Топ играч от Премиършип е вземал кокаин!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Топ играч от Премиършип е вземал кокаин!?
А сега казаха и за Фабио Канаваро
Че като се замисли човек Матераци и Индзаги също много блъскат на наркомани 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
pomiqrat написа:След като прочетох статиятанай-накрая май Керъл е магистралният боец.
А не бе, швепс.
7 дек. 2009 - арестуван за побой в нощен клуб и счупване на чаша в лицето на друг човек. Октомври 2010 пледира виновен и плаща 1000 паунда глоба + още 2500 обезщетение на жертвата (за побой). Друг случай е това.
Март 2010 счупва челюста на Стивън Тейлър (съотборник от Нюкясъл). При инцидента Керъл счупва ръката си.
Октомври 2010 пак е обвинен за побой над бившата си приятелка. Пледирал е самозащита ( :D), но обвинението пада, поради липса на доказателства.
Пича е набор 1989... :D Ако не беше футболист, щеше да е лежал поне 2-3 пъти в затворите и щеше да вилнее из улиците на Лондон до скоро... :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Gil-galad написа:А сега казаха и за Фабио КанавароЧе като се замисли човек Матераци и Индзаги също много блъскат на наркомани
пичага става ли да ми дадеш линк към това от,което гледаш няма значение дали е фен група на ливърпул
Абе канаваро на майка си у китай .... казаха от Англия бе
[center]

[/center]

[/center]Re: Топ играч от Премиършип е вземал кокаин!?
RobiVanPersie написа:Gil-galad написа:А сега казаха и за Фабио КанавароЧе като се замисли човек Матераци и Индзаги също много блъскат на наркомани
пичага става ли да ми дадеш линк към това от,което гледаш няма значение дали е фен група на ливърпул
http://www.facebook.com/pages/Liverpool ... 8357005325
Това е страницата - човека каза, че гледа директно по някаква телевизия, но никъде другаде няма информация така че не мога да съм сигурен, до колко нещо е истина
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
MaRTo1233 написа:Абе канаваро на майка си у китай .... казаха от Англия бе
Да, то по тая логика да приключим тената с Марадона...
И аз почнах да се чудя за къв Шкъртел говорят, за къв Агер...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Канафаро е играч на някъф отбор,който в Wikipedia не е определен от коя страна е и няма страница
Даже цскато имат страница в Уики...Прецтавете си за колко пари става въпрос и защо е наркоман 
Тия охлюви ако не обявят никого дано това да им е последното предаване в ефир
Страшна сензация...
Страшна сензация...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- RobiVanPersie
- Контакти:
Пише,че е бивш национал на аглия тестван през 2007 и е бил нападател...най-вероятно Оуен 
RobiVanPersie написа:Пише,че е бивш национал на аглия тестван през 2007 и е бил нападател...най-вероятно Оуен
Може и Хески да е бил. Пък и това бивш... Може да е Майкъл Рикетс. Пича има един мач за националния. :D
С две думи - кон да ги оноди. Баси сензацията. Смучат си от пръстите нещо. Уж мултимилионен трансфер, а-у.