Какво постигна Радо Стойчев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Какво постигна радо

Мнениеот Levskar_90 » 15 сеп 2011 21:53

LSFC 1914 написа:Това е то манталитета на българина: винаги да мрази и винаги да не е доволен! Искам най-вече за автора на темата да го кажа ;)

Прочети ми цялото мнение ! Никой не мразя, не ми харесва стойчев ФАКТ, защото не става за национала, и го доказа. Ако не го изритат ни предстои още по - голям резил на олимпийските клалификации :x
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 15 сеп 2011 21:54

daniel875 написа:Чао Лондон!

Клалификацията за олимписките игри е в София.
Интересно ми е да видя отбора дето ще ни бие пред 17000 души.
Руснаците най-вероятно ще се класират още на световната купа.
А относно мача и първенството, направо съм погнусен.
В 5 мача ни свирят само един и същи съдии,
накакъв резняк от турция и холандското нагло магаре.
В този мач поне 10 точки бяха дадени на ужким силните,
но лабилни психически руснаци.
И още нещо заслужаваме уайлд карт за феърплей,
но съм сигурен че ще бъде дадена на Полша, Италия,
в зависимост от това кой от тях се провали и не стигне финала.
Последна промяна от paro24 на 15 сеп 2011 21:59, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 сеп 2011 21:59

paro24 написа:
daniel875 написа:Чао Лондон!

Клалификацията за олимписките игри е в София.
Интересно ми е да видя отбора дето ще ни бие пред 17000 души.
Руснаците най-вероятно ще се класират още на световната купа.
А относно мача и първенството, направо съм погнусен.
В 5 мача ни свирят само един и същи съдии,
накакъв резняк от турция и холандското нагло магаре.
В този мач поне 10 точки бяха дадени на ужким силните,
но лабилни психически руснаци.
И още нешто заслужаваме уайлд карт за феърплей,
но съм сигурен че ще бъде дадена на Полша, Италия,
в зависимост от това кой от тях се провали и не стигне финала.

Няма да се класираме. Жалко за момчетата! Радо е много голям, но има по - големи от него, които са му наредили да не ни класира.
Ще гледаме Олимпиадата по телевизията.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 15 сеп 2011 21:59

Аз не мога да искам от играчите ми да загубят мач, това е против принципите ми за спорт. В нашия отбор тази дилема никога не е стояла. Не сме имали избор, да загубиш нарочно е избор, както е избор да откраднеш, това не е избор. В спорта целта е една – победата, не могат да се правят сметки, защото имаме морал. И за в бъдеще ще продължавам да правя така и да разсъждавам по същия начин, независимо какво ще ми коства това. Не мога да се прибера вкъщи и да кажа на 8-годишния ми син, че е трябвало да загубим“, обясни Стойчев гнусните сметки и умишлените загуби, които правят в съвременния волейбол правят дори отбори като Бразилия и Полша, за да избягват срещи със силни съперници след груповата фаза.

Мен това ми стига да ви запуши устите на всички хейтъри които следващата победа първи ще кажете как сте викали за националния най много и сте подкрепяли докрай въпреки загубите! Ето този цитат казан от Радо е за всички ония които се чувстват УНИЗЕНИ след като не сме ПАДНАЛИ а мсе се изправили като МЪЖЕ и сме БИЛИ! Сега ще кажете и за Полша и за Бразилия ....... не си правете труда да ми отговаряте ... няма да вляза да прочета ;) ;) ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 сеп 2011 22:00

След облякан :lol:
Спрях да чета...
Защо ли и започнах,след като името на треньора на БЪЛГАРИЯ е написано с малка буква?!
Автора,наблегни на БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК първо,после критикувай ...Да не говорим,че нищо не разбираш от този спорт..Явно...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 сеп 2011 22:02

фифи перото написа:След облякан :lol:
Спрях да чета...
Защо ли и започнах,след като името на треньора на БЪЛГАРИЯ е написано с малка буква?!
Автора,наблегни на БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК първо,после критикувай ...Да не говорим,че нищо не разбираш от този спорт..Явно...

Tук и аз съм съгласен с теб! :ugeek:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 сеп 2011 22:04

фифи перото написа:След облякан :lol:
Спрях да чета...

Бягай бе, пенсионерче. Бях афектиран и писах бързо. Нормално, да допусна грешки, а и не смятам да ги поправям, нека ти е гадно :lol: Ти с тия многоточия си много интелигентен :lol:
Второ много повече разбирам от тебе, защото не съм изтървал мач на национала от 2000 година. Айде у лево в клуба на БСП при другите пенсии 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 15 сеп 2011 22:05

Levskar_90 написа:За съжаление и на олимпиада няма да се класираме с тоя треньор... Въпреки това, аз ще си подкрепям отбора, дано се класираме. Много ми е гадно в момента че отпадаме от европейското :|

Дано не се окажа лош пророк, защото момчетата го заслужават 8-)

Много ограничен и комплексиран човечец.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 15 сеп 2011 22:05

Levskar_90 написа:За съжаление и на олимпиада няма да се класираме с тоя треньор... Въпреки това, аз ще си подкрепям отбора, дано се класираме. Много ми е гадно в момента че отпадаме от европейското :|

Дано не се окажа лош пророк, защото момчетата го заслужават 8-)

Капацитето по добре се кандидатирай за треньор да ви у разбирачите аман от такива пубери всезнаещи :( :o

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 сеп 2011 22:06

MaRTo1233 написа:
Аз не мога да искам от играчите ми да загубят мач, това е против принципите ми за спорт. В нашия отбор тази дилема никога не е стояла. Не сме имали избор, да загубиш нарочно е избор, както е избор да откраднеш, това не е избор. В спорта целта е една – победата, не могат да се правят сметки, защото имаме морал. И за в бъдеще ще продължавам да правя така и да разсъждавам по същия начин, независимо какво ще ми коства това. Не мога да се прибера вкъщи и да кажа на 8-годишния ми син, че е трябвало да загубим“, обясни Стойчев гнусните сметки и умишлените загуби, които правят в съвременния волейбол правят дори отбори като Бразилия и Полша, за да избягват срещи със силни съперници след груповата фаза.

Мен това ми стига да ви запуши устите на всички хейтъри които следващата победа първи ще кажете как сте викали за националния най много и сте подкрепяли докрай въпреки загубите! Ето този цитат казан от Радо е за всички ония които се чувстват УНИЗЕНИ след като не сме ПАДНАЛИ а мсе се изправили като МЪЖЕ и сме БИЛИ! Сега ще кажете и за Полша и за Бразилия ....... не си правете труда да ми отговаряте ... няма да вляза да прочета ;) ;) ;)

Русия няма вина за това, че местната им федерация е спонсор на първенството, но това първенство изобщо не трябваше да се състои. По - добре нашите повече да не се класират за тези псевдофоруми, защото там баницата е разпрелена без нас.
Младежи, разберете, винаги сме били НЕУДОБНИ. Но за това са виновни политиците ни, които угодничат като плазмодеи на чуждоземците.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Волейбол”