Armeeca31 написа:kiko3 написа:Надявам се това да е истина,ако е така това ще бъде най-точния ход на 'Титан' до момента
Най-точния ход на Титан беше че ни отърва от Лупи.
Не е сигурно

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Armeeca31 написа:kiko3 написа:Надявам се това да е истина,ако е така това ще бъде най-точния ход на 'Титан' до момента
tprodanov написа:Armeeca31 написа:kiko3 написа:Надявам се това да е истина,ако е така това ще бъде най-точния ход на 'Титан' до момента
Не е сигурно
shamara93 написа:ЦСКА почти сигурно ще даде двама от най-големите си таланти - Александър Тонев и Иван Караджов, на Сливен. Това ще е част от сделката за Иван Стоянов, Коста Янев и Здравко Чавдаров, които на 90% са сигурни за армейския тим. Червените фенове обаче трябва да бъдат спокойни, тъй като обявеният за талант №1 на ЦСКА и България Сашо Тонев няма да бъде продаден, а само преотстъпен в отбора на Лечков за една година. Същото се отнася и за вратаря Караджов.
За двамата младежки национали е имало оферти и от други тимове, но армейското ръководство е категорично, че Сливен е с предимство. Основният мотив за решението на червените босове е, че отборът на Лечков работи изключително добре с млади футболисти и те демонстрират бързо израстване.
Освен Караджов и Тонев, не е изключено още един нежелан от Любо Пенев млад талант да си стегне багажа към Сливен, но за сега неговото име се пази в тайна.
Според мен е добре че ще са под наем,а не продадени.А за тези от Сливен мисля че ще са екстра за нас.
Инфото е от спортал!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
rocknrolla написа:shamara93 написа:ЦСКА почти сигурно ще даде двама от най-големите си таланти - Александър Тонев и Иван Караджов, на Сливен. Това ще е част от сделката за Иван Стоянов, Коста Янев и Здравко Чавдаров, които на 90% са сигурни за армейския тим. Червените фенове обаче трябва да бъдат спокойни, тъй като обявеният за талант №1 на ЦСКА и България Сашо Тонев няма да бъде продаден, а само преотстъпен в отбора на Лечков за една година. Същото се отнася и за вратаря Караджов.
За двамата младежки национали е имало оферти и от други тимове, но армейското ръководство е категорично, че Сливен е с предимство. Основният мотив за решението на червените босове е, че отборът на Лечков работи изключително добре с млади футболисти и те демонстрират бързо израстване.
Освен Караджов и Тонев, не е изключено още един нежелан от Любо Пенев млад талант да си стегне багажа към Сливен, но за сега неговото име се пази в тайна.
Според мен е добре че ще са под наем,а не продадени.А за тези от Сливен мисля че ще са екстра за нас.
Инфото е от спортал!!!
нормално е да ги командироват в сливен,там дрогата е по-ефтина
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта