Барселона - Милан 2:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Милан (13/09 , 21:45)
да ме извиняват миланистите, ама отбора ви играе като уплашен аматьор, това не е футбол
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:да ме извиняват миланистите, ама отбора ви играе като уплашен аматьор, това не е футбол
от всичките ти постове във форума на гонг за първи път съм съгласен с тебе, шивачо
Милан е най-лудият отбор

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
axaxaxax футбола затова е велика игра! 
Re: Барселона - Милан 2:2 (FT)
Младежи, аз казах ли ви, че "Милан" няма да загуби? Просто не беше нормално това да стане.
Не знам дали "Барселона" спряха да играят или просто искаха да се изгаврят с "Милан", но накрая световният колос им се подигра по най - бруталния начин.
Традициите са традиции. Само отбори като "Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн" и "Аякс" имат харизмата на големите отбори. Наистина големите. Другите са малки.
Не знам дали "Барселона" спряха да играят или просто искаха да се изгаврят с "Милан", но накрая световният колос им се подигра по най - бруталния начин.
Традициите са традиции. Само отбори като "Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн" и "Аякс" имат харизмата на големите отбори. Наистина големите. Другите са малки.
Последна промяна от daniel875 на 13 сеп 2011 23:46, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Хаха,много гадно така бе!Отвориха мача и го затвориха Милан с голове!Браво!Много ми е кеф... 
Милан бил абонат на смехожалеста Барса смях , къде са 5-0 , 6-0 , аве да играе кат уплашен отбор , ама без Ибра , Боатенг се контузи , и пак смаяха куцата барса.
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
Някой май трябва да се извинява, ама не знам в тази тема ли беше или във форума на Барселона. 
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Middlesbrough
- Контакти:
извинявам се на миланистите и като цяло мислех че ще ви бием с бая но явно не се получи , честита ви точка и успех в другите мачове : )

Офтопик:
- TheBest007
- Контакти:
Честито на феновете на Милан
Хубав мач се получи, на'ще като вкараха втори гол пак заспаха
И все пак си мисля, че ние бяхме по-добрия отбор (без да се обиждате)

[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС