Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PETZI

Re:

Мнениеот PETZI » 12 сеп 2011 21:20

biofreeze написа:Млъквайте!Така или иначе,ще играем с Русия,дали на 1/4,дали на финал,все тая!Аз съм горд с момчетата,защото играят заради играта,а не,за да се подиграват с нея !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти си голям глупак - ако играеш на финал си втори в Европа, със сребърен медал!!! От такива малоумници като тебе България е на това дередже!!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?

Мнениеот Без име » 12 сеп 2011 21:20

sostenere написа:
bat_Bedo написа:Как може да сте толкова страхливи?!?!
Стига сте мрънкали.
В нашия отбор има чест и морал. И това помага а не пречи. Пречат сметките без кръчмар дето вие ги правите. Засрамете се! Искате Тимът ни да е безчестен и да показва страх. Е аз не искам така! Искам да бием и да играем винаги за победа! Като Русия дето толкова ви плаши. Е вие на кого искате да приличаме? На мишоците или на лъвовете?!?!!?
Погледнете си герба късогледи баби такива.

Е да да беше така в живота, политиката и всичко в България...а не в някакъв волейбол, от който за хората нищо не зависи, а напротив тази загуба би дала шанс за финал, което ще направи феновете на волейбола много по-горди от постижението.

А съм горд заради играта, не заради победи над Словакия на 1/4 финал и Италия на 1/2 финал...
[center]1914[/center]

Botevdogrob
Контакти:

Мнениеот Botevdogrob » 12 сеп 2011 21:21

А ти си срахлив та, няма на къде... Ако бием Русия ще ми е много интересно какво ще говорите..[/quote]
Не става въпрос, че не можем да бием Русия, а че трябваше да отидем в по-лекият поток ;) Щото ако бием Русия, ни чака друг тежък мач със сърбите ...[/quote]
Остави го да си вярва.После ще викат пак тръгваме си с високо вдигнати глави.И аз искам да смачкаме Русия и др. след това,но реалностите са други.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 сеп 2011 21:22

8-)

Да разбиваш стена с глава, когато можеш да я заобиколиш хитро, не е признак на мъжество, а на глупост !
За всички е ясно, че в момента в Европа има един супер силен отбор и това е Русия. Ние точно с тях решихме да си мериме .... и то още на четвъртфиналите.
Изумен съм, бе хора ! :roll:
Много обичам нашия отбор, но мисля, че днес сгрешихме ... :(
Дано не съм прав, но май приключваме с участието на Европейското. :(
Последна промяна от marmi52 на 12 сеп 2011 21:24, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

bat_Bedo
Контакти:

Мнениеот bat_Bedo » 12 сеп 2011 21:22

Botevdogrob написа:
Botevdogrob написа:
bat_Bedo написа:Как може да сте толкова страхливи?!?!
Стига сте мрънкали.
В нашия отбор има чест и морал. И това помага а не пречи. Пречат сметките без кръчмар дето вие ги правите. Засрамете се! Искате Тимът ни да е безчестен и да показва страх. Е аз не искам така! Искам да бием и да играем винаги за победа! Като Русия дето толкова ви плаши. Е вие на кого искате да приличаме? На мишоците или на лъвовете?!?!!?
Погледнете си герба късогледи баби такива.

А ти си срахлив та, няма на къде... Ако бием Русия ще ми е много интересно какво ще говорите..

Няма как да стане,говориш и сам не си вярваш.

Не. Ти не си вярваш. Не вярваш и на националния отбор. Ако вярваше нямаше да хленчиш. Няма смисъл да се коментира никаква друга победа освен тоталната. Не искам сребро или бронз. Искам злато. А това минава през всички. Даже и през Русия. Ако на тебе ти стигат трохи то ти си слабак без цел и вяра. Аз обаче винаги тръгвам с най-голямата кошница. Като любимите ти Руснаци. Те затова плашат всички. Особено страхливите и пресметливите.

biofreeze
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот biofreeze » 12 сеп 2011 21:25

PETZI написа:
biofreeze написа:Млъквайте!Така или иначе,ще играем с Русия,дали на 1/4,дали на финал,все тая!Аз съм горд с момчетата,защото играят заради играта,а не,за да се подиграват с нея !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти си голям глупак - ако играеш на финал си втори в Европа, със сребърен медал!!! От такива малоумници като тебе България е на това дередже!!

Ти,щото си голям капацитет.Мисли малко,бе,малоумник,бъди реалист! Нямаме отбор,който да бие Русия и Бразилия,където ги хване.
Предпочитам достойно отпадане,отколкото южноамерикански цирк,примерно.Другото,което си мисля,че не виждам к'во толкоз се плашите от тази Русия? Вярно е,че са не идн от най-трудните съперници,но не са непобедими... и точно ,ти умнико съм сигурен,че ще си един от най-щастливите,ако ги бием ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот Без име » 12 сеп 2011 21:26

PETZI написа:

Какви малоумници, бе? Че на някой не ни пука дали ще е сребърен и никакъв медал?Аз искам златен и само такъв признавам!
ВСЕКИ може да загуби!Дори и Русия!...
[center]1914[/center]

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 12 сеп 2011 21:27

ВЯРВАЙТЕ В МОМЧЕТАТА БЕ ! АКО БИЕМ РУСНАЦИТЕ КАКВО ЩЕ ГОВОРИТЕ !!!! ПОДКРЕПЯЙ БЪЛГАРИЯ ДОКРАЙ !!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!! :twisted: 8-)

Botevdogrob
Контакти:

Мнениеот Botevdogrob » 12 сеп 2011 21:28

А ти си срахлив та, няма на къде... Ако бием Русия ще ми е много интересно какво ще говорите..[/quote]
Няма как да стане,говориш и сам не си вярваш.[/quote]

Не. Ти не си вярваш. Не вярваш и на националния отбор. Ако вярваше нямаше да хленчиш. Няма смисъл да се коментира никаква друга победа освен тоталната. Не искам сребро или бронз. Искам злато. А това минава през всички. Даже и през Русия. Ако на тебе ти стигат трохи то ти си слабак без цел и вяра. Аз обаче винаги тръгвам с най-голямата кошница. Като любимите ти Руснаци. Те затова плашат всички. Особено страхливите и пресметливите.[/quote]

Не сбърках-ти си адски много наивен.Аз искам да ги смачкаме, ама и 100 пъти да се играе тоя мач, няма да ги бием.

vessboja
Контакти:

Мнениеот vessboja » 12 сеп 2011 21:32

Тъкмо пресметнах, че поляците можеха да не се излагат (като нас) и да паднат от Словакия!..... Защо? Защото при 3:2 за Полша картинката ставаше следната: 1. България 7т., 2. Словакия 6т., 3. Полша 5 -т. - пак остават 3-ти, пак избягват Русия!......., но после осъзнах колко невероятно тъп е регламента: 3-тият отбор от групите (ако мине 8-на финалния така наречен бараж) играе на 4-финала с 1-ия от групата си !!!!!!........сиреч Поляците избегнаха и нас и Русия с една ......какво ? "ЗАГУБА"! ........Тотална Малоумщина?

Върни се в “Волейбол”