ШЛ: Виляреал - Байерн Мюнхен - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Re: ШЛ: Виляреал - Байерн Мюнхен - 0:2 FT

Мнениеот BAYERNBG » 15 сеп 2011 12:27

Радвам се, че победихме. Много ми хареса играта на Рибери и Рафиня. Намираме се в добра форма.
Изображение

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 15 сеп 2011 12:59

krstankov написа:Nask0 ...попълни колекцията с 1 Купа на УЕФА 1996.....Честито на всички БАЙЕРН фенове-невероятна игра!!!!!Чакаме да убием първо орките,после + Робен и мм/малките манафИ/

Знам за тази купа, но Байерн просто е калси над този турнир.
Изображение

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 сеп 2011 13:44

Рафиня определено е топ трансфер. Най-голямо впечатление ми направи той. Десен защитник е, но друг, който не го е чувал, ще си помисли, че е крило. Непрестанно тормозеше противниковия фланг. Честито баварци! Гостувахте, но показахте хъс за победа. Виляреал не е чак толкова добър отбор. Да, делят трето и четвърто място с Валенсия, но всяка година разликата от първия/втория до третия/четвъртия са повече от 20 точки. Тимошчук обаче си свърши добре работата. :)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 сеп 2011 22:49

Честита победа! Тотално надмощие. Прогнозирах 1:0 или 2:0. Очаквах обаче повече да ни тормозят Виляреал. Да имаме повече работа в защита, а и Нойер също. Това не познах.

Прочетох за Тимо - аз се изненадах, че той започна мача, а не Луйш Гущаво. Предвид добрите игри на бразилеца... Но все пак Тимо наистина си свърши работата.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”