Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Мнениеот PFC Litex » 12 сеп 2011 12:20

Добре бре :lol:
Получи своите 5 минутки слава, сега хайде в кочината, защото няма значение аватарът ти към кой е насочен, то същият олицетворява и теб.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 сеп 2011 14:46

PFC Litex написа:ПрезидентО е гледам мача на живо от стадиона

Изображение

Да.
Имал е представяне на някаква книга "Отчета на президента" в Ловеч от 18:00 същият ден като също така е получил покана от Ганчев след това да наблюдава мача от ложите :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 сеп 2011 18:16

Аз_съм_Спас написа:Първи кръг-победа с клизма и съдийско подпиране срещу трагичния Берое, 2 кръг-равен с клизма срещу слабака Видима,с гол в последната минута от измислена дузпа, трети кръг-мачле с аматьорите от Търговище, четвърти кръг-мач с покойната Славия, 5-ти кръг-победа с гол от измислен фаул срещу слабо-играещият на чужд терен ЧМ.....Е...КУПОНЪТ СВЪРШИ! :mrgreen: Следващият кръг идвате на "МАЛА БОМБОНЕРА"-ст. Георги Аспарухов, и прошка НЯМА ДА ИМА! Левски-Литекс 3:0, с голове на Симеон Велики Райков, холандският ариец Сьорд Арш, и Бог Влади Гаджев с гръмотевичен шут от 45 метра!КАЗАХ! :mrgreen:

Твоето "казах" има нулева стойност и по-правилно е, не "казах" а "узмучах" !
Твоето отборче срещу Барселона, Реал и Манчестър ли игра в първите кръгове ?
Приготви се да млъкнеш ! Дори Кодо ще ви прави да изглеждате, като пияници :mrgreen:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 12 сеп 2011 19:36

Reckless написа:
А ти се осъзнай малко. Помисли за кой отбор си приготвил високопарните си изисквания.
В източна Европа на балканите в България в едно градче с 35-40 000 жители имат си местен отбор, който се казва Литекс.
И някакъв форумен "специалист", постоянно мрънка, че този отбор от това градче в България, не влиза в групите на ШЛ и не прави входящи трансфери за милиони евро...
Хайде да се събудиш малко и да осъзнаеш, че това, което се случва с футболен отбор от Ловеч е повече от добро, дори и без групите на ШЛ на този етап. Литекс станаха 2 поредни години и общо 4 пъти шампиони на България, подчертавам България и пича критикува, защо не мачкаме Динамо Киев и нямаме Меси в отбора !!! Дето се казва, ти му подадеш пръст, той ще ти отхапе ръката.
А феновете на другите български отбори с дългогодишна история и традиции, които нямат нашите условия и успехи през последните години, какво да кажат !? Виж едни Берое, Славия, Пирин, Ботев... Не ти ли е малко неудобно да мрънкаш за глупости !?

Аз на тебе както и да отговоря все ми изтриват коментара! Аз съм се сабудил от одавна, но ти още спиш! Просто изказвам факти, за кое да се осъная? За това, че като си доидоха от подготовка се искараха много добре подготвени и супер отбор едва ли не , и Висла ни ПОБЕДИ 3 -пъти?! За това , че Динамо не играха кой знае какъв футбол и едва ли са в Върхова форма, че поне равен да не може да измъкнем! За това, че отборчета от средна класа в Европа мачкат грандове правят сензации с напълно анонимни футболисти, а нашите какво от малак град сме големи успехи имаме и т.н,.... не е трудно да станеш Шампион в България и не ме интересува какво са постигнали Левски или Цска през последните години, а само нашия отбор!Може да постигнем успехи и в европа аз го вярвам с малко корекции ще е вазможно! За теб вярата е умряла отдавна и се задоволяваш с това 4-пъти Шампиони! Господ да пази от такива мишки като теб,на България им трябва Лъвове и бойци и хора с амбицйи!

Reckless

Мнениеот Reckless » 12 сеп 2011 23:44

iliyan79 написа:
Reckless написа:
А ти се осъзнай малко. Помисли за кой отбор си приготвил високопарните си изисквания.
В източна Европа на балканите в България в едно градче с 35-40 000 жители имат си местен отбор, който се казва Литекс.
И някакъв форумен "специалист", постоянно мрънка, че този отбор от това градче в България, не влиза в групите на ШЛ и не прави входящи трансфери за милиони евро...
Хайде да се събудиш малко и да осъзнаеш, че това, което се случва с футболен отбор от Ловеч е повече от добро, дори и без групите на ШЛ на този етап. Литекс станаха 2 поредни години и общо 4 пъти шампиони на България, подчертавам България и пича критикува, защо не мачкаме Динамо Киев и нямаме Меси в отбора !!! Дето се казва, ти му подадеш пръст, той ще ти отхапе ръката.
А феновете на другите български отбори с дългогодишна история и традиции, които нямат нашите условия и успехи през последните години, какво да кажат !? Виж едни Берое, Славия, Пирин, Ботев... Не ти ли е малко неудобно да мрънкаш за глупости !?

Аз на тебе както и да отговоря все ми изтриват коментара! Аз съм се сабудил от одавна, но ти още спиш! Просто изказвам факти, за кое да се осъная? За това, че като си доидоха от подготовка се искараха много добре подготвени и супер отбор едва ли не , и Висла ни ПОБЕДИ 3 -пъти?! За това , че Динамо не играха кой знае какъв футбол и едва ли са в Върхова форма, че поне равен да не може да измъкнем! За това, че отборчета от средна класа в Европа мачкат грандове правят сензации с напълно анонимни футболисти, а нашите какво от малак град сме големи успехи имаме и т.н,.... не е трудно да станеш Шампион в България и не ме интересува какво са постигнали Левски или Цска през последните години, а само нашия отбор!Може да постигнем успехи и в европа аз го вярвам с малко корекции ще е вазможно! За теб вярата е умряла отдавна и се задоволяваш с това 4-пъти Шампиони! Господ да пази от такива мишки като теб,на България им трябва Лъвове и бойци и хора с амбицйи!

Господ да пази от сополиви мрънкащи госпожици ! Мрънкалник !
Хайде измрънкай още нещо сълзливо !

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 13 сеп 2011 00:20

iliyan79 написа:Аз на тебе както и да отговоря все ми изтриват коментара! Аз съм се сабудил от одавна, но ти още спиш! Просто изказвам факти, за кое да се осъная? За това, че като си доидоха от подготовка се искараха много добре подготвени и супер отбор едва ли не , и Висла ни ПОБЕДИ 3 -пъти?! За това , че Динамо не играха кой знае какъв футбол и едва ли са в Върхова форма, че поне равен да не може да измъкнем! За това, че отборчета от средна класа в Европа мачкат грандове правят сензации с напълно анонимни футболисти, а нашите какво от малак град сме големи успехи имаме и т.н,.... не е трудно да станеш Шампион в България и не ме интересува какво са постигнали Левски или Цска през последните години, а само нашия отбор!Може да постигнем успехи и в европа аз го вярвам с малко корекции ще е вазможно! За теб вярата е умряла отдавна и се задоволяваш с това 4-пъти Шампиони! Господ да пази от такива мишки като теб,на България им трябва Лъвове и бойци и хора с амбицйи!

Пич , снимай си дипломата от 8-ми клас и я качи във форума , поне да знаем на кой даскал да се смеем . Ти не си виновен , че си НЕГРАМОТЕН и УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН !!! :roll: :roll: :roll:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 13 сеп 2011 11:44

Reckless написа:

Аз лично съм такава госпожица, че ако ти забия един тупаник ще проспиш целия сезон на Литекс а и може изобщо да не се събудиш и да испаднеш в вечен сън! :) :lol:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 13 сеп 2011 11:54

KennyG написа:Пич , снимай си дипломата от 8-ми клас и я качи във форума , поне да знаем на кой даскал да се смеем . Ти не си виновен , че си НЕГРАМОТЕН и УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН !!! :roll: :roll: :roll:

Дипломата ми от 8-клас е на Немски и такива като теб едва ли ще могат да я разчетат! :lol: Но, това не е най важното.Мисля , че се намирам в спортен форум, а не във форума на СУ Катедра Бг.филология!

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 сеп 2011 16:27

iliyan79 написа:
Reckless написа:

Аз лично съм такава госпожица, че ако ти забия един тупаник ще проспиш целия сезон на Литекс а и може изобщо да не се събудиш и да испаднеш в вечен сън! :) :lol:

А ти се моли на Господ да не ти се падне лошия късмет да се пробваш. че тогава ще се убедиш сам, че не си нищо повече от госпожица.

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 сеп 2011 16:30

iliyan79 написа:
KennyG написа:Пич , снимай си дипломата от 8-ми клас и я качи във форума , поне да знаем на кой даскал да се смеем . Ти не си виновен , че си НЕГРАМОТЕН и УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН !!! :roll: :roll: :roll:

Дипломата ми от 8-клас е на Немски и такива като теб едва ли ще могат да я разчетат! :lol: Но, това не е най важното.Мисля , че се намирам в спортен форум, а не във форума на СУ Катедра Бг.филология!

А и понеже си в спортен форум, затова си неграмотен, иначе си образован :mrgreen:

Върни се в “Литекс”