ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 сеп 2011 11:13

Честита победа момичета и момчета ;) лесна победа в една хубава вечер ;) красива технична игра и много красиви момичета в Г. Обичаме ви ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 13 сеп 2011 11:19

абе, убихме ги от бой, това е! разни смешници се опитваха да предвиждат равен, дори загуба- то се видя кой отбор играе футбол в България от първата минута атаки, положения, напрежение пред вратата на противника... Мораес много силен, адски радва! на Зику всяко докосване му е перфектно, жалко, че не го оставиха да вкара и на два пъти съдиите си измислиха нещо, когато той щеше да се разпише... Нелсън е уникален- могат да го спрат само с фал, на Таско му стана неудобно и спря да ги свири, за да на е остави Локото с 9 души... и най-важното- Платини, за мен това е истинския плеймейкър на ЦСКА, когато му се играе, играе яко и няма кой да ни спре. брилянтно ръководи играта, отличен поглед и задържане, Мишел е богатство за ЦСКА и дано продължи в същия дух, защото ако нему се играе страда играта на целия отбор.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 сеп 2011 11:21

Най-после! Янис Зику- резерва :) :P Сега сериозно! Не можах да гледам мача, но в близките дни може и да го направя на запис. Как играхме без Зику? Всъщност аз знам как сме играли, ама все пак да попитам? ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 сеп 2011 11:24

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Честита победа момичета и момчета ;) лесна победа в една хубава вечер ;) красива технична игра и много красиви момичета в Г. Обичаме ви ;)

Бяхме цяла групичка!! :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2011 12:41

Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2011 13:16

blue avalanche написа:Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?

Ето ме бе, слънце! 8-)
Двама човека в засада малко ли са ти? Ако да, ще те помоля да ми дадеш кратка дефиниция за пасивна засада.
Ако ритане през колкачетата ти се вижда малко, ще ми е интересно да разбера какво би било прекалено за теб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 13 сеп 2011 13:18

Red_Girl написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Честита победа момичета и момчета ;) лесна победа в една хубава вечер ;) красива технична игра и много красиви момичета в Г. Обичаме ви ;)

Защо не дойдохте да свалите и вие горнищата, а се отделихте така.Възмутен съм.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2011 13:25

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Къде е любителя на фотосесии vaskonti,да ми обясни как гола на Локо-то е от засада и как Лучини "посече" Мораеш за дузпа?

Ето ме бе, слънце! 8-)
Двама човека в засада малко ли са ти? Ако да, ще те помоля да ми дадеш кратка дефиниция за пасивна засада.
Ако ритане през колкачетата ти се вижда малко, ще ми е интересно да разбера какво би било прекалено за теб?

И няма фотосесия??? :cry:
"Двама човека в засада малко ли са ти?"
При автогола на Легендата има ли засада?Ако не,ще те помоля да ми дадеш кратка дефиниция за пасивна засада.Х(а)ванах ли те?

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 сеп 2011 13:32

Red_Girl написа:

мда, а до мен имаше едно нисичко момиче с много як тен и миришеше на некав екзотичен плод, май папая. абеее много як мач :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2011 13:35

blue avalanche написа:
vaskonti написа:

Ето ме бе, слънце! 8-)

И няма фотосесия??? :cry:
"Двама човека в засада малко ли са ти?"
При автогола на Легендата има ли засада?Ако не,ще те помоля да ми дадеш кратка дефиниция за пасивна засада.Х(а)ванах ли те?

Какъв е смисълът от фотосесия, след като ти няма да видиш нищо на снимките, ако ще да са с HD резолюция?
Напоследък си предприел нова тактика - отговаряш на въпросите с въпроси. Що така? Толкова ли се затрудняваш да отговориш нормално? Кажи ми в тази ситуация тия двама в пасивна засада ли бяха или участваха активно в центрирането? Пък аз после може и да ти кажа за Бисер.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”