Levskar_90 написа:Твърдо 3:0 за германския любимец и най - популярен клуб в Германия ? Напред БВБ

Най-популярен клуб в Германия е Байерн Мюнхем. (На базата на регистрирани членове във фенклубове). А Дортмунд е отбора, с най-висока средна посещаемост в Германия и втори в Европа (мисля, че и въобще във Света), след Барселона, като разликата е около 100-на души на мач.
Не съмнявай в това, че ако Байерн имаха 90хил. стадион, щеше да е пълен всеки мач, както сега 69901 места на Алианц-Арена се заемат почти всеки мач. (Все пак има гостуващи фенове, които не всеки път пълнят отредения им капацитет).
Иначе - мача е за "специалистите". Аз не се наемам с прогноза. Знам само, че Арсенал ще берат ядове с бързите играчи на Дортмунд, които много добре се възползват от празните пространства. В защита пък играят Суботич и Хюмелс. Арсенал обаче са отбор с големи традиции, имат и опитни играчи. Равенство (0:0 - 1:1) ми изглежда най-вероятно.
PS: Много ми хареса клипчето, с което BVB посрещат Арсенал. Много професионално и с голямо чувство за уважение към съперника, както трябва да е, а не с психо-война и тъпи изказвания, и закани.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.