Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Batkoto » 14 сеп 2011 12:25

ние ви лягахме преди,по времето на Черепа,ама сега ще ядете дървото .. този път няма да има прошка,ще отнесете минимум класически :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 сеп 2011 13:58

Batkoto написа:ние ви лягахме преди,по времето на Черепа,ама сега ще ядете дървото .. този път няма да има прошка,ще отнесете минимум класически :twisted:

Ти не си добре :lol: . От 89та имате около 10 победи (+-2). Това са вече 22 години. :) По победа на 2 години. Нали знаеш кога ще ви е следващата? :) Да не режете греди след дербито? Или да си гоните футболистите да ги биете?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2011 14:12

bigbonusprize написа:От 89та имате около 10 победи (+-2). Това са вече 22 години. :) По победа на 2 години. Нали знаеш кога ще ви е следващата? :) Да не режете греди след дербито? Или да си гоните футболистите да ги биете?

Те от този Левски ако паднат, най-добре да се закриват ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 сеп 2011 15:07

THE G.A.M.E написа:
bigbonusprize написа:От 89та имате около 10 победи (+-2). Това са вече 22 години. :) По победа на 2 години. Нали знаеш кога ще ви е следващата? :) Да не режете греди след дербито? Или да си гоните футболистите да ги биете?

Те от този Левски ако паднат, най-добре да се закриват ! ... :lol:

Хмм,и ние на пролет щяхме от три нагоре да им вкарваме,ама...
Между тези два отбора наистина нищо не се знае.Няма значение кой как изглежда за момента.Иначе и аз се стреснах как са събрали толкова качествени нападатели буквално за без пари,но това е повод за размисъл повече на главния мениджър...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2011 17:18

bigbonusprize написа:
Batkoto написа:ние ви лягахме преди,по времето на Черепа,ама сега ще ядете дървото .. този път няма да има прошка,ще отнесете минимум класически :twisted:

Ти не си добре :lol: . От 89та имате около 10 победи (+-2). Това са вече 22 години. :) По победа на 2 години. Нали знаеш кога ще ви е следващата? :) Да не режете греди след дербито? Или да си гоните футболистите да ги биете?

" От 89та имате около 10 победи (+-2)."
За А група-точно 11!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 сеп 2011 17:32

blue avalanche написа:
bigbonusprize написа:

За А група-точно 11!

:) А за всички турнири? Аз защо си мисля, че това е статистиката за всички турнири?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2011 17:43

bigbonusprize написа:
blue avalanche написа:
bigbonusprize написа:

За А група-точно 11!

:) А за всички турнири? Аз защо си мисля, че това е статистиката за всички турнири?

За Купата на България(извън горната статистика)-9:1!!! :twisted:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 сеп 2011 19:55

георги иванов - самовлюбен нещастник , на всичкото отгоре и простоват !
С това темата се изчерпва , всичко останало е ала бала .

п.с. Когато и да си замине от Левски , все ще е късно .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 сеп 2011 21:23

Да се върнем на темата! Илиян напуска Берое, ще се пробва да изкопчи нещо срещу ЦСКА и да си вдигне акциите пред Тара.Гонзо няма начин да не загуби три- четири точки до мача с ЦСКА и да си замине за Столипиново, като мъж ;) . Случайно ли Илиян дава толкова зор да се маха от Берое без да го гонят и защо Берое играе толкова слабо? Ще видите един преобразен Берое срещу ЦСКА може би също случайно?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2011 21:32

onegavon написа:Илиян напуска Берое, ще се пробва да изкопчи нещо срещу ЦСКА и да си вдигне акциите пред Тара.Гонзо няма начин да не загуби три- четири точки до мача с ЦСКА и да си замине за Столипиново, като мъж ;) . Случайно ли Илиян дава толкова зор да се маха от Берое без да го гонят и защо Берое играе толкова слабо?

Точно Илиан да смени "Гонзо" .... Не ми се вярва !
Той вече преговаряше с Левски, но не му се понрави това, че няма да разполага с ЦЯЛАТА спортно-техническа власт в отбора ...
Май директно му е било заявено, че ще трябва да я споделя с господин "Директора" ...

След това МАЙ бяха разменени някои остри реплики между двамата ...
Общо взето, Илиан / треньор и "Гонзо" / директор ( демек - ще му е шеф ) ... Нещо не ми се връзва на този етап и по-скоро е - мисията невъзможна ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”