Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот onegavon » 13 сеп 2011 10:37

OldTrafford написа:Каква фен тема, дошъл в България само за пари и ако може да го забележат в Европа, за негово нещастие отпаднахме и от там.
Колко по- големи играчи заслужават фен теми, точно на тоя сте направили :roll:

Аз също писах преди няколко страници в този дух.То и по договора му личи , че е транзитен пътник.Ама много хора са лапнали по него и чакат да направи Левски шампион.Много поздрави на Лавината от посредствения Спас :P :P :P

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 13 сеп 2011 13:23

Това момче е по-зле и от Юло-Матондо - оня поне вкарваше :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2011 18:33

blue avalanche написа:
шивача написа:
blue avalanche написа:
Сега,ако кажеш и на кое "българче" заема мястото...Щото аз нещо не се сещам.

Цецо Тонев, Дани Младенов, а можеше и Горанов от Берое да играе там, както и Христов! Как да сетиш, нали трябва нещичко за досетливостта :)

1.Д.Младенов е на светлинни години от Калво.
2.Горанов НЕ МОЖЕШЕ да играе там,защото е левичар.И,докато предъвкваш инфото,направи справка дали и в Берое играе!
3.Христов НЕ МОЖЕ да играе там-справка т.2
4.Ц.Тонев има мно-о-о-го хляб да яде,докато стигне Младенов.Да не говоря за Калво!
Ама как да се сетиш,нали по-важно е да чаткаш по клавишчетата... :o

много ги усещам нещата, ето, влезна българчето и ви донесе победата, а звездата се поразходи, взе си душ и си чака 20 000 евро в края на месеца :)

п.п. дани бил на светлинни години :lol: , ама напред :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 13 сеп 2011 21:55

hrclspr12 написа:
onegavon написа:Лавинке,Спас може да играе и крило и ц. нападател и зад ц. нападател защото има качества.Аз ще им броя головете пък ти им брой центриранията и тъчовете.Футбола не е хокей да ти броят асистенциите.От Мъри ги научихте тези мурафети- владеене на топката,пробягани километри,пасове по ширината на терена,асистенции, правилен тъч,правилен футбол.Ние като по прости ще се учиме да вкарваме и да бием наред /което и правим за момента/.
Апропо, ти нали беше нещо като отговорен редактор по правописа.Една малка забележка пише се ХАЙДЕ и ИГРАЕШ.

И срещу кого видя качествата на Прасчо Зелев? Защото аз не съм ги забелязал другаде извън нашето първенство. В Европа кога е показвал характер, кога е решавал важен момент? Хайде по - тихо!
Тук се говори за Калво, а не за Делев.
Нещо си мисля, че много сте разтревожени "червените" и в края на сезона ще плачете от мъка.

Пак ли Делю коментираме. Абе не разбрахте ли, че той освен на празна врата или след случаен рикошет гол не може да вкара. Това, че бяга като хамал не го прави кой знае какъв футболист - той и Болт е извънземен в бягането, ама футбол не играе. Само с бягане и хъс не става. На Делко му липсват доста неща - най-вече мозъче в кратуната.
Става смешно да сравняваме гномчето от Ключ и Калво. Испанеца има техника, за която Делко може да мечтае. Ако добавим и ударите от разстояние, става ясно кой кой е. До момента Калво загатва за класата си, но нещо му пречи да се отпусне. След още 3-4 мача би трябвало вече да е в доста по-добра форма и точно срещу червените хиени ще покаже това, за което беше привлечен.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2011 13:55

Разходката на Тони Калво в дербито с Литекс му посочи вратата на „Герена", пише „Меридиан Мач". Ръководството на „сините" вече търси нов отбор на испанеца.
Клубът се готви да се раздели с юношата на Барселона през лятната пауза. Две са причините за това - на първо място огромната му заплата, която той не защитава по никакъв начин с изявите си на терена.
Втората - Калво видимо няма мотивация да играе за Левски в „А" група. Испанецът започна силно изявите си със синята фланелка, но след това явно ентусиазмът му свърши и формата му пада с всеки изминал мач.
Мениджърът Георги Иванов взе Калво, като се надяваше той да решава важните мачове. Испанецът обаче беше най-слаб именно в гостуването на Миньор и дербито с Литекс.
На „Герена" са сигурни, че ранното отпадане на отбора от евротурнирите е в основата на слабата игра на Тони.
„Сините" ще търсят нов отбор на юношата на Барса най-вече на руския пазар, където за подобни имена са готови да плащат солидни трансферни суми.
В същото време ръководството на Левски вече търси заместник на Тони Калво."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2011 14:00

Бе вярно, че изглежда апатичен на моменти и като хване топката не обича да я подава, но може да не се е аклиматизирал още...
Мен ме съмнява подобен ход от страна на Батков.
Аз лично няма да съжалявам за Калво ако си тръгне на зима. Тошко Христов, ако могат да го научат да играе на позицията му...

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 19 сеп 2011 14:54

Сигурно трябва да се прекръсти на Тони Ментето . Още един пич пренебрегнал златното правило че ако не искаш да свършиш за футбола , не трябва да стъпваш в Подуене . А дойде като "най-добрия стъпвал в БГ " ... ;)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 сеп 2011 14:56

Хан Крум написа:Сигурно трябва да се прекръсти на Тони Ментето . Още един пич пренебрегнал златното правило че ако не искаш да свършиш за футбола , не трябва да стъпваш в Подуене . А дойде като "най-добрия стъпвал в БГ " ... ;)

Това "златно правило" ти ли си го измисли или Дембеле ти го каза?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 сеп 2011 17:07

Имам един въпрос ,като стана въпрос за Дембеле.Вярно ли е ,че Фрайбург трябва да платят още един милион евро, ако Гарата изиграе пълни 90м до Нова година и две полувремена по 45м.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 25 сеп 2011 19:40

Тоя Калво е по-смешен и от Гонзо треньора!

Върни се в “Архив”