Досега такъв тенисист като Джокович е нямало !
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Досега такъв тенесист като Джокович е нямало !
Да видим дали може да поддържа това ниво 4-5 години. Да печели минимум по 2 трофея от Големия шлем, щом досега не е имало такъв тенЕсист.
Тази година е във форма ще видим догодина като трябва да защитава как ще е
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Сампрас е кралят на трева
Надал е кралят на клей
Федерер е кралят на твърда настилка
Ноле е кралят на тениса за тази година
Край на спора
Надал е кралят на клей
Край на спора

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Btovfan80 написа:Авторът на темата да се информира малко и тогава да пуска подобни теми! Ето ти един линк http://www.rogerfederer.com/en/tennis/career.html Обърни внимание на сезони 2004, 2005, 2006, 2007 и после приказвай, че никой не е мачкал като Джокович до сега!
Не видях да е мачкал като Ноле тази година![]()
Надал мачкаше Федерер, когато беше "най-добрият" тенисист в света и то бе най-добрият, защото нямаше конкуренти в първите си години по простата причина, че Сампрас се отказа, Агаси залязваше, Родик и Хюит се оказаха въздух под налягане, а малкото момченце от Майорка го побъркваше във всеки мач. Ноле има най-доброто постижение в тениса до сега и другата година ще трябва да защитава позициите си.
Егати и наглите дето сте!

П.С. На клей! Точно затова и балансът му срещу Федерер е положителен, защото турнирите на клей са много повече от останалите! Можеш да провериш победите на Надал срещу Роджър на каква настилка са!
Последна промяна от Btovfan80 на 13 сеп 2011 14:26, променено общо 1 път.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
pomiqrat написа:Сампрас е кралят на трева
Надал е кралят на клей
Ноле е кралят на тениса за тази година*
Край на спора
*В това съм съгласен

Btovfan80 написа:pomiqrat написа:Btovfan80 написа:Авторът на темата да се информира малко и тогава да пуска подобни теми! Ето ти един линк http://www.rogerfederer.com/en/tennis/career.html Обърни внимание на сезони 2004, 2005, 2006, 2007 и после приказвай, че никой не е мачкал като Джокович до сега!
Не видях да е мачкал като Ноле тази година![]()
Надал мачкаше Федерер, когато беше "най-добрият" тенисист в света и то бе най-добрият, защото нямаше конкуренти в първите си години по простата причина, че Сампрас се отказа, Агаси залязваше, Родик и Хюит се оказаха въздух под налягане, а малкото момченце от Майорка го побъркваше във всеки мач. Ноле има най-доброто постижение в тениса до сега и другата година ще трябва да защитава позициите си.
Егати и наглите дето сте!Показвам ви го черно на бяло и пак твърдите обратното!
Хайде сравни ми 64-2 със 81-4 или пък 92-5! Стига съм ти обръщал толкова внимание, че ще вземеш да се почувстваш много специален и после не можеме да те спрем!
П.С. На клей! Точно затова и балансът му срещу Федерер е положителен, защото турнирите на клей са много повече от останалите! Можеш да провериш победите на Надал срещу Роджър на каква настилка са!
И аз ти написах, че в изброените години нямаше тениисти, ама пак продължаваш.
Уимбълдън и Австралия броят ли се поне за победи?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
stoyankd написа: Може и така да е, не съм чул, но да сравнявш сегашните тенисисти с тези от преди 30, че и повече години не мога да го разбера. Нито Федерер, Нито Надал победиха тази година Ноле и не виждам с какво го превъзхождат. Нека добавим поведението на Ноле извън терена, скромността и обичта към Сърбия, за която искренно им завиждам. Мисля, че бъдещето е пред него.
Точно Федерер победи Ноле на ролан гарос на полуфинала, от там му е единствената загуба от игра. Иначе сега щеше да има голям шлем. Определено сега има 3 велики тенисиста и имаме късмет, че можем да ги гледаме на живо и в мачове помежду си

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

Ноле е невероятен тоя сезон, но не е неповторим, както смята автора, 4-те титли от голям шлем стоят смешно на фона на 10-те на надал и 16-те на федерер, а и не вярвам да мине, когото и да е било от последните двама.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
-
- Контакти:
pomiqrat написа:Сампрас е кралят на трева
Надал е кралят на клей
Край на спора
Ей ,веднъж да кажеш нещо като хората и ти

GibbonKolev написа:Федерер в момента е единствения който може да се надиграва с Ноле, просто неговата техника го позволява. Но за съжаление няма никакъв шанс срещу Надал, просто Испанеца изгради силните си страни на играта към техниката на Федерер. А Джокович в момента покрива тактиката и техниката на Надал и се радва, че Федерер вече е в залеза на кариерата си, и вече не е онзи перфектен играч. За справка вземете Ролан Гарос, където Федерер би Джокович, но катастрофира срещу Надал.
С няколко думи и тримата са велики спортисти големи личности
Уважавам ги и тримата, показват невероятен тенис
Много точно казано!