Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lakokara4a
- Контакти:
Re: Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?
За пореден път при нас всичко е на обратно... Когато трябваше да сме мъже в световната лига ние бяхме момичета... А сега се направихме на мъже и се натресохме с глава в стената.... Нямам идея кой и каква магия ни е забъркал, ама е много здрава за глупост. То световните шампиони Бразилия полягат, европейските Полша полягат, Италия палягат, само ние големите мъжкари се доказваме на умряло куче. Глупав, по-глупав, най-глупав, българин.... Те това е!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
gtuy написа:Е нали ако искаме да сме първи все някога трябва да играем с руснаците.
Да, ама едно е на финал,друго е още на четвъртфиналите, сега сме и в по-трудният поток - с Русия и Сърбия ... Поляците са със Словакия и Италия.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 12 сеп 2011 21:10, променено общо 1 път.

gtuy написа:Е нали ако искаме да сме първи все някога трябва да играем с руснаците.
Е да, ама друго е да отпаднеш на 1/4 финал, друго е да си сребърен медалист... вече знаем, че медал няма да вземем... нямам думи просто, наистина много жалко.

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- Tribune East 1912
- Контакти:
Вижте какво пише в wikipedia:
12 Sep 18:00 Poland 1–3 Slovakia not a fairplay
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Men%2 ... ampionship
12 Sep 18:00 Poland 1–3 Slovakia not a fairplay
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Men%2 ... ampionship
Последна промяна от Tribune East 1912 на 12 сеп 2011 21:10, променено общо 1 път.
milennelim написа:Не ние трябва да се притесняваме от Руснаците, те от нас. Тая година само ние от европейските отбори сме ги били !!!

Знаем как ги бихме ...

Възможно ли е Радо Стойчев да направи такава простотия ?!?

Защо не паднахме тактически днес от Германия с 3:0 ??? Направо не мога да повярвам !!!!

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Как може да сте толкова страхливи?!?!
Стига сте мрънкали.
В нашия отбор има чест и морал. И това помага а не пречи. Пречат сметките без кръчмар дето вие ги правите. Засрамете се! Искате Тимът ни да е безчестен и да показва страх. Е аз не искам така! Искам да бием и да играем винаги за победа! Като Русия дето толкова ви плаши. Е вие на кого искате да приличаме? На мишоците или на лъвовете?!?!!?
Погледнете си герба късогледи баби такива.
Стига сте мрънкали.
В нашия отбор има чест и морал. И това помага а не пречи. Пречат сметките без кръчмар дето вие ги правите. Засрамете се! Искате Тимът ни да е безчестен и да показва страх. Е аз не искам така! Искам да бием и да играем винаги за победа! Като Русия дето толкова ви плаши. Е вие на кого искате да приличаме? На мишоците или на лъвовете?!?!!?
Погледнете си герба късогледи баби такива.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
grasiani написа:E поне ще бъдем в 8-цата на Европа ясно че срещу Русия нямаме големи шансове,ако не беше по този начин регламента може би щяхме да сме на полуфинал а даже и на финал.Просто в момента БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ са най-добрите отбори в Европа ,малшанс че се падаме с тях толкова рано ,прогнозата ми е че ще ни бият чисто без да им вземем гейм.
Какъв малшанс, нали затова се ядосваме и псуваме, защото САМИ се нахендрихме с най-тежките съперници ...

Нашите днес играха като мъже! Гордея се с тях - без значение докъде стигнем в първенството.
Относно регламента - глупава е система, стимулираща игра за загуба на който и да е отбор. Виновни са не треньорите и волейболистите от съответните тимове, а малоумниците, които са заложили такива мини. Във волейболните първенства винаги са сътворявали небивали приумици...
Относно регламента - глупава е система, стимулираща игра за загуба на който и да е отбор. Виновни са не треньорите и волейболистите от съответните тимове, а малоумниците, които са заложили такива мини. Във волейболните първенства винаги са сътворявали небивали приумици...
-
- Контакти:
Ти си наивник
веднага почнахте с пораженческото мислене..
аз пък свалям шапка на нашите момчета!!!
в мача срещу Русия ако успеем да се справим с техния сервиз и разтроим играта им в посрещане,можем да победим..Успех на България!!!
аз пък свалям шапка на нашите момчета!!!
в мача срещу Русия ако успеем да се справим с техния сервиз и разтроим играта им в посрещане,можем да победим..Успех на България!!!