Fifa 12 DEMO ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Fifa 12 DEMO ?
След като си изтрия Фифа11 и пак като пусна ауторън-а, отново ми излиза Play, а не Install? Малко помощ?
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
storm написа:LSFC 1914 написа:storm написа:Ае пичове немога си оправя контролите .. баси бозата..
контролите за клавиатура се оправят точно преди да почнеш мача и отиваш на контролер
Видях го но немога пак да ги наглася...![]()
Ако може да ми пратиш снимка на твоите ..
ами пич и аз не можех в началото ама като пипах всички копчета на клавиатура и разбрах кое как е и отидох на настройките и го направих
T.Henry14 написа:След като си изтрия Фифа11 и пак като пусна ауторън-а, отново ми излиза Play, а не Install? Малко помощ?
не си изтрил фифа 11 от "добавяне или премахване на програми" затова ти дава Play
T.Henry14 написа:След като си изтрия Фифа11 и пак като пусна ауторън-а, отново ми излиза Play, а не Install? Малко помощ?
И на мен ми е така ако знае някои как да го оправя да казва ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
LSFC 1914 написа:T.Henry14 написа:След като си изтрия Фифа11 и пак като пусна ауторън-а, отново ми излиза Play, а не Install? Малко помощ?
не си изтрил фифа 11 от "добавяне или премахване на програми" затова ти дава Play
Как се оправя тая работа ?
П.П оправих го
Последна промяна от Nightfate на 13 сеп 2011 14:30, променено общо 1 път.
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- fabregas_949
- Контакти:
Nightfate написа:LSFC 1914 написа:T.Henry14 написа:След като си изтрия Фифа11 и пак като пусна ауторън-а, отново ми излиза Play, а не Install? Малко помощ?
От Control Panel в старт менюто, отиваш на "Add or Remove Programs" и останалото е ясно. Ако я деинсталнеш от там няма да имаш проблеми с инсталацията и джиткането на демото.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Nightfate написа:LSFC 1914 написа:T.Henry14 написа:След като си изтрия Фифа11 и пак като пусна ауторън-а, отново ми излиза Play, а не Install? Малко помощ?
Влизаш там и триеш фифа 11

dxl написа:Пичове, успяхте ли да я стартирате, щото мен ми даваше ерор първо за липсващи dll файлове (което е нормално при Win7). После, обаче когато ги сложих в директорията на играта, не дава грешка, но не се и стартира играта.
Какви са тези файлове, защото и на мен ми дава грешка за тях? Дава ми E0001 като error?
Последна промяна от T.Henry14 на 13 сеп 2011 14:45, променено общо 1 път.
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
Върни се в “Игри и забавления”