US OPEN 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milan199440barca
- Контакти:
Re: US OPEN 2011
Надал взе 3 сет и двамата се запътват към следващия. Джокович имаше шанс да сервира за мача, но го пропиля. Прелиствам речника в главата си, но не намирам подходящи епитети за двубоя. Който и да спечели ще бъде заслужено. Може това да не е най-големия мач, който съм гледал, но със сигурност в него са събрани най-красивите разигравания. Гледам от времето на Сампрас и се чудя какво ли би станало, ако някой от тези двамата притежаваше сервиса на Пийт или поне на Федерер? Това е от мен. Лека вечер 
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Сърбина пак почна с евтините номерца,като в доброто старо време....предполагам че пак ще се откаже. Испанската машина ще го премаже
Ей мръсният сърбин ще бие ве баси уредения мач е :@
Въпреки, че съм фен на Надал, харесах играта на Джокович, докато не направи тази симулация. Жалка работа развали хубавия финал. Нека му е сладко, но всичко се връща някой ден.
- JackPackage
- Контакти:
Честито на Джокера, заслужена победа в страхотен мач 
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
soilwork написа:Сърбина пак почна с евтините номерца,като в доброто старо време....предполагам че пак ще се откаже. Испанската машина ще го премаже
Ponko написа:Ей мръсният сърбин ще бие ве баси уредения мач е :@
Ca7alano написа:Въпреки, че съм фен на Надал, харесах играта на Джокович, докато не направи тази симулация. Жалка работа развали хубавия финал. Нека му е сладко, но всичко се връща някой ден.
Честита ви 6-та поредна загуби от Ноле господа тенис специалисти.Страхотен финал и напълно заслужена титла за Джокович.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Не, не, не.... този мач не може да се опише! Прекрасен, невероятен, блестящ.... просто не може да се намери подходящ епитет! Какво ли не видяхме в мача-нечовешки изпълнения, пробиви и обрати.... 4 часа тенис от свръхниво! Уникално представяне и от двамата! Никой, освен двамата тенисисти, не искаше мачът да свършва.... Заслужена победа за Джокович в крайна сметка... Лека нощ 
- blue avalanche
- Контакти:
Джокера е ЖЕЛЕЗЕН!!!Джокера е БЕЗМИЛОСТЕН!!!Джокера е ЖЕЛЯЗНО БЕЗМИЛОСТЕН!!!
Джокович пак почна да ги прави тия циркаджийски номера, но няма значение... Честита му победа... Скоро Надал ще се завърне.. Джокович няма винаги да е в тая форма 
Мача беше перфектен,докато Джокович не си показа циганските номера.Той беше изтощен физически и прецака играта на Надал, когато беше в подем.
Все пак честито на шампиона...
Все пак честито на шампиона...
[center]1914[/center]