България - Русия - 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: България - Русия 15.9.11

Мнениеот MuFc1878 » 15 сеп 2011 01:41

[center]Окончателна промяна: България - Русия 19:00 [/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 сеп 2011 05:50

8-)

Даааа ... Днес ще се види черно на бяло, че в спорта трябва и ум. Вместо да играем със Словакия и да си върнем за загубата от първия мач, ние ще се изправим срещу най-силния отбор в света - Русия. Съвсем наскоро руснаците спечелиха финалите на Световна лига, а ние заехме едва 5-тото място, като при това се класирахме за участие там, именно заради милосърдието на руснаците спрямо нас ...
Защо не загубихме тактически от Германия ????
Никой не можа да даде логичен отговор на този така логичен въпрос ....
Не съм оптимист. Ще загубим днес. Просто в момента още не сме готови да се изправим срещу Русия. :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 сеп 2011 07:48

marmi52 написа:8-)

Даааа ... Днес ще се види черно на бяло, че в спорта трябва и ум. Вместо да играем със Словакия и да си върнем за загубата от първия мач, ние ще се изправим срещу най-силния отбор в света - Русия. Съвсем наскоро руснаците спечелиха финалите на Световна лига, а ние заехме едва 5-тото място, като при това се класирахме за участие там, именно заради милосърдието на руснаците спрямо нас ...
Защо не загубихме тактически от Германия ????
Никой не можа да даде логичен отговор на този така логичен въпрос ....
Не съм оптимист. Ще загубим днес. Просто в момента още не сме готови да се изправим срещу Русия. :(

Аз бих казал:Защо просто не си бихме Словакия?
И тогава нямаше да се налага да губим "тактически" от когото и да било?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 сеп 2011 08:40

Най-тържествено заявявам, че ако днес бием, утре паля колата и отивам във Виена да гледам на живо момчетата.
За съжаление, вероятността това да се случи е не повече от 10%. Не знам, от няколко дни въртя и суча в главата си как може да бием Русия, ама само като се сетя за Тошко Алексиев и Скримов, веднага губя всякаква надежда.
Знаем, че руснаците нямат слаб пост, винаги е било така. От друга страна съм ги виждал да бъркат много сервиси, понякога и до 10 на гейм. Май в това ни е единствения шанс.
Другият се казва Матей Казийски. Това момче на това първенство за пореден път показа, че е играч от изключителна класа. Жив и здрав да е, да ни радва още много време.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 сеп 2011 10:34

и аз не виждам много шанс срещу РУСИЯ,Михайлов мачка,супер блок,супер защита,абе тези са МАШИНИ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

KidPokerSTZ
Контакти:

Мнениеот KidPokerSTZ » 15 сеп 2011 10:57

русия са машини, могат да не загубят гейм до финала, прогноза русия-България 3-0
няма кой да смени алексиев, камо ли срещу русия, скримов всеки двоен блок ще го хваща

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 сеп 2011 11:37

Колеги,айде да го даваме малко по-оптимистично.Естествено Русия в момента играят най-силовия волейбол от всички на света.Имат убийствен сервиз и много височина в атаката и на блок.Но има едно голямо "Но".
Жеков-след изказването на Алекно преди 3 години,че Жеков му е като прочетен вестник,момчето срещу Русия прави мачовете на живота си.
Казийски-няма да коментирам голямата мотивация на най-уникалния волейболен играч в света към момента.В топформа е,руснаците определено са притеснени от него
Владо-уникален играч,предвид лошите топки които ще получава(заради бомбите на руснаците от сервис),той е човека,който намира решение от почти всяка ситуация.
Тодоров и Йосифов-трябва да спрем центровете им с уникалното чувство за блок,което имат и двамата.
Алексиев-дано да му тръгне играта,има с какво да помогне ако не се вкара в някой филм пак.
За мен шанса ни не е малък,но трябва да ни влизат бомбите от сервис.Вярвам им и им казвам НАПРЕД БЪЛГАРИ!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 15 сеп 2011 12:06

Лично аз съм песимист за изхода на този мач, макар че имаме един плюс пред руснаците - те са сочени за фаворит, докато ние сме аутсайдерът. Дано да бъда опроверган и да победим! :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2011 12:29

blue avalanche написа:

1.При положение,че няколко човека от Русия изпълняват мощен сервис(Волков,Мусерски,Михайлов) не може всичко да отиде в мрежата или в аут!
2.защо смяташ,че техническите умения са някакво предимство пред силата и мощта?А какво ще кажеш за посрещането?И там ли сме по-добри?
ПП."Измъчването" не топли,ако отпаднем...

Абе сервиса им е убийствен, защото го изпълняват през 80 % от времетраенето на един мач- на макс ... на ръба.
И това понякога ги кара да .........
Както написа и "mistreated" :
mistreated написа:бъркат много сервиси, понякога и до 10 на гейм.

Тук някъде е "заровено кучето на успеха" срещу тях ...
Пак да си кажа, че не съм им гледал нито един мач до тук на Европейското, но от коментарите на специалисти, журналисти и коментатори разбирам, че Русия към момента не играят така, както на Световната лига, която спечелиха през Юли.

Значи една Русия на 70-80 % и една България на 100 % ще са равностойни съперници и тука вече се надявам ... Съдийският фактор да не окаже решаваща роля !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 сеп 2011 12:41

THE G.A.M.E написа:Пак да си кажа, че не съм им гледал нито един мач до тук на Европейското, но от коментарите на специалисти, журналисти и коментатори разбирам, че Русия към момента не играят така, както на Световната лига, която спечелиха през Юли

Гледах им само първите 2 гейма срещу Чехия, но надали може да се направи кой знае какъв извод от това, което видях. В смисъл, че чехите толкова се бяха наакали от страх, че дори и при добро посрещане пак не знаеха как да изградят атаката си.
Русия играха спокойно, почти като на тренировка. Надали обаче днес ще е така. Едно обаче е сигурно, почти на всяко първенство Русия прави по един слаб мач, обикновено на фаза елиминации. Дано днес бъде техния лош ден.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”