България - Естония - 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: България - Естония 14.09.11
Искам това поколение да спечели титла най-накрая искам 2 години или колкото са там да ни викат европейските шампиони.Тия момчета блъскат здраво 10 години вече и все не им достига малко.За това исках да изберем малко по лесния път.Иначе след онзи мач с Бразилия и днескашния с Германия трябва да ни отличат като отбора с най голям феърплей.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Искам това поколение да спечели титла най-накрая искам 2 години или колкото са там да ни викат европейските шампиони.Тия момчета блъскат здраво 10 години вече и все не им достига малко.За това исках да изберем малко по лесния път.Иначе след онзи мач с Бразилия и днескашния с Германия трябва да ни отличат като отбора с най голям феърплей.
И с най-големите калъфки
[center]Ewig grünen Wolf[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]Re: България - Естония 14.09.11
Levskar_90 написа:Ако играехме със Сърбия или Италия на четвъртфинал и паднеме, щеше да има критики към Стойчев, затова и той избра, да сме втори, защото при една загуба от Русия никой няма да го съди и ще бъде съвсем нормална, така и вълка сит и агнето цяло. Ние си заминаваме с чест и без нищо и стойчев си спасява кожата. А ако бяхме паднали от Сърбия и Италия щеше да има негодуване срещу него...
В първия мач паднахме от слабака Словакия, след това бихме поляците в странен мач, в който май по - скоро паднаха, за да ни прецакат, и бихме Германия в мач без значения. Това постигна радко, дали не си дава сметка ??? Много добре знае че няма да се справи даже с Италия или Сърбия и предпочита да падне от фаворита Русия, елементарно. Голям хитрец излизи тоя радко но на гърба на България
към Levskar_90: ЯКО ДРАЗНИШ БАТЕ, малоумен си, налагаш мнение /това ти е 10=ти пост против Стойчев/; търсиш някакви безсмислени схеми, писна ми да ти чета глупавите писания; мненията ти не са интересни на никого и на последно място, но не по значение - ще помоля онзи мод, който в една предна тема ти обеща бам, ако продължаваш - да си влезе в ролята
Честно, не мога да ни разбера. Постоянно плачем от театрите на другите и как те печелят от тях в крайна сметка, играещи явно не феърплей, а ние не правим нищо по въпроса. Кога и ние ще изиграем един тактически турнир, защото е ясно, че това ни участие приключва на 1/4 финал, а шибаните поляци сигурно ще се замъкнат на 1/2 финал... поне.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Честно, не мога да ни разбера. Постоянно плачем от театрите на другите и как те печелят от тях в крайна сметка, играещи явно не феърплей, а ние не правим нищо по въпроса. Кога и ние ще изиграем един тактически турнир, защото е ясно, че това ни участие приключва на 1/4 финал, а шибаните поляци сигурно ще се замъкнат на 1/2 финал... поне.
Не се знае. Чехия са домакини и може да направят изненада.
-
levskar4e_forever
- Контакти:
3-0 за наште момчета !!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
П.П.Стискам палци на Чехия !!!

П.П.Стискам палци на Чехия !!!
- pesho_1913
- Контакти:
И преди мача със Словакия всички прогнозираха сигурни победи, но ето какво стана..
Според мен ще бием, но хич няма да е лесно
3-2 .
Според мен ще бием, но хич няма да е лесно
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
pesho_1913 написа:И преди мача със Словакия всички прогнозираха сигурни победи, но ето какво стана..
Според мен ще бием, но хич няма да е лесно3-2 .
Eстествено, че ще бием. Със Словакия имах вътрешно усещане, че ще се издъним и така се получи за съжаление.
C2H5OH написа:Титилата минава през победа над Русия! Дали на финал или по-рано е без значение!
И аз съм на същото мнение.Целта е титлата и тя минава през Русия.Време е да я спечелим.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.