 16.30 часа на паркинга на "Бриколаж" съвсем случайно паркирах до един черен "LAND ROVER". Оказа се джипа на Херо. Почти заедно се измъкнахме от возилата си. Поздравих с кимане и вървейки към входа на магазина само " вмъкнах ", че прави добро отборче. Все съм знаел, че е много критичен, ама направо ме "застреля", когато със свенлива усмивка ми отговори: "Много, много сме далеч от истината". Не си позволих да занимавам повече човека. Пожелах му успехи и поех по пътя си. Стори ми се обаче, че Херо беше отворен за разговор, но сърце не ми позволи да го занимавам с още питателни за любопитството ми въпроси.
Bourgas написа:ntodorov написа:Днес към 16.30 часа на паркинга на "Бриколаж" съвсем случайно паркирах до един черен "LAND ROVER". Оказа се джипа на Херо. Почти заедно се измъкнахме от возилата си. Поздравих с кимане и вървейки към входа на магазина само " вмъкнах ", че прави добро отборче. Все съм знаел, че е много критичен, ама направо ме "застреля", когато със свенлива усмивка ми отговори: "Много, много сме далеч от истината". Не си позволих да занимавам повече човека. Пожелах му успехи и поех по пътя си. Стори ми се обаче, че Херо беше отворен за разговор, но сърце не ми позволи да го занимавам с още питателни за любопитството ми въпроси.
Трябваше да го разпиташ, мисля, че нямаше да ти спести много неща, напротив, щеше да ти каже...Ако успея аз да го хвана така, ще се опитам да го разпитам
И да, ще се оглеждам за червен Ланд Роувър
ntodorov написа:Bourgas написа:ntodorov написа:Днес към 16.30 часа на паркинга на "Бриколаж" съвсем случайно паркирах до един черен "LAND ROVER". Оказа се джипа на Херо. Почти заедно се измъкнахме от возилата си. Поздравих с кимане и вървейки към входа на магазина само " вмъкнах ", че прави добро отборче. Все съм знаел, че е много критичен, ама направо ме "застреля", когато със свенлива усмивка ми отговори: "Много, много сме далеч от истината". Не си позволих да занимавам повече човека. Пожелах му успехи и поех по пътя си. Стори ми се обаче, че Херо беше отворен за разговор, но сърце не ми позволи да го занимавам с още питателни за любопитството ми въпроси.
Трябваше да го разпиташ, мисля, че нямаше да ти спести много неща, напротив, щеше да ти каже...Ако успея аз да го хвана така, ще се опитам да го разпитам
И да, ще се оглеждам за червен Ланд Роувър
Не червен. Черен е Ланд Роувъра...Не е нещо грандоманско. Практично джипче, досущ, като собственика си...Но нещо друго ми направи впечатление: Херо върви много трудно. Явно си има някакви проблеми с колената. Не знам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост