СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

helemong
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот helemong » 15 сеп 2011 10:49

Това показа и в малкото минмути срещу Англия- финтчета, гърдиране, ама това и един жонгльор го умее... Това не е футбол

Това се казва перфектен извод Божилов не е футболист... той е жонгльор.В тази връзка когато научиш буквичките, буквичките свържеш в срички,сричките в думички,думичките в изречения и отидеш на мач или тренировка не те прави спортен журналист...това обикновено се прави в първи клас.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 сеп 2011 14:32

гарфилд написа:КАТО Е СПАМ,ДАЙ ДА ОПЛЮВАМЕ ЕДИН ПО ЕДИН НАШИТЕ ИГРАЧИ,ТАКА ЛИ? :x

ТАКА гарфилд, така :mrgreen:.
Когато не играят ще бъдат критикувани,
и обратното-засипвани с похвали, когато са на ниво.

Те да не са божества или светци, за да им се кланя случайно.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 сеп 2011 15:20

Някой разполага ли с достоверна информация за Пантерата дали ще играе срещу Лудогорец?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 сеп 2011 17:56

Извинявайте,ама ако финтчетата,гърдирането и пасчетата не те правят ФУТБОЛИСТ от много голяма класа за средата на терена,то какво тогава?Шави Ернандес да не би да уцелва вратата много пъти,ако изобщо стреля към нея?Примера не беше удачен?Ами Лука Модрич колко пъти стреля към противниковите врати и колко вкарва....или само финтира,подава и движи играта около средната линия на Тотнъм(играч на годината,пред РВД-то и Бейл)....Не можел Жоро да уцели врата - ами вулгарно,ама на х*я ми е дали я цели вратата вече Жоро Божилов,да я цели Паломино,Миро Манолов,от Жоро Божилов искам пасовете,искам финтовете,искам да замотава 2-3 съперника,искам да задържа топката в предни позиции и да дава спокойствие на защитата ни,искам да подава и да импровизира.Прави ли го това?Прави го.Еми тогава?За Черно Море той е ХАЛФ и тука е крайно време да се скарам на оня Грийнпийк дето пуска тука....статистиките!Я да видим...Шави или Меси има повече асистенции?Ами Меси,е,кой е по-големия ХАЛФ?Шави.Жоро Божилов нямал асистенция....я сега се НАПЪНИ и ми извади статистики като:
-спечелени единоборства в ПРОТИВНИКОВОТО ПОЛЕ-1-ва топка,2-ра топка,пресечени пасове и отнети топки?
-процент време през което успява да задържа топката и да напредва с нея в противниковото поле...защото мисля,че процентно за Черно Море Жоро Божилов е на 1-во място 200% по показател "владеене на топката" и докато някои я ритат щото не знаят какво да я правят,той знае и прави.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 15 сеп 2011 18:06

МОРСКИ съм.От 29 години плавам,последните 8 като капитан.Бил съм в над 70 държави(дотам ги броих).Бил съм и на Маракана,но по велик отбор от ЧЕРНО МОРЕ не срещнах по света.Капаците без коментар.Футболистите ни правят грешки,но не са ...жонгльори.За буквичките.....до изреченията е перефразирано от Гогол.Ако си се засегнал ИЗВИНЯВАЙ.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 сеп 2011 18:24

ShooterMan написа:За Черно Море той е ХАЛФ и тука е крайно време да се скарам на оня Грийнпийк дето пуска тука....статистиките!

АУУУУУУУ, как ми се скара, стрелеца :mrgreen: !!!

Тоя №14 (пет кръга-ФИГУРАНТ И СТАТИСТ), повече няма да го комемтирам, че се сърдят "футболните капацитети" от форума ни.
Много са чувствителни по болната тема, въпростните господа.
Последна промяна от greenpeak на 15 сеп 2011 22:23, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 сеп 2011 21:36

Иска ти се да е фигурант....всъщност ако говорим за свършена черна работа е след Камазола най-полезния играч.Аз бих го определил дори и за най-добрия в отбора.Лично мнение,въпреки,че Жоро Илиев,юношите ни,Миро,Сашо Шерифа,Камазола са ми по-големи любимци от Божилката....Не мога обаче да си затворя очите за това колко е добър.И 10 пъти ви казаха,кой велик играч е играл с номер 14?Знаеш ли?Кройф.И той такъв дълъг,неортодоксален,Божилката е много голям играч,не се прави на прост.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 сеп 2011 21:59

ShooterMan написа:Иска ти се да е фигурант....всъщност ако говорим за свършена черна работа е след Камазола най-полезния играч.Аз бих го определил дори и за най-добрия в отбора.Лично мнение,въпреки,че Жоро Илиев,юношите ни,Миро,Сашо Шерифа,Камазола са ми по-големи любимци от Божилката....Не мога обаче да си затворя очите за това колко е добър.И 10 пъти ви казаха,кой велик играч е играл с номер 14?Знаеш ли?Кройф.И той такъв дълъг,неортодоксален,Божилката е много голям играч,не се прави на прост.

+1 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 сеп 2011 22:21

Стрелец, не се правя, много съм прост, какво да правя :mrgreen: !?!?

Няма да влизам повече в никакви полемики по темата за №14 (сърдят се хората, бил съм правил спам в темата СПАМ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ). Каквото има, съм казал вече.

Всички мои коментари са за играта му в офанзивен план... (ЧЕТИ БЕ СТРЕЛЕЦ, пак спиш :mrgreen: ).
И за играта му в дефанс съм критично настроен. И на друго мнение от твоето, C'est la vie.
Шави Ернандес, Лука Модрич, Меси или Кройф, моля те не ги споменавай в нашите форуми. Забрави всякакви сравнения. Избии си ги от главата. Не е уместно. Обиждаме ги по този начин.
P.S. Щях да забравя, обади се на Матеус (този баварски цървул), ако можеш.
Кажи му, че №14 е ХАЛФ, не нападател (нали така го каза). Защото немеца го ползва, като нападател в мача с Англия. И той взел да се прави на прост, като мене :mrgreen: .

Виждам че и зеления те подкрепя. Той е умен.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 15 сеп 2011 22:31

Не ни трябват врагове като сме такива приятели-моряци.
Поздрав за всички.

Върни се в “Черно море”