Програма!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- waFry BSFC
- Контакти:
- Sagittarius
Re: Програма!
Програмата ни я води Сливен,а ни следва Берое.Това е добре,а не както миналата година да сме между Локо Сф и Литекс 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Не съм 100% сигурен дали това е програмата защото никъде не се забел;язва при Черно море, Левски и ЦСКА две поредни гостувания или домакинства, така че изчакайте официалната програма.
- Sagittarius
Аз работя по-бързо и по-професионално от ГОНГ и сие!Както виждаш-кога дадах аз програмата,а онези още не са 
ПС:Благодаря на най-големите професионалисти и хората,които всяка година пускат програмата 1-2 минути след като е изтеглена - http://www.bulgarian-football.com

ПС:Благодаря на най-големите професионалисти и хората,които всяка година пускат програмата 1-2 минути след като е изтеглена - http://www.bulgarian-football.com
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
-
- Контакти:
До 9тия кръг всичко изглежда доста добре за нас. Единствения сериозен мач е с Левски. Дано поне до тежките мачове сме нещо като 7-0-1. Най-много една загуба трябва да имаме, ако Свинчо наистина има амбиции да напарви нещо.
- anna_munda
- Контакти:
Доволен съм от програмата за първия кръг-гостуване на Черноморец.
Дали по-нататък е добра за нас програмата си зависи от нас самите.

Дали по-нататък е добра за нас програмата си зависи от нас самите.
anna_munda написа:Мача между Берое и Цска къде ли ще е ?!
Как къде ,на 200 метра от "Българска армия"

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Някой знае ли къде ще си провеждаме подготовката това лято? Да не вземем пак да останем във Варна да я провеждаме, че ще ни чака една мъчителна есен според мен