"И Черно море в битката за Янев"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 юни 2009 13:44

Литекс и Локо (Сф) също се целят в бившия халф на ЦСКА

Черно море проявява сериозен интерес към офанзивния халф Христо Янев, разбра „Меридиан Мач". Така след Славия и „моряците" се включиха в битката за шампиона с ЦСКА през 2003 и 2005 година. Тимът от „Овча купел" обаче няма да успее да привлече футболиста, тъй като Ицо е отказал да заиграе на „Овча купел". Ръководството на варненци вече е влязло в контакт с играча, който трябва да даде отговор до края на другата седмица. Тогава ще стане окончателно ясно и бъдещето на родения в Казанлък атакуващ полузащитник.

В момента Янев е със статут на свободен агент, след като договорът му с френския Гренобъл изтече.

Освен Черно море апетити към Христо проявяват и други два родни отбора - Литекс и Локо (Сф). Според запознати обаче варненци са с най-големи шансове да върнат полузащитника в родната „А" група. Любопитното е, че през последната година Янев събира като минути игра едва едно полувреме. Това бе и основната причина наставникът на ЦСКА Любослав Пенев да се откаже от възможността да го върне на „Армията".
Янев бе с основна заслуга за спечелената от „червените" рекордна 30-а титла, след като вкара победния гол от дузпа в дербито с Левски през пролетта на 2005 година.

Халфът сега може да донесе нова титла, този път на „Тича". Черно море стяга шампионска селекция и Янев е част от златния проект на „моряците". Преди няколко дни варненци привлякоха и друг бивш футболист на ЦСКА - Здравко Лазаров.

http://www.meridianmatch.bg/?id=29885

С оглед на източника-тая информация ми изглежда 10% достоверна,но все пак няма да е лошо,ако е истина ;)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: "И Черно море в битката за Янев"

Мнениеот JohnnieWalker » 19 юни 2009 13:47

Божееее ще има бой за Тюфлека :lol: :lol: :lol: кой ще се преебе най-много :lol:

Потребителски аватар
Polkovnika
Контакти:

Мнениеот Polkovnika » 19 юни 2009 13:51

В гърдите на Тюфлека тупти едно сърце и то е червено!
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2009 13:56

И на кого ще играе на мястото Христо Янев? Най-добре да си търсим ляв и десен краен защитник и да привлечем някой добър централен нападател, отколкото само халфове. Освен ако не играем в схема 4-6 :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 юни 2009 14:28

ogrizko написа:И на кого ще играе на мястото Христо Янев? Най-добре да си търсим ляв и десен краен защитник и да привлечем някой добър централен нападател, отколкото само халфове. Освен ако не играем в схема 4-6 :)

Точно!!! Два здрави бека и яка девятка! Всичко останало е вятър и мъгла.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 19 юни 2009 14:54

Абе вий к'ви сте бе.
Спасов каза "2 защитника , 2 халфа и един нападател"(т'ва за селекцията).
На кой на мястото щял да играе? Ми резерва. Нали някой ако се контузи, тря'а да има кой да го смени.
Лично аз, Янев не го харесвам и не го желая на ТИЧА.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 19 юни 2009 15:06

Моряк написа:Лично аз, Янев не го харесвам и не го желая на ТИЧА.

На мен пак ми харесва,висок,рус,със сини очи... :oops:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 юни 2009 15:13

Казах един път и отново ще повторя.Големите цели се постигат със стратегическо мислене и решения.Не ни трябвал Янев в момента,на кого на мястото щял да играе?А това,че ЦСКА,Локо Сф и Литекс,наши преки конкуренти го искат?Най-малкото трябва да го вземем освен за конкуренция и да ги обезкървяваме,малко или много Янев е играч с възможности и най-добрия изпълнител на преки свободни удари!Да отиде в ЦСКА,да им дават фал след фал и да ниже голове ли?Тука,тука на Тича да идва,ако ще цял сезон да търка пейката и да не изиграе нито един мач,важно е никой от конкурентите да не го вземе,а да излзиат срещу нас с Маркиньос,Маркес и Чипев,че да ги мачкаме с лекота!А контузии винаги могат да станат-справка правим с Жоро Илиев.Цяла пролет кой играеше по дясното крило?Стънката,нали?Както и да го гледаме Стънката никога няма да е и 1/10 толкова добър на този пост от Янев,който си е крило.Затова Кольо си знае работата,знае кой да подбере и къде да сложи,цяла пролет 1 атака по фланга нямаме,предвидими сме,друг бърз играч освен Манолов нямахме.Сега Електричката и евентуално Янев ще внесат експлозивност и разнообразие в атаката
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 юни 2009 18:26

Няма да е лошо да вземем Янев,поне ще засили конкуренцията в предни позиции.И както казва Стрелеца,щом и конкурентите ни го искат,значи има защо.Нека да дойде,пък Кольо ще му намери мастото на терена.
Само Черно море.

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 19 юни 2009 20:24

кольо знае най добре , кой му трябва ....затова нека да видим кой ще дойде , как ще изглежда отбора ...и тогава ще говорим

Върни се в “Черно море”