hrclspr12 написа:onegavon написа:Лавинке,Спас може да играе и крило и ц. нападател и зад ц. нападател защото има качества.Аз ще им броя головете пък ти им брой центриранията и тъчовете.Футбола не е хокей да ти броят асистенциите.От Мъри ги научихте тези мурафети- владеене на топката,пробягани километри,пасове по ширината на терена,асистенции, правилен тъч,правилен футбол.Ние като по прости ще се учиме да вкарваме и да бием наред /което и правим за момента/.
Апропо, ти нали беше нещо като отговорен редактор по правописа.Една малка забележка пише се ХАЙДЕ и ИГРАЕШ.
И срещу кого видя качествата на Прасчо Зелев? Защото аз не съм ги забелязал другаде извън нашето първенство. В Европа кога е показвал характер, кога е решавал важен момент? Хайде по - тихо!
Тук се говори за Калво, а не за Делев.
Нещо си мисля, че много сте разтревожени "червените" и в края на сезона ще плачете от мъка.
Пак ли Делю коментираме. Абе не разбрахте ли, че той освен на празна врата или след случаен рикошет гол не може да вкара. Това, че бяга като хамал не го прави кой знае какъв футболист - той и Болт е извънземен в бягането, ама футбол не играе. Само с бягане и хъс не става. На Делко му липсват доста неща - най-вече мозъче в кратуната.
Става смешно да сравняваме гномчето от Ключ и Калво. Испанеца има техника, за която Делко може да мечтае. Ако добавим и ударите от разстояние, става ясно кой кой е. До момента Калво загатва за класата си, но нещо му пречи да се отпусне. След още 3-4 мача би трябвало вече да е в доста по-добра форма и точно срещу червените хиени ще покаже това, за което беше привлечен.