Първо за успехите на великия Радо Стойчев - загуби срамни от Япония, Германия, това му е старта. Фъндъка пуснат ни от руснаците да се класираме на финалите на световната лига. Там нов резил.
Европейско - пълен резил срещу Словакия. После Полша ни пусна мача, ще кажете защо, ами защото ставаха с 6 точки и нямаше после как да ни прецакат, а и знаеха че ще бием слабака Гелмания и тактически ни пуснаха победата. Последва победа срещу гиганта Естония. И се стигна до разковничето мача с Русия. Абе аджеба защо радко не падна от Германия и да се размине с Русия. Отговора е лесен - загуба от най силния отбор в момента в света и запазване на репутацията му, силно разклатена от резилите и слабите игре на лъвовете под негово ръководство.
Винаги облякан с костюмчето големия тренюр, пременен за резили. Забелязахте сигурно и облеклото на Алекно, подобно и Пранди беше с екип на БГ, а не се величаеше с костюмчето на големия треньор.
Алекно надигра Радо по - всички показатели, трябваше му само едно прекъсване, за да покаже грешките на своите и да почнат да мачкат - това се случи при 21:16 в първия гейм, който след прекъсването взехме с клизма и от там нататъка имаше един отбор Русия ...
Другото, което не ми хареса е това как се нахвърли на Тодоров в 4-я гейм, сякаш момчето му е виновно, че от него чеп за зеле нестава. Чак ми стана жал за Тодоров, за малко не се разплака, заради нападките на това треньорче...
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА какво е спечелил Радко в Италия едно е да си клубен треньор, друго е да си национален. Пранди го изритаха като псе заради една сбъркана точка на Алексиев въпреки че ни направи трети на европейско, да видим Стойчев колко ще го търпят, след толкова резили ...
ЗА ФИНАЛ - Браво на момчетата за сърцатата игра, никога няма да кажа лоша дума за Вас, защото Вие сте големи и заслужавате уважението на целия народ. Поклон пред ВАС !!!
Какво постигна Радо Стойчев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Какво постигна Радо Стойчев?
Последна промяна от Levskar_90 на 15 сеп 2011 21:22, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Re: Какво постигна радо
Ама ти някакъв волейболен специалист ли си?Анализатор или?Много ги разбираш,възхищавам ти се 

YNWA!

За съжаление трябва да се съглася с голяма част от написаното. Въпреки, че ми е безкрайно симпатичен, Радо Стойчев се провали жестоко на това европейско първенство.
Ако решението да бием Германия е негово - трябва да поеме отговорността си !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
пича може да е с психични отклонения,но е дяволски прав 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Levskar_90 написа:Първо за успехите на меликия радо стойчев - загуби срамни от Япония, Германия, това му е старта. Фъндъка пуснат ни от руснаците да се класираме на финалите на световната лига. Там нов резил.
Европейско - пълен резил срещу Словакия. После Полша ни пусна мача, ще кажете защо, ами защото ставаха с 6 точки и нямаше после как да ни прецакат, а и знаеха че ще бием слабака Гелмания и тактически ни пуснаха победата. Последва победа срещу гиганта Естония. И се стигна до разковничето мача с Русия. Абе аджеба защо радко не падна от Германия и да се размине с Русия. Отговора е лесен - загуба от най силния отбор в момента в света и запазване на репутацията му, силно разклатена от резилите и слабите игре на лъвовете под негово ръководство.
Винаги облякан с костюмчето големия тренюр, пременен за резили. Забелязахте сигурно и облеклото на Алекно, подобно и Пранди беше с екип на БГ, а не се величаеше с костюмчето на големия треньор.
Алекно надигра радо по - всички показатели, трябваше му само едно прекъсване, за да покаже грешките на своите и да почнат да мачкат - това се случи при 21:16 в първия гейм, който след прекъсването взехме с клизма и от там нататъка имаше един отбор Русия ...
Другото, което не ми хареса е това как се нахвърли на Тодоров в 4-я гейм, сякаш момчето му е виновно, че от него чеп за зеле нестава. Чак ми стана жал за Тодоров, замалко не се разплака, заради нападките на това треньорче...
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА какво е спечелил радко в италия едно е да си клубен треньор, друго е да си национален. Пранди го изритаха като псе заради една сбъркана точка на Алексиев въпреки че ни направи трети на европейско, да видим стойчев колко ще го търпят, след толкова резили ...
ЗА ФИНАЛ - Браво на момчетата за сърцатата игра, никога няма да кажа лоша дума за Вас, защото Вие сте големи и заслужавате уважението на целия народ. Поклон пред ВАС !!!
Дано не си прав! Много хора си мислеха подобно нещо от доста време, но дано не е истина. Времето ще покаже дали е така.
Според мен няма да се класираме за Олимпиадата догодина.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Не,че нещо ама Русия имат играчи,които са много по-добри това е волейбол какво да направи треньора? Да почне да забива,да вкарва сервис,да надскача 218 сантиметров човек ли ? Нито треньора и виновен,нито играчите,а ние вместо да плюем,нека се радваме,че имаме поне волейбол и от части баскетбол,защото футбола ни хич го няма
- Levskar_90
За съжаление и на олимпиада няма да се класираме с тоя треньор... Въпреки това, аз ще си подкрепям отбора, дано се класираме. Много ми е гадно в момента че отпадаме от европейското
Дано не се окажа лош пророк, защото момчетата го заслужават

Дано не се окажа лош пророк, защото момчетата го заслужават

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
marmi52 написа:8-)
За съжаление трябва да се съглася с голяма част от написаното. Въпреки, че ми е безкрайно симпатичен, Радо Стойчев се провали жестоко на това европейско първенство.
Ако решението да бием Германия е негово - трябва да поеме отговорността си !
Виж сега, много хора забравят, че Русия не е длъжна да играе честно винаги и спокойно можеше да направи Чехия първа в групата, като загуби.
Но се говорят подобни приказки, защото всеки знае, че Русия играе като истински голям отбор и не дава на никого нищо.
Много е сложно. Но чувайки приказки от рода, че сами сме си виновни за ситуацията и загубата от Словакия и т.н., че сме били едва ли не слабаците на това първенство, ми се иска на подобни хора да им се нахвърля сериозно. Много е лесно да се приказва отстрани и да се критикарства. Бяхме в най - неприятната група, в най - неприятния поток. Вероятността да го избегнем беше минимална.
- petrof
- Контакти:
Абе руснаците са с 2 класи над всички отбори в Европа. Какво повече има да се коментира тая загуба? Да, сгрешихме, че се наденахме на тях, въпреки че можеше са ги избегнем. Това е грешка, спор няма.
Спортно-технически обаче разликата в класите на двата отбора си е сериозна и няма какво да се коментира. За какво сега трябва да обвиняваме този или онзи?
Спортно-технически обаче разликата в класите на двата отбора си е сериозна и няма какво да се коментира. За какво сега трябва да обвиняваме този или онзи?
Последна промяна от petrof на 15 сеп 2011 21:32, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
petrof написа:Абе руснаците са с 2 класи над всички отбори в Европа. Какво повече има да се коментира тая загуба? Да, сгрешихме, че се наденахме на тях, въпреки че можеше са ги избегнем. Това е грешка, спор няма.
Спортно-технически обаче разликата в класите на двата отбора си е сериозна и няма какво да се коментира.
Дали имахме избор? Винаги щяхме да се наденем на тях, защото сме НЕУДОБНИ.