Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
k.dimitrov
- Контакти:
Re: Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа
Забелязахте ли, че и трите имена на Анеси, родния му град и първия му футболен отбор започват с буквата А.
- Искам си Акаунта
С малки изключения съм съгласен с Капитана ... С уговорката , че ако гледаме 90-те минути на никой не мога да дам 8-ца . През второто полувреме играчите се постараха максимално да заличат впечатленията от първото ... А Жужу тотално се скри за дълги периоди . Не съм съгласен и с оценката за Пехливанов . Това беше единствения играч който подаваше точно на повече от 2 метра . За мен за пореден мач най-слаб на терена беше Андонов . Не по-добре се представи и мадагаскареца . Да се надяваме , че не той ще трябва да става основен реализатор . Четири гола в над 40 мача е повече от показателна статистика . Крайно време е Херо да закотви Андонов на пейката за сметка на Венци Христов . И пак казвам - това което показаха играчите през второто полувреме беше абсолютно непрофесионално отношение .
- калпазанчо
- Контакти:
k.dimitrov написа:Забелязахте ли, че и трите имена на Анеси, родния му град и първия му футболен отбор започват с буквата А.
Верно. По английската система за оценяване отличен 6 е А (екселент)
Дано скоро да си заслужи тази оценка. Засега някъде към В (Много добър 5)
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
k.dimitrov написа:Не обърнах внимание в кой сектор седях, може да е бил и 16-ти. Горе долу по средата. Бях на един от последните редове, зад мен имаше един или два реда. Седях на първата седалка от реда. До мен не седеше никой. Пред мен леко вдясно седеше млад господин - около 35-40 години със светлосиня фанелка. С него разговарях и обсъждахме ситуациите и футболистите - част от разговора включваше и това, което съм написал по-горе. Не съм носил жилетка, бях с риза с къс ръкав, не помня цвета, но тъй като ризите ги нося над дънките, то може някой да я обърка и с жилетка. Още - с брада съм.
Значи не съм седял до вас.
Господина за когото Ви помислих нямаше брада.
Иначев съм на 30 години и аз също обсъждах ситуациите с този господин с червената жилетка, който по разсъжденията изключително много си приличас вас.
Трябва да се инициализираме за мачовете на Черноморец...Не може така. Пишем си във форума, а напрактика можем да седим на мач един до друг и да не си хортуваме:roll: . На мача зад нас ( бях с аверче) имаше три момчета ( около 20-22 годишни). Много се смяхме заедно. През второто полувреме също не ни беше скучно
. Надявам се сред тях да е било и някое момче от форума с явно и добре развито чувство за хумор.
Колега К. Димитров: Този Анисе Андрианантенайна Абел от град Антанариво е роден в Африка, първия му отбор е местния Аясо......, като добавим, че е развиван в школата на AJ AUXERRE (Оксер по нашенски)... реализираме много А свързани с ТТ-данните му или CIV-ито му(както вече е модерно). Жалко, че не беше Анголец.
Добър играч е. Мааааалко смазка и ще пасне, като дялан камък в отбора. Иначе ми е странно: Този тим играе 5-6 мач в подобен състав и изглежда така, сякаш се е сработвал 2-3 години. Пу-пу...да не му е уроки...
Колега К. Димитров: Този Анисе Андрианантенайна Абел от град Антанариво е роден в Африка, първия му отбор е местния Аясо......, като добавим, че е развиван в школата на AJ AUXERRE (Оксер по нашенски)... реализираме много А свързани с ТТ-данните му или CIV-ито му(както вече е модерно). Жалко, че не беше Анголец.
Добър играч е. Мааааалко смазка и ще пасне, като дялан камък в отбора. Иначе ми е странно: Този тим играе 5-6 мач в подобен състав и изглежда така, сякаш се е сработвал 2-3 години. Пу-пу...да не му е уроки...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Аааа другия път няма да съм в агитката, а ще седна на по-централно място, та дано да уцеля някой от форума.
П.С: Когато стоя в централния сектор винаги пада много смях с хората около мен
П.С 2: Между другото се познавам със cena62 от форума, а gardimarin съм го виждал на живо.
П.С: Когато стоя в централния сектор винаги пада много смях с хората около мен
П.С 2: Между другото се познавам със cena62 от форума, а gardimarin съм го виждал на живо.
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа
Аз съм всеки път на едно и също място
Последно при мен дойде един господин от Порточановия Нефтохимик, разказа ми много интересни неща, за купуване на мачове, за игра, много, много, ако искате - мога да споделя, въпреки, че не знам дали е коректно. Но пък от друга страна той ги каза на човек, който не познава (мен) 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец (Бс)-Видима Раковски 10. 09. 2011 г. 19:00 часа
И аз съм в 16 блок сектор В и съм сигурен че около мен има хора от форума, ама както "казва" ntodorov да вземем да се инициализираме. 
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
grud написа:И аз съм в 16 блок сектор В и съм сигурен че около мен има хора от форума, ама както "казва" ntodorov да вземем да се инициализираме.
Grud. С теб пък задължително трябва да се "открием". Още повече, че сме "инициализирани" помежду си...Като знам къде си очаквай изненади в гръб...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Аз съм винаги около 16-17ми сектор около централната линия, като гледам да съм по-на високо за да може да виждам по-добре ситуациите и поравно в половините на терена.
И ВИНАГИ ПОДВИКВАМ ПО НЯКОЯ ГЛУПОСТ КЪМ ПРОТИВНИКОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. МАЛКО АГРАРНО ПОВЕДЕНИЕ, НО ДА УТОЧНЯ - ВИНАГИ Е НЕЩО ЗАБАВНО, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОБИДНО. ПОЧТИ ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ СЪМИШЛЕНИЦИ ОКОЛО МЕН И ПОЧТИ ВИНАГИ ПУБЛИКАТА ОКОЛО МЕН СЕ ЗАБАВЛЯВА ИСКРЕНО НА ГЛУПОСТИТЕ МИ. Определено някой от форума ме е виждал на стадиона. Хайде да се видим на мача със Черно море, искате ли? Ако искате, пишете на личен и да си разменим телефоните преди мача. С Конвърс, нтодоров,кдимитров, девиан, гардимарин, груд (да не ви изброявам всичките) бих изгледам мач с най-голямо удоволствие.
п.п. Искате ли всички изброени да се уговорим за този мач? Би било доста яко.
И ВИНАГИ ПОДВИКВАМ ПО НЯКОЯ ГЛУПОСТ КЪМ ПРОТИВНИКОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. МАЛКО АГРАРНО ПОВЕДЕНИЕ, НО ДА УТОЧНЯ - ВИНАГИ Е НЕЩО ЗАБАВНО, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОБИДНО. ПОЧТИ ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ СЪМИШЛЕНИЦИ ОКОЛО МЕН И ПОЧТИ ВИНАГИ ПУБЛИКАТА ОКОЛО МЕН СЕ ЗАБАВЛЯВА ИСКРЕНО НА ГЛУПОСТИТЕ МИ. Определено някой от форума ме е виждал на стадиона. Хайде да се видим на мача със Черно море, искате ли? Ако искате, пишете на личен и да си разменим телефоните преди мача. С Конвърс, нтодоров,кдимитров, девиан, гардимарин, груд (да не ви изброявам всичките) бих изгледам мач с най-голямо удоволствие.
п.п. Искате ли всички изброени да се уговорим за този мач? Би било доста яко.