Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

R.DRAGOEV
Контакти:

Re: Черно Море - Лудогорец - 6 кръг А ПФГ

Мнениеот R.DRAGOEV » 13 сеп 2011 20:11

Отборът на моряците срещу отбора на шефа на" БМФ"! ХА... ще е интересно .Лудогорец се представят на на ниво и придобиха славата на "бързия влак" на А група,а пък Черно море няма да допуснат загуба на "Тича".Голяма веселба ще падне със или без Паломино!!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 сеп 2011 20:55

Затваряме Простанище Варна,Пристанище Варна-Запад и Леспорт....ако Дормуса не клекне :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 13 сеп 2011 22:30

ShooterMan написа:Затваряме Простанище Варна,Пристанище Варна-Запад и Леспорт....ако Дормуса не клекне :lol:

Дормуса взе БМФ благодарение на Първанов и Станишев.Сега в БМФ от близо 100 кораба останаха 30.Така,че тези продадени 70 кораба струват много повече от 440 милиона лева колкото платиха за приватизацията.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 13 сеп 2011 22:52

зеленобелия написа:
ShooterMan написа:Затваряме Простанище Варна,Пристанище Варна-Запад и Леспорт....ако Дормуса не клекне :lol:

Дормуса взе БМФ благодарение на Първанов и Станишев.Сега в БМФ от близо 100 кораба останаха 30.Така,че тези продадени 70 кораба струват много повече от 440 милиона лева колкото платиха за приватизацията.

Аз пък бях чул, че не са платили и стотинка, а са получили наследство "по заслуги" към партията-майка...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 сеп 2011 23:57

зеленобелия написа:Дормуса взе БМФ благодарение на Първанов и Станишев.Сега в БМФ от близо 100 кораба останаха 30.Така,че тези продадени 70 кораба струват много повече от 440 милиона лева колкото платиха за приватизацията.

[offtopic]Платиха 250 милиона, най-големия пладнешки обир в историята на приватизацията. Само недвижимите имоти на БМФ из цялята страна струват 5 пъти по толкова. За корабите не говорим изобщо. Стратегия за развитие -- съкратени моряци, продадени печеливши кораби, канцелирани десетки чартъри и перспективи за по-нататъшно развитие или най-малкото задържане на старите им позиции на фрахтовия пазар. Домусчиев е срам за морячеството в България.

(BTW, ако трябва да бъдем честни, не е продал 70 кораба; "бройката" от 100 е от началото на 90-те години.)[/offtopic]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 сеп 2011 09:24

yavorescu написа:
зеленобелия написа:Дормуса взе БМФ благодарение на Първанов и Станишев.Сега в БМФ от близо 100 кораба останаха 30.Така,че тези продадени 70 кораба струват много повече от 440 милиона лева колкото платиха за приватизацията.

[offtopic]Платиха 250 милиона, най-големия пладнешки обир в историята на приватизацията. Само недвижимите имоти на БМФ из цялята страна струват 5 пъти по толкова. За корабите не говорим изобщо. Стратегия за развитие -- съкратени моряци, продадени печеливши кораби, канцелирани десетки чартъри и перспективи за по-нататъшно развитие или най-малкото задържане на старите им позиции на фрахтовия пазар. Домусчиев е срам за морячеството в България.

(BTW, ако трябва да бъдем честни, не е продал 70 кораба; "бройката" от 100 е от началото на 90-те години.)[/offtopic]

Безхаберието на държавата така или иначе щеше да затрие БМФ. Доказателство са многото "печеливши" тайм чартъри на Донев и Сие по време на управлението на НДСВ. Сега просто си има частни "палачи".
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 14 сеп 2011 12:49

Смениха часът на мача от 17:00 на 16:30.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=225297

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 14 сеп 2011 22:28

yavorescu написа:

Аз също съм един от съкратените от Дормуса.През 2001 година корабите на БМФ бяха 107.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 сеп 2011 09:29

зеленобелия написа:Аз също съм един от съкратените от Дормуса.

[offtopic]Аз не съм. За мое щастие, никога не съм работил в БМФ. Но имам много близки и приятели, и им съчувствам.[/offtopic]
През 2001 година корабите на БМФ бяха 107.

[offtopic]Може. Плиткогазещите 20-хилядници ("Плана", "Сакар", ...) са 91/92 г., а от 94/95 г. нататък започнаха да пускат на вода серията "Ком". Така че флотът през 90-те все още се увеличаваше, май само няколко танкера нарязаха тогава. С рейдови лодки, влекачи, "Калиакра" и лодки за разходки може и да са били 107 кораба тогава :-)[/offtopic]

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 15 сеп 2011 22:33

yavorescu написа:
зеленобелия написа:Аз също съм един от съкратените от Дормуса.

[offtopic]Аз не съм. За мое щастие, никога не съм работил в БМФ. Но имам много близки и приятели, и им съчувствам.[/offtopic]
През 2001 година корабите на БМФ бяха 107.

[offtopic]Може. Плиткогазещите 20-хилядници ("Плана", "Сакар", ...) са 91/92 г., а от 94/95 г. нататък започнаха да пускат на вода серията "Ком". Така че флотът през 90-те все още се увеличаваше, май само няколко танкера нарязаха тогава. С рейдови лодки, влекачи, "Калиакра" и лодки за разходки може и да са били 107 кораба тогава :-)[/offtopic]

Ние сега на "морски бой" ли ще ги бием или на футбол ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”