Берое-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое - ЦСКА в Стара Загора
Цитат на заглавие - Скандално решение на БФС - хората на Боби признаха, че ще работят против "ЦСКА шампион!"
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Цитат на заглавие - Скандално решение на БФС - хората на Боби признаха, че ще работят против "ЦСКА шампион!"
Че те не са преставали.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Red Warrior
- Контакти:
Синьото БФС е ясно отдавна, но на мен ми е най-кеф да ни режат, а ние да ги мачкаме!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- hristo1306
- Контакти:
POPCORN написа:ако бяхме ние , щехте се скъсате да ревет как не са ни наказали.говоря за всички други фенове!Време е това БФС си ходи!
ПРАВ СИ НА ТЕЗ КРЪВ ИМ ПРЕЛИВАТ, ДА ИМ СЛОЖАТ И ПО ЕДИН ПРОТИВОГАЗ !
Red Warrior написа:Синьото БФС е ясно отдавна, но на мен ми е най-кеф да ни режат, а ние да ги мачкаме!
И къде ви режат вас, а вие мачкате... откъде такова самочувствие не знам, нали се видяхте срещу Стяуа какво представлявате и какво представляват всички отбори в България. А за вас дори е по-добре да играете в Стара Загора, защото трябваше да играете на Лаута, а след снощи не ми се мисли какво ви очаква там феновете и отбора.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Значи да очакваме нахлуване от ЦСКА-ри при негативен резултат в Стара Загора ! Така го разбирам аз това измислено решение .
ДК се обоснова по следния начин за странното си решение: "Дисциплинарната комисия преценява, че боят с полицията и охранителите е без последствия и поради тази причина наказва Берое и Калиакра - като домакин, с последно предупреждение за лишаване от домакинство, както и с глоби от по 2000 лева за двата клуба
Ебати определението вкараха тия от комисията "боя с полицията е без последствия". Трябва ли да пукне някой та чак тогава да има наказания, бати идиотите са по тия комисии.
Ебати определението вкараха тия от комисията "боя с полицията е без последствия". Трябва ли да пукне някой та чак тогава да има наказания, бати идиотите са по тия комисии.
поредното доказателство че БФС-то са пълни некадърници
Вън Перуката от футбола 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Трудно ще постигнем нещо срещу ЦСКА в момента.Дано не бъдем разгромени и дано поне след 5 мача в които бяхме едно огромно нищо,точно в този мач покажем нещо.
daniel_red написа:И аз съм изненадан, но по принцип лишаването от домакинство, заради проблеми на мач като гост е доста тъпо. Никой нямаше да спечели от мач в Пловдив. ЦСКА ще бият с разлика така или иначе. Охраната в Каварна бе трагична, те са организатори на събитието, да се лишава футболният клуб Берое от домакинство, заради избухливостта на няколко пийнали фена не би променило нищо. Друг е въпроса, че в предишни случаи абсурдните наредби на БФС са спазвани сляпо.
Тц т цт цт цт и ти си фен щели сме да паднем с разлика оффффффффффф
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете