Берое - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: Берое - ЦСКА 17.9.11
ако мача се играе и няма уговорки и полягвания - сигурна победа за Берое 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:ако мача се играе и няма уговорки и полягвания - сигурна победа за Берое
Ти добре ли си? Най - добрият срещу най - слабия отбор в момента и ти ми казваш, че Берое, които който ги хване ги бие, ще ни победи? Мисля, че ти трябва лекар! Според мен мачът ще завърши 0-3 за ЦСКА!
- z.a.l.e.z.a
- Контакти:
Levskar_90 написа:ако мача се играе и няма уговорки и полягвания - сигурна победа за Берое

Победа за наще с 2 или 3 гола разлика.
[offtopic]Ти се моли като доиде мача с вас синя приятелко да не сте във формата от мача с орките ,че тогава ще се молите да е само 3в1

Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
Много труден мач и трудна победа за ЦСКА с 1:0 с гол на мораеш -или 1:2...
от 6-7 кръг започват шампионски резултати винаги 1:0,2:1, 2:0 и така до мача с лефски...
ТАМ РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е 4:1 ЗА ЦСКА...
НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ МАЧОВЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ С РАЗЛИКА ТОВА Е НЕРЕАЛНО...
от 6-7 кръг започват шампионски резултати винаги 1:0,2:1, 2:0 и така до мача с лефски...
ТАМ РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е 4:1 ЗА ЦСКА...
НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ МАЧОВЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ С РАЗЛИКА ТОВА Е НЕРЕАЛНО...
Още те държи:)...Болест е...
Ако и в Европа ви свиреха Тасков и Генов-нямаше да насирате от Стяуа и тем подобни.Ама сега някой от тази сбирщина пак ще ви бута в Стара Загора.Успех на Берое срещу книжните тигри,макар че,срещу 14 човека са обречени.Дано да ви е интересно първенството.Щото турнирите нещо не са-там играят 11 на 11.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
- z.a.l.e.z.a
- Контакти:
pavlov10 написа:Ако и в Европа ви свиреха Тасков и Генов-нямаше да насирате от Стяуа и тем подобни.Ама сега някой от тази сбирщина пак ще ви бута в Стара Загора.Успех на Берое срещу книжните тигри,макар че,срещу 14 човека са обречени.Дано да ви е интересно първенството.Щото турнирите нещо не са-там играят 11 на 11.
[offtopic]А бе братле ти вчера гледа ли мача аз толкова жалко Локо не бях виждал от години и ми претендираш за нещо да гол за вас имаше е това му беше грешката на съдята вчера.Смачках ме ви по всички показатели (виж статистиката) и ти пак ревеш ,ма то за това вие мач в Европа няма да видите скоро .[/offtopic]
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
- lokomotiv4o
- Контакти:
Мача е на Лаута 99,99% сигуно.
- Udoji90
- Контакти:
Берое са ми симпатични е много жалко това, което се случва с тях - слабата форма, както и евентуалното лишаване от домакинство. Ако наистина ги накажат да играят другаде, на неутрален терен би трябвало да ги бием с 0-2 или 1-3 например. Въпреки че са без точка и са предпоследни, абсолютно убеден съм, че Берое няма да изпаднат - това е отбор, който заслужава да е в първата половина на класирането. В края на сезона ще бъдат някъде между 7. и 9. място, но в предстоящия мач ще ги бием.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ще бъде труден мач,защото отбора на Берое ще иска на всяка цена първи точки и ще скочи на кръв.Те са добър отбор,въпреки че са в криза и не трябва да ги подценяваме.Все пак ние сме по-добрия отбор и при сериозно отношение от страна на футболистите,както и очаквам,ще победим.Едно 0-2,като това от Май месец ще е много добър резултат,но нека да не се изхвърляме.Не е реално всеки мач да побеждаваме с 5-0,има и по-трудни мачове и по-леки,всичко зависи от това как ще играем ние,вярвам в успеха.Дано за в бъдеще се получават мачове като тези в последно време,хубави с много заряд,хъс и качества демонстрирани от футболистите.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!