El Pistolero написа:Гледам,че много хвалите Агуеро,но според мен хората които движат цялата игра на Сити са Насри и най-вече Силва
и двамата ги взеха по-евтино от наш анди...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
El Pistolero написа:Гледам,че много хвалите Агуеро,но според мен хората които движат цялата игра на Сити са Насри и най-вече Силва
....
Мейрелеш смята, че с трансфера на „Стамфорд Бридж” ще покаже на мениджъра на Ливърпул Кени Далглиш, че е направил грешка.
„Останах много изненадан, когато от Ливърпул ми съобщиха през лятото, че ми търсят отбор, на когото да ме продадат. В Ливърпул ми обещаха неща, които в последствие не бяха изпълнени и това е една от причините, заради които напуснах”, сподели португалецът.
„... Много съм щастлив, че ще играя в толкова голям отбор. Челси има много по-големи цели в сравнение с Ливърпул.
...
Цялото Мат'рЯлче
ciao написа:Alonso_Massa написа:... и махане на Комоли.
Това пък как го реши ми е много чудно?
Alonso_Massa написа:ciao написа:Alonso_Massa написа:... и махане на Комоли.
Това пък как го реши ми е много чудно?
Еми не може трансфер на играч от калибъра на Адам да не може да се осъществи половин година... Щом толкова се мъчим за такъв играч ми е чудно как ще се борим за големи играчи... Ако изобщо можем да се борим за големи играчи де... С тази политика с ниските заплати...
Mighty Reds написа:Като прочетох заглавието на статията "Шотландски национал бе разкрит в употреба на кокаин", ме жегна нещичко, но не - не е Чарлито
![]()
Шотландски национал бе разкрит в употреба на кокаин
п.с.Джони, стига с тоя негативизъм бре, да н' си спрял сайдера
ciao написа:И кво е виновен Комоли, че президента на Блекпул Кайл Ойстъл или както се казваше е пълен смешник и половин година се цигани за продажбата. То като има такъв инат срещу тебе трудно може да си купиш нещо. Или предпочиташ да бяхме праснали 15 милиона и да го дават, че да ревете после още повече, че даваме сума пари за британци ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта