Интервю с Бакалов и Хубчев по BultraTV /13.09.2011/-мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Интервю с Бакалов и Хубчев по BultraTV /13.09.2011/-мнения
относно интервюто-и аз след мача бях против хубчев,но все повече се убеждавам че заради натоварванията тея помияри футболистите правят бойкот,от тях идва изтичането на информация от клуба,интригите и т.н.и докато не бъдат смазани от един хубав бой няма да се оправим.затова всички в четвъртак на тренировката
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Месершмит написа:Наистина нещата, които Петър Хубчев казва са много хубави. Точно заради тези негови позиции, всички застанахме зад него когато, пое отбора.
Приказките са му страхотни, обаче представителния тим играе трагично има някакво огромно разминаване между приказки и действия.
Коцето почти не говореше, а играчите се забавляваха на терена и не спираха да играят атакуващо.
Само че дали той е виновен за това. Хубчев намекна че е очаквал тези футболисти да имат по-голямо самочувствие , обаче не. Самочувствието за всеки спортист в всеки спорт е много важно. Отук идва и отборното такова. Тези работи много трудно се променят или изграждат за месец-два. Разбира се той е човека който трябва да го направи. То затова Кривия в момента изпъква , а не е по-добър от Т.Неделев примерно.
nikullas написа:относно интервюто-и аз след мача бях против хубчев,но все повече се убеждавам че заради натоварванията тея помияри футболистите правят бойкот,от тях идва изтичането на информация от клуба,интригите и т.н.и докато не бъдат смазани от един хубав бой няма да се оправим.затова всички в четвъртак на тренировката
ти какво очакваш от ,,звезди'' като ,,Тошко'' Тимонов и Манчев

Естествено, че вина имат и футболистите.Не знам защо откакто тръгна тази дискусия всички избягват този факт
Гледах няколко пъти интервюто с надеждата да чуя това което досега ми убягваше а именно за въпроса с персоналната отговорност която всеки трябва да си поеме.Това което каза( към третата минута във втората част) Хубчев а именнно:"Дайте както на мен така и на момчетата в Ботев време а времето е 27 мача.Ако отбора не влезе в А група или се провали по някакъв начин отговорността е изцяло моя."
Да на никой няма да му е приятно ако не влезнем( убеден съм че няма да се стигне до това)но всеки трябва да е готов да си носи кръста.
Колкото до въпроса засегнат в интервюто с евентуалното ограничаване на феновете до стадиона и отбора съм почти убеден че това няма как да се случи по простата причина че 99,9% процента от феновете на Ботев дори като спят и сънуват са пак на Колежа.
Биг брадър гледа а дали ще останете в къщата след 27 кръг или напуснете решава журито-хилядите Ботевисти
Да на никой няма да му е приятно ако не влезнем( убеден съм че няма да се стигне до това)но всеки трябва да е готов да си носи кръста.
Колкото до въпроса засегнат в интервюто с евентуалното ограничаване на феновете до стадиона и отбора съм почти убеден че това няма как да се случи по простата причина че 99,9% процента от феновете на Ботев дори като спят и сънуват са пак на Колежа.
Биг брадър гледа а дали ще останете в къщата след 27 кръг или напуснете решава журито-хилядите Ботевисти

Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
Re: Re:
claudio написа:blague написа:Извинявай. Не се заяждам с теб, но кога сте били на върха ?
Ботев е симпатичен отбор с който всеки се е съобрязявал (като играят домакин), но пък да сте били на върха. Ако връх викаш да участваш в А-група, голям връх няма що.
Неутрални фене, погледни статистиката за годините на социализма,когато ЛС и ЦСКА бяха тотално толерирано от властта-тогава всъщност имаше ,,третенство'' , а не първенство , защото първите 2 места бяха запазени с малки изключения за тези два отбора, та в това ,,третенство'' Ботев има цели 12 трети места!Никой друг отбор извън онези двата не може да се похвали с това!Освен това веднъж шампион и 2 пъти вицешампион през тези години.Добавяме и 2 Купи и 6 загубени финала и излиза , че през това време в повечето случаи сме били все в борбата за челните места!Сложи и успехите ни преди 1944г.-титла от 1929 и няколко участия до последните фази на държавното първенство и тогава ми говори за симпатичен ,,домакински'' отбор,който все пак е нанесъл най-голямото домакинско поражение на Левски Сф с 6:1!
Стига с този Социализъм, стига с този преди 1944.
Фен съм на Ливърпул. И при тях е така, не може последната ти титла да е преди ... години и да казваш ние сме велики.
Успехите се гледат СЕГА .
Пример:
Нотингам Форест 3 пъти шампион (1977–78, 1966–67, 1978–79 ) 2 пъти европейски шампион (1979, 1980 ). Сега си живуркат в League Championship .
Оскар Уайлд: Цялата прелест на миналото е, че е минало.
Гледайте в бъдещето. То е че без сериозни промени няма да се върнете на правия път. Школа, База ,Стадион, Спонсори, коректно управление(без източване, без мениджърски интереси, без селски пръчки). Всички организирани около една идея. Една цел.
Искам Ботев да се върне в А-група . Имам дядо в Пловдив, който е от най-верните фенове на Ботев. Ходи на всеки мач (или ходеше, че от 5 години не съм контактувал с него) .
Знам че е болка за всеки фен и на мен ми е болка че Юнайтед ни минаха по титли. Гледам напред. Към по-добро бъдеще. Стига с това минало гледайте напред !
карлито написа:Колкото до въпроса засегнат в интервюто с евентуалното ограничаване на феновете до стадиона и отбора съм почти убеден че това няма как да се случи по простата причина че 99,9% процента от феновете на Ботев дори като спят и сънуват са пак на Колежа.
Конкретния въпрос ПОПРИНЦИП беше за Велизар, но решиха да го зададат така, понеже действително няма как май да се ограничават определени хора само. Но наистина, хора като Велизар НЕ ТРЯБВА да помирисват стадиона, защото само вредят ! И всички други като него също, надявам се да се изчистим от тази мърша в публиката.
Не мога да повярвам, че има хора които още са против Хубчев... Вие поне гледахте ли изобщо интервюто? Вече почва сериозно да мирише на лични интереси на някои хора с тази омраза...
- botevforever
- Контакти:
Re: Re:
blague написа:ilian12 написа:Двамата са хора с визия за бъдещето на Ботев и ако ги оставим да работят спокойно ще ни върнат на върха.
ПЪЛНА ПОДКРЕПА!
Извинявай. Не се заяждам с теб, но кога сте били на върха ?
Ботев е симпатичен отбор с който всеки се е съобрязявал (като играят домакин), но пък да сте били на върха. Ако връх викаш да участваш в А-група, голям връх няма що.
[offtopic]Аз съм неутрален фен. Ходил съм на мач в Пловдив. Ботев - Добруджа - зима 1998. Добър мач беше. Бях в агитката на Ботев.[/offtopic]
За да имаш правото да кажеш,че пак ще се върнеш на върха,има само едно условие-поне един път да си бил там.Е,"Ботев"Пловдив е бил.Доволен ли си?
[offtopic]Спамиш и се заяждаш,усещаш ли?[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Имам две притеснения след като изслушах интервюто.
Първото е свързано с изказването на Хубчев и е свързано с промяната на манталитета и мисленето на футболистите.За мен в България това е мисия невъзможна и е свързана с промяна на манталитета на самия българин.Футболистите не правят изключение.Колкото и хубаво да звучи изказването му това няма да стане още повече,че потока от футболисти в самия клуб ще продължи и сега и при отварянето на трансферния прозорец през зимата.Проблема на Хубчев е ,че не може да намери точната спойка между футболистите по постове и начин на игра, тоест да използва играта на всеки футболист така, че същия да изкара максимума от себе си в полза на отбора. Лично за мен си имам обяснение..ние тук в Пловдив сме си различна мая футболисти, фенове и футболна общественост.Трябва да си ни в кръвта и да ни разбираш без думи и тогава да си треньор.Доста по „южни „ сме по темперамент и трудно даваме много време на някой да се доказва.Дали ще му стигне времето на Хубчев ........или по скоро на нас дали ще ни стигне търпението да чакаме за победи..В тоя тон по - скоро ми се струва, че ние няма да дочакаме, а и ръководството колкото и да застава зад него в един момент ще се види принудено да направи някаква рокада.
Второто ми притеснение е не отсега и е свързано със професионализма в пълния смисъл , който трябва да съществува в Ботев като клуб от ръководните органи на отбора, а именно съвета на директорите и управителния съвет.Посоката е правилна, целите са дефинирани точно, но това е най-лесното да се направи.Това, че сме клуб на една година е вече изтъркано клише и не върви за оправдание, когато се работи професионално...Добре е, че ще развиваме ДЮШ , но да не стане така че юношите ни да ни напускат за да търсят развитие в други отбори , поради факта че първия ни отбор крета и все още оправя манталитета на играчите си в Б групата.
Хубаво е, че се мисли и говори за нов стадион, а не за безсмислен ремонт на „Колежа”. Да ама от два месеца ръководството вади проект и досега не сме го видели.Нито се знае фирмата, архитекта и т.н..Няма срокове, сякаш всичко се прави, пък когато стане. Впрочем така най - лесно се работи, тоест дефинирай едни прекрасни цели, работи си по тях и все някой ден те ще станат..В момента ,когато обаче видиш тия си намерения постигнати и се огледаш наоколо ти пада шапката къде са стигнали останалите.
Та думата ми е ръководството на клуба да си изпълняват програмата, но със срокове като най - вече това се отнася до строежа на нов стадион и спечелването на концесията в Коматево.Всеки да си има ресор на управление и точни отговорности, за които после да му се търси сметка.И понеже невралгичния проблем с всяко строителство, което ни очаква идва от община Пловдив нека там се насочат повече усилия. Ако силите на ръководството не стигат да се информира своевременно собственика ни – в края на краищата той съвсем не е случаен човек.
Дано това което написах е прозвучало като градивна критика а не като „кастрене „ и отричане на всичко постигнато дотук.
Първото е свързано с изказването на Хубчев и е свързано с промяната на манталитета и мисленето на футболистите.За мен в България това е мисия невъзможна и е свързана с промяна на манталитета на самия българин.Футболистите не правят изключение.Колкото и хубаво да звучи изказването му това няма да стане още повече,че потока от футболисти в самия клуб ще продължи и сега и при отварянето на трансферния прозорец през зимата.Проблема на Хубчев е ,че не може да намери точната спойка между футболистите по постове и начин на игра, тоест да използва играта на всеки футболист така, че същия да изкара максимума от себе си в полза на отбора. Лично за мен си имам обяснение..ние тук в Пловдив сме си различна мая футболисти, фенове и футболна общественост.Трябва да си ни в кръвта и да ни разбираш без думи и тогава да си треньор.Доста по „южни „ сме по темперамент и трудно даваме много време на някой да се доказва.Дали ще му стигне времето на Хубчев ........или по скоро на нас дали ще ни стигне търпението да чакаме за победи..В тоя тон по - скоро ми се струва, че ние няма да дочакаме, а и ръководството колкото и да застава зад него в един момент ще се види принудено да направи някаква рокада.
Второто ми притеснение е не отсега и е свързано със професионализма в пълния смисъл , който трябва да съществува в Ботев като клуб от ръководните органи на отбора, а именно съвета на директорите и управителния съвет.Посоката е правилна, целите са дефинирани точно, но това е най-лесното да се направи.Това, че сме клуб на една година е вече изтъркано клише и не върви за оправдание, когато се работи професионално...Добре е, че ще развиваме ДЮШ , но да не стане така че юношите ни да ни напускат за да търсят развитие в други отбори , поради факта че първия ни отбор крета и все още оправя манталитета на играчите си в Б групата.
Хубаво е, че се мисли и говори за нов стадион, а не за безсмислен ремонт на „Колежа”. Да ама от два месеца ръководството вади проект и досега не сме го видели.Нито се знае фирмата, архитекта и т.н..Няма срокове, сякаш всичко се прави, пък когато стане. Впрочем така най - лесно се работи, тоест дефинирай едни прекрасни цели, работи си по тях и все някой ден те ще станат..В момента ,когато обаче видиш тия си намерения постигнати и се огледаш наоколо ти пада шапката къде са стигнали останалите.
Та думата ми е ръководството на клуба да си изпълняват програмата, но със срокове като най - вече това се отнася до строежа на нов стадион и спечелването на концесията в Коматево.Всеки да си има ресор на управление и точни отговорности, за които после да му се търси сметка.И понеже невралгичния проблем с всяко строителство, което ни очаква идва от община Пловдив нека там се насочат повече усилия. Ако силите на ръководството не стигат да се информира своевременно собственика ни – в края на краищата той съвсем не е случаен човек.
Дано това което написах е прозвучало като градивна критика а не като „кастрене „ и отричане на всичко постигнато дотук.
Shadow_ написа:карлито написа:Колкото до въпроса засегнат в интервюто с евентуалното ограничаване на феновете до стадиона и отбора съм почти убеден че това няма как да се случи по простата причина че 99,9% процента от феновете на Ботев дори като спят и сънуват са пак на Колежа.
Конкретния въпрос ПОПРИНЦИП беше за Велизар, но решиха да го зададат така, понеже действително няма как май да се ограничават определени хора само. Но наистина, хора като Велизар НЕ ТРЯБВА да помирисват стадиона, защото само вредят ! И всички други като него също, надявам се да се изчистим от тази мърша в публиката.
Не мога да повярвам, че има хора които още са против Хубчев... Вие поне гледахте ли изобщо интервюто? Вече почва сериозно да мирише на лични интереси на някои хора с тази омраза...
Важното е не дали си против Хубчев или някой друг,важното е отбора да върви и ако някой не се справя със задълженията си в клуба да ясно къде е проблема.Не знам дали правиш разлика но от нас които тук критикуваме до Велизар има огромна разлика.Щото нали се сещаш какво беше отношението към някои хора които тук критикуваха италианците?Критика винаги ще има но както беше писал някой по-горе нека да е градивна.Та той самия Бакалов си призна че са правили грешки.
Между другото няма да е зле тази шапка от вестник да се вкара в продажба във фен шопа на цена 1 италианска лира та да може всеки който има"лични интереси" да си я закупи.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.