Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2011 21:07

Между другото,ако Гонзо измъкне този мач ще настане голям ташак...Обаче аз рано или късно очаквам мустакатото септемврийско гуру да подхване темата за оранжево-синия заговор срещу ...знаете какво!Какт о и да свърши мача,ще се почне-първом издалеко,па после от Солаков до Леков и от Лицензгейт до подуенската флора и фауна...Само гледайте сеир!Хеле пък някак червенознаменци да не бият в Заара(помните ли Солаков),нашто чудо-та ничие!След това няколко папагала тука му повтарят задълбочените анализи(без да го цитират) и айдеееееееее...Това го гледам отдавна,ма пък как не смениха сценария :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2011 21:31

Синьо сърце написа:Между другото,ако Гонзо измъкне този мач ще настане голям ташак...Обаче аз рано или късно очаквам мустакатото септемврийско гуру да подхване темата за оранжево-синия заговор срещу ...знаете какво!Какт о и да свърши мача,ще се почне-първом издалеко,па после от Солаков до Леков и от Лицензгейт до подуенската флора и фауна...Само гледайте сеир!Хеле пък някак червенознаменци да не бият в Заара(помните ли Солаков),нашто чудо-та ничие!След това няколко папагала тука му повтарят задълбочените анализи(без да го цитират) и айдеееееееее...Това го гледам отдавна,ма пък как не смениха сценария :) :) :)

Забрави автогола на Легендата...

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 13 сеп 2011 21:36

По-добре такива 3 точки, отколкото 1 точка миналия сезон в Перник с куп пропуски и ядове. Играта не беше кой знае колко красива, но пък бяхме ефективни и успяхме да победим на този много негостоприемен стадион. Знаем как се хвърлят перничани срещу нас.
Само на мен ли ми прави впечатление, че Грийн е в ужасна форма - направо не мога да го позная. А относно червените картони, които бяха спестени. Абсолютно заслужени червени картони за Василев и Въндев - спестени. Не мисля, че Гаджев заслужаваше червен картон за такова побутване. След такъв ритник в кръста е общо взето нормално да се реагира остро. Това лайно от Миньор заслужаваше директно червен... да ходи да тренира други спортове, да _ба келеша му мръсен. Пламен Илиев за червен картон :o Май съм пропуснал някоя ситуация. Ако се има предвид бавенето в края на срещата е несериозно. Дори жълтия беше леко пресилен. При гола на Левски е абсурдно да се твърди, че имало някакъв фаул в нападение. Никакво основание няма за оспорване.
И в края на коментара ми малко за играта на Левски - не ми хареса. Победата ме радва, ама играта не особено. Не можем да наложим тотален превес и да смачкаме противника, както сме свикнали да наблюдаваме, ама напоследък все по-рядко го правим. Мача в Перник не се запомни и с много положения пред вратата на Минжор - почти липсваха, което е критерий за играта ни.
Сега предстои поредица от трудни мачове - Литекс, Лудогорец, Локо Сф, Черноморец... Дано излезем сухи от тези срещи. Но задължително трябва да се подобри играта, задължително.
САМО ЛЕВСКИ!!!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2011 21:39

blue avalanche написа:
Синьо сърце написа:Между другото,ако Гонзо измъкне този мач ще настане голям ташак...Обаче аз рано или късно очаквам мустакатото септемврийско гуру да подхване темата за оранжево-синия заговор срещу ...знаете какво!Какт о и да свърши мача,ще се почне-първом издалеко,па после от Солаков до Леков и от Лицензгейт до подуенската флора и фауна...Само гледайте сеир!Хеле пък някак червенознаменци да не бият в Заара(помните ли Солаков),нашто чудо-та ничие!След това няколко папагала тука му повтарят задълбочените анализи(без да го цитират) и айдеееееееее...Това го гледам отдавна,ма пък как не смениха сценария :) :) :)

Забрави автогола на Легендата...

Е как-посочил съм Леков! :)
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 сеп 2011 22:27

Не дей така,че в момента внука на Сталин е от най-големите защитници на Г.Иванов,сам си отговори защо ;) ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2011 22:46

milen.hristov написа:

Не дей така,че в момента внука на Сталин е от най-големите защитници на Г.Иванов,сам си отговори защо ;) ;)

Абе има логика-аз тука си признавам,че си наруших думата-казах,че няма да ги гледам,пък ходих в Перник...Сърце,кво да го правиш?Та за логиката-ний сме без тренер в момента-факт!Явно нямаме средства за такъв отвън-факт!Обаче аз имам едно наум-нещо много лесно всички подцениха Гонзо.И в това има логика,като погледнеш ситуацията и играта,но...Гонзо измъкна 13 победи и един хикс напролет-също факт!
В цялата картина има нещо,дето не ми се връзва,но да видим!Реално сме загубили три точки у Варна-не е добре,но не е и изненада.Ще видим в събота-тогава ще се изяснят нещата!

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 15 сеп 2011 10:05

Ето видео на публиката от пистата :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wOqskW0KLkY[/youtube]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 сеп 2011 21:34

Kryten написа:Ето видео на публиката от пистата :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wOqskW0KLkY[/youtube]

Както съм го казвал и преди СРАМ МЕ Е ОТ ТЯХ

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2011 21:59

Е какво им има тоя път? Освен бомбичката,другото си е в рамките на нормалното!Стани от чорбата,щом те е срам...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 сеп 2011 22:03

W84me написа:Е какво им има тоя път? Освен бомбичката,другото си е в рамките на нормалното!Стани от чорбата,щом те е срам...

той тоя все отрицателно мнение дава за отбора така като съм чела незнам фен ли е на отбора или не е, чак ме нерви вече ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”