Къде да е дербито?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Къде да е дербито?
Пак казвам - да се играе на клубните когато има такива. Щото в момента няма. И когато въпросните клубни стадиони са в състояние да осигурят поне някаква безопастност. До тогава не виждам логиката да се сравняваме с държави, които са с 5 века пред нас.
tprodanov написа:Пак казвам - да се играе на клубните когато има такива. Щото в момента няма. И когато въпросните клубни стадиони са в състояние да осигурят поне някаква безопастност. До тогава не виждам логиката да се сравняваме с държави, които са с 5 века пред нас.
Приемам корекцията към поста ми.
След, като един стадион получи лиценз това какво означава?

- DrAvalanche
- Контакти:
MORSKI написа:Индианец написа:,трошене на седалки и стадион ...............това е атмофера
Това е селения-не атмсофера!!!!!
Селения означава нещо твърдо различно от селяния. Но и двете нямат нищо общо с атмосферата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Според мен мачовете трябва да са на нац. стадион, ако и двата клуба искат да си запазят стадионите. ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ТРОШАТ СЕДАЛКИ И Т.Н.
- kalin demona
- Контакти:
като атмосфера би се получило по добре на клубните тъи като там акустикаат епо добра ,а и ще изглеждат пълни само че аз на Герена не бих стъпил никога стадиона се намира в неособено приятен квартал с малко транспорт ,а нали се сещате че след мача 20 хиляди ще искат да се приберат така че от гледна точка на сигурноста и транспорта твърдо за националния да не говоря че тя Армията се рушии че и на Левски стадиона не е много стока
DrAvalanche написа:MORSKI написа:Индианец написа:,трошене на седалки и стадион ...............това е атмофера
Това е селения-не атмсофера!!!!!
Селения означава нещо твърдо различно от селяния. Но и двете нямат нищо общо с атмосферата.
Няма значение-важното в случая е,че докато има такива индивиди като тоя дето за атомсфера и празник смята трошенето на чуждо имущество, стадионите ще са на това ниво и ще са полупразни..Индианец-отивай и си троши у вас като толкова ти харесва!!!!!Вандал......
Няма значение-важното в случая е,че докато има такива индивиди като тоя дето за атомсфера и празник смята трошенето на чуждо имущество, стадионите ще са на това ниво и ще са полупразни..Индианец-отивай и си троши у вас като толкова ти харесва!!!!!Вандал......[/quote]
Ще троши вкъщи,ама ще има СОПА!!!Тоя е някои лигав келеш,дето не е изкарал и 2 лева в живота си,ама на чуждото посяга.
Ще троши вкъщи,ама ще има СОПА!!!Тоя е някои лигав келеш,дето не е изкарал и 2 лева в живота си,ама на чуждото посяга.
Спомням си преди 2 години как по времето на Стойчо сините искаха пак да се играят и двата мача на националния и тогава той им го каза хубаво :
"Те ако искат може да ни домакинстват и на Луната, но реванша е на "Армията" "
Единствения проблем са криминалните елементи и в двете агитки, които не отиват да подкрепят отбора си при гостуването а единствената им мисъл е да строшат колкото се може повече седалки....
Освен горе споменатия факт, няма никаква друга причина дерби от този ранг да се играе на националния стадион...
"Те ако искат може да ни домакинстват и на Луната, но реванша е на "Армията" "

Единствения проблем са криминалните елементи и в двете агитки, които не отиват да подкрепят отбора си при гостуването а единствената им мисъл е да строшат колкото се може повече седалки....
Освен горе споменатия факт, няма никаква друга причина дерби от този ранг да се играе на националния стадион...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Индиянец ти си абсолютен тапанар.Нали се сещаш ,че после твоя отбор плаща счупените седалки.Колкото повече ги трошиш ,толкова повече плаща лефски.Иначе и аз бих искал да вида гейарена да гори.
Моето мнение е, че тоя мач трябва да се играе на клубните стадиони, но преди това трябва да се вземат мерки срещу такива вандали като тоя индивид индианеца (не се засягай пич, ама си мисля, че нямаш повече от 15 годинки). Според мен трябва да има някаква разпоредба или нещо подобно, с което да се наказва провинилата се публика. Например ако сините дойдат на Армията и се проявят (както винаги), следващите 5 мача на този стадион, между тези 2 отбора примерно публиката на Левски да не се допуска на Армията. И обратно разбира се. И тогава си мисля, че може да се попроменят нещата.
Върни се в “Футбол - България”