THE G.A.M.E написа:Аре бе, к'во обърнахте спортна тема в политически диспут ?
И аз съм спорил с автора на темата, ама в конкретни теми !
По темата ...
Смятам, че "Македония" имат шансове срещу Литва и аз лично се надявам да направят всичко по силите си да развалят кефа на всички бивши СССР републики, които бяха бутани най-безцеремонно на този шампионат !
Успех на "макетата" !
напълно прав си ,че всички бяха бутани включително и украина , които благодарение на съдиите победиха България... оня ден бутнаха и фаворита Русия ... проблем за Македония е ,че Гечевски се контузи а тои е ключов играч... но надеждата умира последна
едно време пак не ни беше страх от противника а от предателя шпионин.. сега пак е същото всичко зависи от съдиите да го ду*ат литовците!
Red Warrior написа:Не знаеш......верно? Я погледни в македонските форуми за какво става дума. Занимавал съм се години с т.нар. "македонски въпрос". Иначе браво за представянето на първенството. Не разбирам много от баскетбол, но явно надскачате себе си.
брато , въпреки ,че си червен и че обиждаш Македония и Македонците... не те мразя !
във всяко стадо си има мърша както е казал народа... по тея форуми всеки обижда и псува...
и аз съм се занимавал с тоя въпрос... но във 21 век мисля ,че не е нужно да се доказваш къв си или да налагаш на друг човек какъв да бъде... вече не ме интересува какво е ставало и какво е било.. важно е какво е в момента и какво ще става в бъдещето в глобалния свят където няма да има значение дали си турчин , евреин или Българин!
bye
ps. верно е ,че Македония надскача себе си .. но да не забравяме ,че и на миналото европеиско Македония премина първата фаза и то в много по труден формат на надпреварата! ... радвам се ,че си поговорихме малко и за Баскетбол