AnalBreaker написа:Тая загадка са я пускали във форума поне 2 пъти още
Е какъв е отговора?Аз мисля,че дори да познае коя е правилната врата няма как да се спаси тъй като е на остров.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Тая загадка са я пускали във форума поне 2 пъти още
pomiqrat написа:Red_Girl написа:Нека сега аз да ви попитам една: Един човек корабокруширал на един остров, където бил хванат от туземци. Те го вкарали в една пещера. Там имало 2 врати. Едната била тази на смъртта, а другата на свободата. Над всяка врата има по 1 глава. Едната казва истината , а другата лъже. Как ще разберете, коя лъже и коя kзва истината, за да се спаси корабокрушенецът? Имате право да зададете само 1 въпрос на една от двете глави.
Спал ли си с Red_Girl![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
gilento93 написа:Червена гърла,казвай дали съм познал.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:pomiqrat написа:Red_Girl написа:Нека сега аз да ви попитам една: Един човек корабокруширал на един остров, където бил хванат от туземци. Те го вкарали в една пещера. Там имало 2 врати. Едната била тази на смъртта, а другата на свободата. Над всяка врата има по 1 глава. Едната казва истината , а другата лъже. Как ще разберете, коя лъже и коя kзва истината, за да се спаси корабокрушенецът? Имате право да зададете само 1 въпрос на една от двете глави.
Спал ли си с Red_Girl![]()
Ники май бой ти се яде!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта