Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Честита победа момичета и момчеталесна победа в една хубава вечер
красива технична игра и много красиви момичета в Г. Обичаме ви
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
blue avalanche написа:Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?
Red_Girl написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Честита победа момичета и момчеталесна победа в една хубава вечер
Бяхме цяла групичка!!
vaskonti написа:blue avalanche написа:Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?
Ето ме бе, слънце!![]()
Двама човека в засада малко ли са ти? Ако да, ще те помоля да ми дадеш кратка дефиниция за пасивна засада.
Ако ритане през колкачетата ти се вижда малко, ще ми е интересно да разбера какво би било прекалено за теб?
Red_Girl написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Честита победа момичета и момчеталесна победа в една хубава вечер
Бяхме цяла групичка!!
blue avalanche написа:vaskonti написа:blue avalanche написа:Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?
Ето ме бе, слънце!![]()
Двама човека в засада малко ли са ти? Ако да, ще те помоля да ми дадеш кратка дефиниция за пасивна засада.
Ако ритане през колкачетата ти се вижда малко, ще ми е интересно да разбера какво би било прекалено за теб?
И няма фотосесия???![]()
"Двама човека в засада малко ли са ти?"
При автогола на Легендата има ли засада?Ако не,ще те помоля да ми дадеш кратка дефиниция за пасивна засада.Х(а)ванах ли те?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост