US OPEN 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: US OPEN 2011

Мнениеот Sisi 1914 » 13 сеп 2011 20:52

Нааадааал forever!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 сеп 2011 21:06

blue avalanche написа:И откога Хаас,Сафин,Налбандян,Хюит са ГОЛЕМИ съперници на когото и да било?
"...само спада в играта му третата и четвъртата част..."
Егати и спада!!
"... а и липсата на късмет в петия сет (и това го има в играта :oops: ), спасиха Ноле...."
Да пропуснеш ДВА мачбола на СВОЙ сервис НЕ Е липса на късмет!

Ами те, заедно с Родик бяха съперниците на Федерер в ранните години на швейцареца, когато започна да печели титли! ;) Поинтересувай се малко, ако не вярваш ;)
А какво ти е мнението за печелившия ретур на Джокович на първия мачбол ?! Защото за мен това беше удар на отчаянието за Ноле! Затваряш очи и рискуваш... просто "стреляш в тъмното" ... Не можеш да ме убедиш, че Новак е искал да направи такъв ретур, който да попадне на линията.... Осъзнаваш ли, че см. го разделиха от загубата ?! След това Федерер изпусна и втория мачбол след двойна грешка, разконцентрира се и отиде мача... :oops:

Егати и спада!!

Какво, не отричаш ли, че в играта на Федерер настъпи криза? Аз не отричам, че Ноле заигра по-силно, но и Федерер много свали гарда.... почнаха едни удари с рамката на ракетата, ефорхенди и бекхенди да хвърчат безконтролно в аут.... Това не е ли спад в играта на даден тенисист ?

would
Контакти:

Мнениеот would » 13 сеп 2011 21:42

Честита, заслужена победа на всички фенове на Джокера.Беше видимо по-добър и всичко му се получаваше в играта, а за Рафата съм убеден, че ще подобри нивото си и догодина ще се върне на първото място в ранклистата.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 сеп 2011 23:14

Голям фен съм на Надал, но признавам,че Джокера напълно заслужено спечели мача и турнира. Най-добрия тенисист в света в момента. Ето днес каква снимка имаше в сръбския спортал :mrgreen:

[center]Изображение[/center]

Тъй като надписът леко е орязан, ще го преведа на български :

-Братко, хайде да се прехвърлим на тенис на маса
-Ами и там играел някакъв сърбин Каракашевич

:mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 13 сеп 2011 23:17

Madridist написа:Голям фен съм на Надал, но признавам,че Джокера напълно заслужено спечели мача и турнира. Най-добрия тенисист в света в момента. Ето днес каква снимка имаше в сърбския спортал :mrgreen:

[center]Изображение[/center]

Тъй като надписът леко е орязан, ще го преведа на български :

-Братко, хайде да се прехвърлим на тенис на маса
-Ами и там играел някакъв сърбин Каракашевич

:mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2011 08:51

TodorT написа:Ами те, заедно с Родик бяха съперниците на Федерер в ранните години на швейцареца, когато започна да печели титли! ;) Поинтересувай се малко, ако не вярваш ;)
А какво ти е мнението за печелившия ретур на Джокович на първия мачбол ?! Защото за мен това беше удар на отчаянието за Ноле! Затваряш очи и рискуваш... просто "стреляш в тъмното" ... Не можеш да ме убедиш, че Новак е искал да направи такъв ретур, който да попадне на линията.... Осъзнаваш ли, че см. го разделиха от загубата ?! След това Федерер изпусна и втория мачбол след двойна грешка, разконцентрира се и отиде мача... :oops:
Егати и спада!!

Какво, не отричаш ли, че в играта на Федерер настъпи криза? Аз не отричам, че Ноле заигра по-силно, но и Федерер много свали гарда.... почнаха едни удари с рамката на ракетата, ефорхенди и бекхенди да хвърчат безконтролно в аут.... Това не е ли спад в играта на даден тенисист ?

1.С такива "съперници" и Джокера може да "царува" еннайсет години!
2.Джокера е,може би,най-добрият връщач в Тура в момента.Така,че всякакви определения като "удар на отчаянието","изстрел в тъмното" и т.н. ТОЧНО за него просто не вървят!Срещу Надал направи поне 5 такива ретура!
3."Какво, не отричаш ли, че в играта на Федерер настъпи криза?"
Именно това твърдя!Когато "спада" в играта на даден тенисист продължи 2 СЕТА(не 2 ГЕЙМА,например),да се твърди,че е играл на "страхотно ниво" някак си не върви!Все едно Левски да направи страхотни 5 мин. срещу Барса!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 сеп 2011 13:02

blue avalanche написа:1.С такива "съперници" и Джокера може да "царува" еннайсет години!
2.Джокера е,може би,най-добрият връщач в Тура в момента.Така,че всякакви определения като "удар на отчаянието","изстрел в тъмното" и т.н. ТОЧНО за него просто не вървят!Срещу Надал направи поне 5 такива ретура!
3."Какво, не отричаш ли, че в играта на Федерер настъпи криза?"
Именно това твърдя!Когато "спада" в играта на даден тенисист продължи 2 СЕТА(не 2 ГЕЙМА,например),да се твърди,че е играл на "страхотно ниво" някак си не върви!Все едно Левски да направи страхотни 5 мин. срещу Барса!

Човече, ти от колко време гледаш тенис ? :o Защо си мислиш, че нивото на Хюит, Родик и т.н. В МОМЕНТА е било същото преди години :shock: Абе какво да обяснявам... разбрах, че според теб тези 16 титли на Федерер са постигнати, благодарение на липсата на конкуренция.... Защо не се замислиш, че тогава формата на Роджър бе убийтсвена, той тогава беше на 24-25-26 години и играеше тенисът на живота си ?!? От вчера ли гледаш тенис, та не знаеш за кризите в играта на "Маестрото" ? Швейцарецът може да играе на такова ниво, че няма тенисист в света, който да го победи, но изведнъж нивото му спада необяснимо... ( и това не го твърдя само аз, ами го е казвал и Надал!) Както и да е ... не ми се спори с радиото ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 сеп 2011 17:19

Архив :arrow:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”