България - Русия - 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: България - Русия 15.9.11

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2011 12:44

mistreated написа: Едно обаче е сигурно, почти на всяко първенство Русия прави по един слаб мач, обикновено на фаза елиминации. Дано днес бъде техния лош ден.

Мда ...
Европейските даже по принцип, са им проблем ... :lol:

Дано се окажеш прав и слабият им ден на това първенство да бъде днес ! ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

papagala_92
Контакти:

Мнениеот papagala_92 » 15 сеп 2011 13:04

За мен това е финала на европвйското! Почти съм сигурен че победителя от този мач ще стане шампион.Да Русия са по-силни,но това е един мач и всичко може да стане.Може така да се закучи играта че във всеки гейм резултата да е примерно 26-24.Единственото предимство на руснаците е че имаха 1 ден и 1 мач по-малко.До преди няколко дни всички обвиняваха Полша,че не е играла срещу Словакия.Според мен не трябва да ги обвиняваме,защотото ние сме си виновни че срещу словаците не успяхме да реализираме 3 мач-бола.Станалото станало.Днес БЪЛГАРИЯ играе на 1/4 финал.УСПЕХ ЮНАЦИ.СЕГА ИЛИ НИКОГА.ПРОГНОЗА ПОБЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КАКЪВ РЕЗУЛТАТ.

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 15 сеп 2011 13:07

За мен България има един скрит жокер в атака и това е Цецо Соколов. Отдавна не съм виждал в национала такъв играч тип "перде". Само един път да тръгне и няма спирка!!!! УСПЕХ МОМЧЕТА....

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 сеп 2011 13:10

Един е варианта да бием Русия - само силен сервиз. С нищо друго няма да успеем. И моля Ви се г-н Алексиев да имате ден.....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2011 13:35

MuFc1878 написа:Един е варианта да бием Русия - само силен сервиз. С нищо друго няма да успеем. И моля Ви се г-н Алексиев да имате ден.....

И кой ще го бие този силен сервиз?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 сеп 2011 13:40

Бомбите от сервис могат да летят от поне 5 играча-Казийски,Николов,Йосифов,Соколов,Жеков,че даже и от Скримов.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2011 14:03

luxorus написа:Бомбите от сервис могат да летят от поне 5 играча-Казийски,Николов,Йосифов,Соколов,Жеков,че даже и от Скримов.

Нали не смяташ,че петимата ЕДНОВРЕМЕННО ще са на полето?Сервисите на Йосифов,Жеков,че и на Николов(вече) са силни,но НЕ "бомби"!
Виж тези на Мусерски,Михайлов,Волков...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 сеп 2011 14:10

Прочетох някакви странни мнения от сорта на: "Защо не паднахме тактически от Германия?" Хората, които зададоха този въпрос, трябва малко по-внимателно да пресметнат как щяха да се развият нещата при загуба от немците. Преди мача с Германия ние имахме 4 точки, а Полша имаха 3. И да бяхме паднали от Германия, щом Полша падна от Словакия, пак щяхме да останем с 1 точка пред поляците и пак щяхме да отидем срещу Русия. ;) При това положение въпросът е: "Защо не бихме Словакия?"
Както и да е, не е това най-важното. Днес трябва значително да подобрим посрещането си, да рискуваме повече от начален удар, както правят руснаците (Волков, Апаликов, Мусерски, Михайлов, Бирюков, Хтей - абсолютни зверове могат да бъдат тези от начален удар, а обикновено 5 от въпросните 6 души едновременно са в игра), но най-силното ни оръжие, по което може би дори превъзхождаме руснаците, е блокадата - няма значение, че са с по-висок ръст - и най-високият играч може да бъде хванат от силна блокада като нашата.
Фактът, че руснаците почиваха един ден повече, според мен по-скоро е в НАША полза, защото техният игрови ритъм се е нарушил поне малко повече от нашия. Освен това, скоро не помня да са били чак толкова изявен фаворит в някакъв важен турнир като този (разбира се винаги са сред фаворитите, но често отбори като България, Франция, Сърбия, Полша, Италия са им били поне на хартия по-равностойни, отколкото сега), така че напрежението над тях е неописуемо.
Не съм голям оптимист и имам някакво гадно предчувствие, че ще ни бият 3-0, но последния път, когато си мислех същото, беше преди мача ЦСКА - Зенит от Шампионската лига през миналия декември, когато в крайна сметка бихме с 3-2, така че се надявам и сега да се излъжа в предчувствията си. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2011 14:55

Udoji90 написа:Не съм голям оптимист и имам някакво гадно предчувствие, че ще ни бият 3-0, но последния път, когато си мислех същото, беше преди мача ЦСКА - Зенит от Шампионската лига през миналия декември, когато в крайна сметка бихме с 3-2, така че се надявам и сега да се излъжа в предчувствията си. ;)

Нали не сравняваш един мач БЕЗ значение(игран в България) с един мач СЪС значение?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 сеп 2011 15:31

blue avalanche написа:
luxorus написа:Бомбите от сервис могат да летят от поне 5 играча-Казийски,Николов,Йосифов,Соколов,Жеков,че даже и от Скримов.

Нали не смяташ,че петимата ЕДНОВРЕМЕННО ще са на полето?Сервисите на Йосифов,Жеков,че и на Николов(вече) са силни,но НЕ "бомби"!
Виж тези на Мусерски,Михайлов,Волков...

Няма да бъдат едновременно,но ще сервират по различно време и шестимата.Но реално 5 от тези 6 могат да бъдат-Жеков,Казийски,Йосифов,Николов и Скримов.
Руснаците бяха считани за суперфаворити и миналото европейско на четвъртфинала с/у Сърбия и на един финал в Москва срещу Испания.Ако вземем първия гейм можем да ги бием с 3-0,както ги бихме на малкия финал на световното мисля че беше.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Волейбол”