Май слушаш избирателно, а

[/quote]
Това е България, тук всички слушаме избирателно

[/quote]
От това, което чух, Томислав изкритикува Радуканов за поведението му, а не за треньорските му качества.А че Радуканов е тръгнал по недобър път с поведението си е видно отвсякъде.Снощи Венгер пое 8 гола, но да го видя да скача и да псува?САФ и Юнайтед изнесоха лекция на Арсенал, но и САФ си стоеше на мястото без да подскача и ръкомаха.
Да не би да е "българският Мауриньо" заради поведението си Радуканов?[/quote]
"Приятел"(кавичките са понеже не сме пили бира заедно

) знаеш ли колко ми дреме какво е поведението на Милен, Гонзо, Монзо и т.н. На мен ми дреме единствено за поведението на господин Борислав Михайлов, като фактор във българският футбол, от който зависи в този спорт да има някакви опити за излизане от батака, в който ни удавиха първо неговият учител батето, а след това и въпросният му ученик!(който между другото много добре се е научил, а по наглост и безхаберие е шампион) Айде да коментират неговото поведение журналистите! Милен и Гонзо ги напарвиха за две стинки, за футболистите е ясно, че те само толкова си могат, остава да чакаме и техните заместници за да може журналята да почнат да оплюват и тях, а боби вратарчето само ще си слуша ден, след ден, тихичко ГОНГЧЕТО и ще си се хили под перука!