Берое-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое - ЦСКА в Стара Загора
И на луната да е,цска ще вземат мача.Едно защото са по-добри и второ,дори да се закучи нещо,Генов е там:)
- rosen_ganchev
- Контакти:
magichko написа:смях смях и пак смях.... това решение не се нуждае от коментар , за пореден път стана ясно че не се мери еднакво .. и наистина това БФС му е време да си ходи .... СРАМОТА !!
+1,Срам,не че ни е страх от Берое просто аршина не е еднакав това е !!!

daniel_red написа:И аз съм изненадан, но по принцип лишаването от домакинство, заради проблеми на мач като гост е доста тъпо. Никой нямаше да спечели от мач в Пловдив. ЦСКА ще бият с разлика така или иначе. Охраната в Каварна бе трагична, те са организатори на събитието, да се лишава футболният клуб Берое от домакинство, заради избухливостта на няколко пийнали фена не би променило нищо. Друг е въпроса, че в предишни случаи абсурдните наредби на БФС са спазвани сляпо.
Проблема е точно в липсата на всякакви реални критерии при определяне на наказанията.По точно критерий има.Да се вреди на ЦСКА!За същите прояви при гостувания в Мездра и Ловеч ни наказаха с лишаване от домакинство.Тогава всички,начело с платените клакьори от пресата,се скъсаха да ни обясняват колко резонни са наказанията ни.Какво ще кажат сега?Аналогичен е и случая с извиването на ръце от страна на сливенския смъркач преди началото на шампионата.После същите тия "принципни" чиновници в централата тихомълком му разрешиха да картотекира 22 нови футболисти в Сливен,въпреки запорираните сметки и дълговете на отбора му.През 2008 година не ни дадоха лиценз за участие в ЕКТ,но същите дребни душици издадоха такъв тая година на Локо при запорирани сметки на отбора!Писна ми!До кога!Това са фактите.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
- Контакти:
СТрах ви е бе само ревете и плачете като мадами , сега заралийте ще ви ушият за спомен розовите д...а 

kempesmario написа:СТрах ви е бе само ревете и плачете като мадами , сега заралийте ще ви ушият за спомен розовите д...а
добре бе разбрахме, че си падаш по мъжки ласки, ама си объркал форума - бягяй в някой друг там имаш повече шансове да се уредиш
ros написа:Мога да кажа, че Стара Загора заслужава да види най-добрите футболисти в България в момента (тези на ЦСКА) на живо, защото е футболен град и ще оцени по достойнство качеството на футбола и надявам се поредната червена победа. Но е крайно време ТЪПАНАРИТЕ ОТ ИЗПЪЛКОМА И КОМИСИИТЕ КЪМ БФС ДА ОСВОБОДЯТ ФУТБОЛА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ, защото поставянето на отборите на различни основи е крайно противно. ЦСКА не се страхува от гостуване под Аязмото, но когато излезеш официално с изявление, че боя над полицаи е без последствия показва на всички що за дебил си
Повярвай ми,на Стара Загора въобще не й е до самопровъзгласилите се за най-добри футболисти в България,били те от ЦСКА,Левски,Литекс и т.н.Стара Загора,за разлика от почти всички останали български градове,без Пловдив,се вълнува от своя отбор.Колкото до самия мач,настава време за мъже,ако са такива нашите,сега е времето да го покажат.Прогноза за любим отбор,бил той Берое или Милан,не давам,но съм убеден,че много хора ще останат изненадани в събота.Всички на Храма и светът е Берое!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:ros написа:Мога да кажа, че Стара Загора заслужава да види най-добрите футболисти в България в момента (тези на ЦСКА) на живо, защото е футболен град и ще оцени по достойнство качеството на футбола и надявам се поредната червена победа. Но е крайно време ТЪПАНАРИТЕ ОТ ИЗПЪЛКОМА И КОМИСИИТЕ КЪМ БФС ДА ОСВОБОДЯТ ФУТБОЛА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ, защото поставянето на отборите на различни основи е крайно противно. ЦСКА не се страхува от гостуване под Аязмото, но когато излезеш официално с изявление, че боя над полицаи е без последствия показва на всички що за дебил си
Повярвай ми,на Стара Загора въобще не й е до самопровъзгласилите се за най-добри футболисти в България,били те от ЦСКА,Левски,Литекс и т.н.Стара Загора,за разлика от почти всички останали български градове,без Пловдив,се вълнува от своя отбор.Колкото до самия мач,настава време за мъже,ако са такива нашите,сега е времето да го покажат.Прогноза за любим отбор,бил той Берое или Милан,не давам,но съм убеден,че много хора ще останат изненадани в събота.Всички на Храма и светът е Берое!!!
Ако не си ме разбрал , пак да потвърдя... уважавам безкрайно много Стара Загора като футболен град и берое като отбор и съм доволен, че ти и много други заралии ще имат възможност да видят на живо тази среща. А упрека ми е по-скоро към БФС. А и още нещо... След първите 5 кръга и след целия пролетен полусезон смятам, че с пълно основание мога да кажа, че ЦСКА играе най-смисления и качествен футбол. А на Берое желая веднага след седмия кръг да почне да излиза от кризата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Малеее, страх тресе БФС 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ros,разбрах какво искаш да кажеш и мерси за пожеланията.Аз просто исках да кажа,че Стара Загора е единственият град в България,заедно с Пловдив,който се вълнува от собствения си отбор(в Пловдив са два) и за нас няма особено значение с кого играем.Положението е ужасно тежко и този мач се явява Рубикон за футболистите,за Илиан,дори за нас-феновете.Вярвам,че те самите осъзнават каква е ситуацията и какво се иска от тях 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Дано Берое успее да излезе от кризата
Последна промяна от ros на 13 сеп 2011 19:44, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН