13.09.2011 г ., Вторник 21:45 ., Челси-Байер Леверкузен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: 13.09.2011 г ., Вторник 21:45 ., Челси-Байер Леверкузен

Мнениеот Hakercheto » 14 сеп 2011 13:13

Torres90 написа:Честита победа!Лошо започнахме втората част!Стъридж напълно се загуби,явно се поизмори.Анелка внесе нужната свежест.Мата работеше през целия мач и заслужаваше поредния дебютен гол!Адмирации за 2-те асистенции на Торес.Личеше си,че играе с хъс,не се лакомеше,евала за това!Към края на мача видях частичка от истинския Торес,как се пребори преди това,за да направи асистенцията за Мата.Ако Дрогба не се възтанови нападанието срещу МЮ трябва да е Мата-Торес-Анелка/Стъридж,а дори и Дидие да е готов,по-скоро трябва да влезне от пейката,дори и на почивката.Мисля,че Торес се възползва от шанса,който му беше даден.Ще има място в отбора за него,надявам се.Тази вечер отново ми върна надеждите към него.А за Давид Луиз,няма какво да кажа,ИЗВЪНЗЕМЕН!!!!!!Невероятно се включи нападението и отбеляза вълшебен гол,който вдигна духа на целия отбор.Истински момент на класа!Истински лидер!!Невероятен дух показа Луиз.Въпреки че получи някаква контузия не спря да играе и това не му попречи да отбележи!Така се зарадвах на този гол,че направо... :mrgreen: Чех също направи 2 великолепни намеси!Защитата общо взето изглеждаше стабилно,Алекс внесе нужното спокойствие.Като цяло малко подценихме мача според мен.По-скоро гледаха да се запазят за мача с Юнайтед,предпазлива игра,каквато е искал Боаш.Не изглеждаха уморени!Чудя се само кога ще видим Калу в игра?!? :mrgreen: Добра загрявка преди дербито!

+1
Няма какво да се добави
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 14 сеп 2011 19:22

Абе, има ли още хора, които мислят, че Малуда е лакомия и не подава на Торес?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2011 19:25

Keyser Soze написа:Абе, има ли още хора, които мислят, че Малуда е лакомия и не подава на Торес?

Чакай да видим в следващият мач как ще е ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 14 сеп 2011 19:28

От това, което видях, Малуда подаваше само на Торес вчера. Да не говорим, че и двете асистенции на Ел Ниньо бяха след пасове на "лакомията".

Върни се в “Челси”