България - Русия - 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Русия 15.9.11
Преди малко казаха по Дарик,че сме от 7...

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
Единствената ни надежда за успех утре е, на руснаците да не им тръгне началния удар !
Нашето посрещане няма как да се оправи за една нощ ...
За това - сервиси в мрежата или аут на Русия, ще ни дадът възможност да се надиграваме с тях.
А комплексно погледнато, повечето от нашите имат по-добри волейболни качества от руските състезатели.
Тези последните разчитат почти изцяло на физиката и силата ...
1-2-ма имат някакви технически умения ...
Та нещата към момента са субективни, и аз лично не смея да давам, каквито и да било прогнози.
При все, че дори не съм гледал и един мач на Русия ...
Най малкото обаче се надявам, да ги измъчим !
За това - сервиси в мрежата или аут на Русия, ще ни дадът възможност да се надиграваме с тях.
А комплексно погледнато, повечето от нашите имат по-добри волейболни качества от руските състезатели.
Та нещата към момента са субективни, и аз лично не смея да давам, каквито и да било прогнози.
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Ако Алексиев не играе шансовете са 50/50 , обаче ако играе шансовете са 80/20 .... Просто има толкова слабо посрещане и толкова е зле с психиката , че чак не е за националния !
България
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Единствената ни надежда за успех утре е, на руснаците да не им тръгне началния удар !
1.При положение,че няколко човека от Русия изпълняват мощен сервис(Волков,Мусерски,Михайлов) не може всичко да отиде в мрежата или в аут!
2.защо смяташ,че техническите умения са някакво предимство пред силата и мощта?А какво ще кажеш за посрещането?И там ли сме по-добри?
ПП."Измъчването" не топли,ако отпаднем...
blue avalanche написа:2.защо смяташ,че техническите умения са някакво предимство пред силата и мощта?
Само с блъскане не става!

-
- Контакти:
Има един голям печеливш от утрешния мач и това е съперникът, който ще срещне Русия или нас на полуфинала, защото и двата отбора ще бъдат доста поизморенки след утрешната битка.
Нашите ще направят невъзможното да победят (иска ми се да вярвам в това). Руснаците без бой няма да се дадат. Не знам дали ще играят на макс. Но ще играят силно. Не е вярно, че руснаците разчитат само на физика. Те на първо място ни водят по самочуствие, ама доста ни водят, защото са закърмени с идеята, че са най-великите, най-силните, че превъзхождат всички и са империалисти! Те просто нямат слаб пост в отбора. Щом жилавите и ловки бразилци не можаха да им се опрат какво да си говорим. Михайлов няма кой да го спре.
Не подценявайте Алекно. Този човек е гений! Знае как да ги мотивира, как да ги организира и прочие. Най-лошото от всичко е, че познава отлично и Радо, и Матей и знае и силните, и слабите им страни.
Освен нашите да са си оставили някой скрит трик освен атаките през центъра, с който да успеят да ги изненадат, ама надали.... Пък и атаки през центъра може да няма, щото сервизът на руснаците не се посреща като на поляците.... Къс флот сервиз мисля, че повече ще затрудни сборная отколкото бомбите на Матей, Цецо, Виктор и Андрей. Ама не флота на Алексиев, щото той си е подхвърляне само.
Може Радо да не долюбва Скримов, но той пък при определени обстоятелства може да се окаже добър жокер, нищо че пред физиката на руснаците изглежда като джудже. Скримов е нестандартен и не му пука особено, а за да стигнеш далече трябва да си перде.
Дано нашите успеят да надскочат себе си и да изненадат всички с блестяща игра утре!
Нашите ще направят невъзможното да победят (иска ми се да вярвам в това). Руснаците без бой няма да се дадат. Не знам дали ще играят на макс. Но ще играят силно. Не е вярно, че руснаците разчитат само на физика. Те на първо място ни водят по самочуствие, ама доста ни водят, защото са закърмени с идеята, че са най-великите, най-силните, че превъзхождат всички и са империалисти! Те просто нямат слаб пост в отбора. Щом жилавите и ловки бразилци не можаха да им се опрат какво да си говорим. Михайлов няма кой да го спре.
Не подценявайте Алекно. Този човек е гений! Знае как да ги мотивира, как да ги организира и прочие. Най-лошото от всичко е, че познава отлично и Радо, и Матей и знае и силните, и слабите им страни.
Освен нашите да са си оставили някой скрит трик освен атаките през центъра, с който да успеят да ги изненадат, ама надали.... Пък и атаки през центъра може да няма, щото сервизът на руснаците не се посреща като на поляците.... Къс флот сервиз мисля, че повече ще затрудни сборная отколкото бомбите на Матей, Цецо, Виктор и Андрей. Ама не флота на Алексиев, щото той си е подхвърляне само.
Може Радо да не долюбва Скримов, но той пък при определени обстоятелства може да се окаже добър жокер, нищо че пред физиката на руснаците изглежда като джудже. Скримов е нестандартен и не му пука особено, а за да стигнеш далече трябва да си перде.
Дано нашите успеят да надскочат себе си и да изненадат всички с блестяща игра утре!
- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:blue avalanche написа:2.защо смяташ,че техническите умения са някакво предимство пред силата и мощта?
Само с блъскане не става!Техниката е важна в съвременния волейбол!
Дай да видим руснаците с "блъскането" докъде са я докарали и нашите "техничарчета" с какво могат да се похвалят?
Русия-не мога да броя до толкова
България-всичко общо 11(европейски,световни,Лига)-3 сребра.
blue avalanche написа:TodorT написа:blue avalanche написа:2.защо смяташ,че техническите умения са някакво предимство пред силата и мощта?
Само с блъскане не става!Техниката е важна в съвременния волейбол!
Дай да видим руснаците с "блъскането" докъде са я докарали и нашите "техничарчета" с какво могат да се похвалят?
Не става само с блъскане!!! Най-успелият в този спорт-бразилците, само с блъскане ли са постигнали всичко това?
- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:blue avalanche написа:TodorT написа:Само с блъскане не става!Техниката е важна в съвременния волейбол!
Не става само с блъскане!!! Най-успелият в този спорт-бразилците, само с блъскане ли са постигнали всичко това?
Абе,доколкото съм ги гледал,като им падне не си поплюват!Пък и сега сравняваме руснаците с нашите!Като станем Бразилия,може да си играем на "техника".
blue avalanche написа:Абе,доколкото съм ги гледал,като им падне не си поплюват!Пък и сега сравняваме руснаците с нашите!Като станем Бразилия,може да си играем на "техника".
Аз не казвам, че трябва само с техника да се играе.... естествено, че повечето пъти се търси силата в атаката, но един добър отбор трябва да притежава и двете, ако иска да постигне нещо! Трябва умело да отиграваш ту със сила, ту със техника (стига да я притежаваш