Интервю с Бакалов и Хубчев по BultraTV /13.09.2011/-мнения

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2011 16:45

[offtopic]
blague написа:
Но не може да се сравнявате с Левски и ЦСКА.
Фенове, структура на клуба, финанси или стадион.
Колкото и да е те са марка. И Ботев са марка но провинциална. Дори да ви няма, пак ще продължи пародията наречена А-група. Както стана и с Пирин. На никой не липсвате.

С това си мнение показа колко на плитко и повърхностно разсъждаваш изцяло за живота. Не само за футбола ни.

Първо, не можем да се сравняваме с феновете на Левски и ЦСКА. Прав си, ама само по бройка. А по обич показахме и доказахме какво значи обич. Пич във В група посещавахме гостувания по 2-3хиляди човека. Най-голяма средна псоещаемост за България.... както и да е. НЕ ТОВА НИ прави толкова велики. Направиха ни последните 2 години в които жертвахме най-обичаното си, за да го освободим. Подвиг който на теб ти е далечен.... Както каза сам си неутрален фен. Така че нямаш право да оприлиичаваш

На никой няма да липсваме викаш. Ето това е проблема на цялата ни държава. Ботев, Пирин, Етър, Нефтохимик, Спартак Варна..... отбори легенди. Последните 10 години ги съсипаха къде целенасочено, къде по наредба. И кво стана с българският футбол. В момента българският футбол се намира в най-ниската си точка от 60 години на сам. Левски, ЦСКА, ЛокоСФ, Литекс отпаднаха от отбори които до преди 15 години им пълнехме кошниците. Българският национален отбор се нарежда редом до Сан Марино, Лихтенщайн и Фариосрски острови, като скоро Малта ще ни мине. Да не говорим че вече ни е страх от Естония.....

ЕТО ЗАТОВА ЛИСПВАТ НА БЪЛАГРСКИЯТ ФУТБОЛ БОТЕВ, ПИРИН, СПАРТК, ЕТЪР.... итнит. От софия назкриха футболните центрове за да окупират футболна България и какво се получи. Сам виждаш

Ако мислиш иначе, значи си болен човек. Съжалявам те[/offtopic]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Интервю с Бакалов и Хубчев по BultraTV /13.09.2011/-мнения

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2011 18:12

Сега изслушах цялото интервю. Всичко е много хубаво казано. Но вече на приказки не вярвам, а само на действия. Въпреки това съм твърдо зад Бакалов. А относно Хубчев, мнението си го казах преди, че е глупаво в началото да си смениш треньора. Вече одбора е подготвен, изграден с някаква визия и идването на нов треньор няма да подобри нещата. Имам много забележки относно тактическото му водене на мача, но пък от това което чух ме радва, че като цяло визията му за футбол и спорт е възпитанието и изграждането на спортисти. Всяко начало е трудно, дано и това да е такова и тепърва да видим всичко най-добро.
ИзображениеИзображение

boris_an
Контакти:

Мнениеот boris_an » 14 сеп 2011 19:38

Някой може ли да ми разтълкува българската народна поговорка "С пръдня боя не става" ?

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 14 сеп 2011 20:25

Shadow_ написа:
карлито написа:Колкото до въпроса засегнат в интервюто с евентуалното ограничаване на феновете до стадиона и отбора съм почти убеден че това няма как да се случи по простата причина че 99,9% процента от феновете на Ботев дори като спят и сънуват са пак на Колежа.
Биг брадър гледа а дали ще останете в къщата след 27 кръг или напуснете решава журито-хилядите Ботевисти :idea:

Конкретния въпрос ПОПРИНЦИП беше за Велизар, но решиха да го зададат така, понеже действително няма как май да се ограничават определени хора само. Но наистина, хора като Велизар НЕ ТРЯБВА да помирисват стадиона, защото само вредят ! И всички други като него също, надявам се да се изчистим от тази мърша в публиката.

Не мога да повярвам, че има хора които още са против Хубчев... Вие поне гледахте ли изобщо интервюто? Вече почва сериозно да мирише на лични интереси на някои хора с тази омраза...

Още малко ще прехвърлим вината за представянето на отбора на Велизар. Относно личните интереси и аз съм твърдо против някой да прави нещо от интерес различен от чисто фенско пристрастие, но пък точно Велизар да е казал нещо от негов личен интерес това не го вярвам. Принципно ако някой има някакъв личен интерес той трябва да е от ръководството или от човек много близък до него.
Извинете ама много ми идва някой да дава мнение кой трябва и кой не трябва да стъпва на стадиона. Най грозното е да се се обиждаме помежду си, особено за различни възгледи относно играта на отбора. За това можем да спорим чисто фенски с дни, но да се обиждаме помежу си или пък да обиждаме наши футболисти по време на мач е абсурдно и аз никога не съм го правил. Във връзка с обидите помежду ни искам да дам и следния пример - в другата тема, всеки се изказва ласкаво за мнението на radovasto/който го поздравявам, че намери време да опише точно как стоят нещата/, но в един друг форум от един друг фен radovasto беше нарочен за враг на Ботев и хора които не го познават и не знаят точно как стоят нещата се настроиха напълно неоснователно срещу него.
Относно интервюто на Хубчев все още не съм го гледал, но моето мнение е че не е важно какво говори, а как си върши работата, а резултата поне за момента като игра според мен изобщо не е добър. Желая успех на Хубчев в Ботев, защото той има ли успех значи всички ние имаме, но просто изобщо не вярвам, че точно той е нашия човек.

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 14 сеп 2011 20:51

kan1912 написа:
Shadow_ написа:
карлито написа:Колкото до въпроса засегнат в интервюто с евентуалното ограничаване на феновете до стадиона и отбора съм почти убеден че това няма как да се случи по простата причина че 99,9% процента от феновете на Ботев дори като спят и сънуват са пак на Колежа.
Биг брадър гледа а дали ще останете в къщата след 27 кръг или напуснете решава журито-хилядите Ботевисти :idea:

Конкретния въпрос ПОПРИНЦИП беше за Велизар, но решиха да го зададат така, понеже действително няма как май да се ограничават определени хора само. Но наистина, хора като Велизар НЕ ТРЯБВА да помирисват стадиона, защото само вредят ! И всички други като него също, надявам се да се изчистим от тази мърша в публиката.

Не мога да повярвам, че има хора които още са против Хубчев... Вие поне гледахте ли изобщо интервюто? Вече почва сериозно да мирише на лични интереси на някои хора с тази омраза...

Още малко ще прехвърлим вината за представянето на отбора на Велизар. Относно личните интереси и аз съм твърдо против някой да прави нещо от интерес различен от чисто фенско пристрастие, но пък точно Велизар да е казал нещо от негов личен интерес това не го вярвам. Принципно ако някой има някакъв личен интерес той трябва да е от ръководството или от човек много близък до него.
Извинете ама много ми идва някой да дава мнение кой трябва и кой не трябва да стъпва на стадиона. Най грозното е да се се обиждаме помежду си, особено за различни възгледи относно играта на отбора. За това можем да спорим чисто фенски с дни, но да се обиждаме помежу си или пък да обиждаме наши футболисти по време на мач е абсурдно и аз никога не съм го правил. Във връзка с обидите помежду ни искам да дам и следния пример - в другата тема, всеки се изказва ласкаво за мнението на radovasto/който го поздравявам, че намери време да опише точно как стоят нещата/, но в един друг форум от един друг фен radovasto беше нарочен за враг на Ботев и хора които не го познават и не знаят точно как стоят нещата се настроиха напълно неоснователно срещу него.
Относно интервюто на Хубчев все още не съм го гледал, но моето мнение е че не е важно какво говори, а как си върши работата, а резултата поне за момента като игра според мен изобщо не е добър. Желая успех на Хубчев в Ботев, защото той има ли успех значи всички ние имаме, но просто изобщо не вярвам, че точно той е нашия човек.

Не си гледал и интервюто, не си запознат какво прави Велизар, изопачаваш ми думите... Къде съм казал, че прехвърлям вината? Просто гледам в нашата паница на фенове.. не като професорите в чуждата, която не разбират...

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 14 сеп 2011 21:22

На мен лично Велизар не ми е приятен защото много често се изказва неподготвен,авантаджия е и доста често действията му са лишени от логика и смисъл.Но странно защо доста хора се захващат за неговите тиради и критики,като той се сочи едва ли не за главен идеолог на всички крамоли между ръководство и фенове.Велизар има право да си мрънка и да критикува,а щом тези за които са насочени неговите тиради се притесняват-значи това си е за тяхна сметка и има защо.
Аз ако съм на мястото на Хубчев и няма нищо скрито-покрито на въпрсоите на Велизар за тактика,смени,трансфери и т,н, ще му кажа да си е.е майката.

jivko.furlinski
Контакти:

Мнениеот jivko.furlinski » 14 сеп 2011 22:16

Знам че не е по темата,но ако някой ми каже работното време на фенмагазина в четвъртък и петък ще съм много благодарен. Аз съм от Карлово и много искам да се запиша за екскурзията, но да не се разкарвам напразно до Пловдив искам да знам работното време на магазина. Благодаря предварително!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2011 22:19

Ай стига с тоя Велизар бе. Темата е коренно различна вие за Велизар дъвчете.....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 14 сеп 2011 22:45

jivko.furlinski написа:Знам че не е по темата,но ако някой ми каже работното време на фенмагазина в четвъртък и петък ще съм много благодарен. Аз съм от Карлово и много искам да се запиша за екскурзията, но да не се разкарвам напразно до Пловдив искам да знам работното време на магазина. Благодаря предварително!

Последно работеше от 10-12 и от 17-19 нещо такова бяха сложили за работно време, заради липсата на климатик, щото иначе вътре е нечовешко. Ама тая седмица не знам дали не са го променили работното време, това беше за август.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 15 сеп 2011 12:24

boris_an написа:Някой може ли да ми разтълкува българската народна поговорка "С пръдня боя не става" ?

Аз ще ти я расясня,както аз я виждам в контекста на въпроса ти:Когато едно сърце е жълто-черно,колкото и пръдни да използват пръдльовците,не могат да го пребоядисат!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Архив”